スティグ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Poradziłem się Was ostatnio odnośnie tego modelu. Obejrzane i kupione. Póki co możemy się spotkać, jak jeżdżę na blachach z Jeleniej Góry https://picasaweb.google.com/109374702185244401312/KawasakiZX6R6362002 Łódzkie zdjęcia zrobię, jak będzie sucho. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 nie ma to jak KAwka - nice bike ale wypucowany ho ho 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 bajeczka;) ile za nią dałeś? bo chetnie bym odkupił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 jak z salonu ! aż za piękna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Bardzo ładna Warto było! Dobry wybór 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Dobry towar, pogratulować 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) 1 właściciel we Włoszech i 1 w Polsce, przebieg 18 000 km. Właśnie skończyłem ją znów czyścić i oglądać. Nie ma najmniejszej ryski począwszy od lusterek, przez manety, na tłumiku kończąc. Rama bez jakichkolwiek śladów, jestem motopedantem i 1 plastik jest może 0,5 mm spasowany ciaśniej, ale wszystkie w oryginale, gąbeczki bez śladów, tarcze jak nowe, zero luzów na nitach. Pali od strzała, jedzie prosto po puszczeniu kierownicy nawet przy 20 km/h. Napęd 80%, klocki 90%, nowy aku Yuasa, wszystkie płyny nowe, filtry również. Zestaw naklejek i kluczy serwisowych pod zadupkiem w orignale. Śladów malowania na żadnej śrubeczce, wszystkie jednakowe. Minimalnie słychać koszyczek sprzęgłowy, ale oglądałem wczoraj na szybko 2 sztuki ZX-6R i każda tak miała. Gumy, tulejki etc bez śladów przetarć. Cena... 11,5. Ale jakbym znalazł SV 1000 n w takim samym stanie jestem gotów ją sprzedać Totalnie nie szukałem Kawy, decyzja zapadła w ciągu 24 godzin. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez スティグ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 za***ista, Kawy są piękne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Bardzo ładnie utrzymany sprzęt. Gratulacje! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alienik Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Wygląda super, bardzo zadbany sprzęt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 piękna maszyna, szerokości LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 za***ista miałem zx6 z 2001 przez 3 sezon bardzo miło wspominam kawcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 ... ta Kawa budzi cie hehehe Prawie tak ładna jak moja Baśka hehehehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ja pierdziele aż szkoda tym latać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabas Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Nie z Jeleniej Góry tylko Dzierżoniowa Trzeba było pisać to bym Ci załatwił kogoś kto by ją obejrzał, w końcu moje rodzinne strony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Super sprzęt jakbyś z salonu kupił, Majka napisał, że aż szkoda tym latać dosłownie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Super sprzęt jakbyś z salonu kupił, Majka napisał, że aż szkoda tym latać dosłownie. Gadacie, jak moja Mama - szkoda tym wręcz jeździć. Trzeba jeździć, tylko z głową i dbać, żeby tak wyglądało. A, że ja lubię czyścić, na eksploatację też mi raczej kasy nie szkoda to mam nadzieje, że uda mi się ją utrzymać w takim stanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Wydaje mi się, że ona była już na sprzedaż w lutym (przynajmniej takie same malowanie) bo też przykuła moją uwagę, ale myślałem, że to ściema z tym salonowym stanem a i kasy tyle nie miałem A tu proszę taka niespodzianka, że jednak czasem trafi się taki wyjątkowy okaz :) pogratulować szczęścia i niech dzięki Tobie nabierze jeszcze więcej uroku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 W lutym nie było jej w Polsce jeszcze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Graty Stig niech sluzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 sliczna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Piękny motocykl rzeczywiście "igła" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Kawy to nie moja bajka, ale ta prezentuje się zjawiskowo! I nawet cena nie była zbyt wysoka. Szczęściarz 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Motocykl prezentuje się fantastycznie. Przez Ciebie, stwierdzenie „zadbany motocykl” nabierze teraz zupełnie innego znaczenia (zawiesiłeś wysoko poprzeczkę) . Dość oryginalnie wygląda przód z otwartą paszczą – czyżby motocykl sobie ziewał ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORONER Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam, gratuluję zkupu. Miałem taką z tego samego rocznika i w takim samym malowaniu. To wszystko co koedzy napisali potwierdzam, dodać mogę tylko iż oryginalne naklejki zmieniają kolor przy odpowiednim świetle. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi