Joker Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Witam wszystkich. Mam na imię Przemek. Od dziecka marzyłem aby mieć motocykl ale dopiero w tym roku udało mi się zrealizować to marzenie i tak właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem Suzuki gsx600f. Forum przeglądam od jakiegoś czasu i w końcu nadszedł czas aby się zarejestrować Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na drogach 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą".
Suchy-wolk Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Hej, witamy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Jędrzej Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
fred89 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Świetny nick sam również uwielbiam tą postać (ja po lewo, gdyby były wątpliwości ) Pochwal się Suczką bo pewnie ślicznotka LwG 0 Cytuj
jabioka Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Joker Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Pochwal się Suczką bo pewnie ślicznotka LwG Oczywiście że się pochwalę ale wszystko w swoim czasie najpierw trzeba będzie ją wypucować a później ładne zdjęcia jej zrobić 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą".
Turboldz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Siema 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
Gucio1989 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 witam posiadacza kolejnego niezliczonego juz na tym forum bandita;) szerokosci 0 Cytuj
Emil89 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 CZeść 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Dann Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Strzała (ja po lewo, gdyby były wątpliwości ) ... ale tyś piekny JOker w takim malowaniu wpadnij pod central 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Doop Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Cześć 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !!
Bliźniak Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
fred89 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 ... ale tyś piekny JOker w takim malowaniu wpadnij pod central a może tak umalowany ? albo tak a może dziewczyny zabrać ze sobą hehe ? Wracając do Jokera to skąd pomysł na nick ??? 0 Cytuj
Joker Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 a może dziewczyny zabrać ze sobą hehe ?Dziewczyny zawsze będą mile widziane Wracając do Jokera to skąd pomysł na nick ??? Pomysł się wziął stąd, że podczas oglądania filmu bardzo spodoba mi się ta postać (banalne ale skuteczne:)) 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą".
Moniax Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Cześć 0 Cytuj "Sukces - gdy pomimo przeciwności losu udało Ci się spełnić swoje marzenie" Motocykl jest moim sukcesem...
Joker Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Powitać serdecznie wszystkich 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą".
Rekomendowane odpowiedzi