Skocz do zawartości

Odnośnie Przeniesienia Mojego Wątka Do Śmietnika

Redaktor1966

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście bym zblokował Redaktora za wprowadzanie zamętu, głoszenie poglądów niepopieranych przez większość forumowiczów :]

Do zwolennika kierowania się głosem większości i, pewnie, demokracji…

W skrócie o demokracji...

Nim projekt jest bardziej racjonalny...

SUCHY !!!!!! weź go proszę zablokuj !!!!!!!!!!!!

A do ciebie redaktorku , zamknij paszcze z tymi pierdołami bo tylko syf robisz na forum którego nie ogarniasz swym małym rozumkiem .Weź wejdź na jakieś szydełkowanie czy inne plecionki tam może cię przygarną . Won mi stąd bo za tych "imbecyli" i "zabójców" to możesz w paszczę dostać , a jak bardzo chcesz Nas umoralniać to w czwartek na spotkanie rusz d*pę i oko w oko z Nami  wyłuszcz swoje  "argumenty" . Obstawiam że zabijemy cię śmiechem , ale spróbować możesz :smile: W sumie śmiech to zdrowie i szczery ubaw pewnie mieć będziemy :smile:

Mnie nie przekonasz. Bardzo boję się rowerów. Dwa pedały tak blisko tyłka to zbyt duże ryzyko nawet jak na mnie.

wolę dwieście po mieście

Do zwolennika kierowania się głosem większości i, pewnie, demokracji…  W skrócie o demokracji...  

to tyle o demokracji

linki wklejać każdy potrafi...

"Lamentujesz jak byś był moją matką

wy***rdalaj hejcie z tą pedalską gadką!" - Popek :P

motorcycle.gif

Abstrahując od tego, że zawartość treściowa artykułu jest z tzw. d*upy to najbardziej wk***ia mnie fakt, że ten ktoś mianuje się "redaktorem". No, to trzeba mieć tupet. Nie potrafi sklecić paru zdań w języku polskim, nie mówiąc już o tym, że nie używa mózgu, ale trzaśnie sobie nick "redaktor", użyje paru trudnych słów, których znaczenia pewnie i tak nie zna, i uważa, że ma prawo pojechać sobie po nas i po tym co robimy. 

P.S. Suchy, misio drapiący się po nabiale - mistrzostwo! :P

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

To znów młotek

Sobol nie szkoda ci młotków ..braknie ci na zakładzie  ;)

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Ja bym generalnie skończył już wyśmiewać tego człowieka, bo z tego co zauważyłem on się tym w ogóle nie przejmuje (prawdopodobnie jest chory psychicznie i ma silną potrzebę ekspresji). Proponowałbym zostawić mu to poletko, niech tu sieje swe nauki. My możemy dworować z tego skrycie i obserwować co jeszcze ciekawego powie nam o świecie. Bo do powiedzenia ma dużo, bardzo dużo :smile:
PS- (Przy czym radosne memy i giffy IMO nadal mile widziane :biggrin: )

A może założył się z kimś ile wejść na tą swoją, opuszczoną i zapomnianą stronę będzie miał i powstawiał te swoje przemyślenia na różne fora? Myślę, że z czystej ciekawości część z czytających ten nader przydługi i przygłupi post weszło zobaczyć co na tej stronie jest a licznik odwiedzin mu bije  :biggrin:

ahhh ja nawet nie dałem rady dostrzec odnośnika do owej strony ;D i dobrze bo facet pierdzieli trzy po trzy. :biggrin:

Można  jedynie śledzić jego wypociny :biggrin: >>MJ-Popcorn.gif

Edytowane przez Broto (wyświetl historię edycji)

To nie redaktor... To chłop z Łotwy...

A tak naprawde nie ma rowera,

ma tylko halucynacje z niedożywienia i chłodu,

bo nima zimnioków, są tylko kamienie, mroźna zima i śmierć

Takie życie.....

..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS.....................

Poleciał ban 

1308511928-y_qBD7.jpg

Temat zamykam, ale zostawiam dla potomnych, co by przy piwku poczytać lekturę  :cheers:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...