Piotr Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ogłoszenie grzecznościowe, na prośbę znajomej Potrzebny motocyklista (+ ew. eskorta), który jutro na godz. 20:00 dostarczy pannę na wieczór panieński (ów panna posiada swój kask) z Rąbienia na Chojny (ul. Bednarska) - mnie osobiście nie pasuje termin Nr tel. do organizatorki zamieszania podam na PW - z nią proszę ustalać szczegóły 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Kurna, już parę razy robiłem takie rzeczy na pańieńskich i nie tylko takie heheh... no ale szkoda, że nie ma mnie w mieście... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Piotrek żeby nie wyjazd do Radomia w sobotę to bardzo chętnie bym pomógł a tak d*pa 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja mogę zaryzykować . Co prawda mam grila, ale na Rąbień to dla mnie rzut kamieniem. Oczywiście jeśli jeszcze to jest aktualne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 aktualne, numer masz na PW można więcej motocyklistów, niech będzie głośno Jeszcze kilku przydałoby się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja moge się zatoczyć > 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Dawaj numera,zobaczymy jak z czasem wyjdzie,bo będę dzisiaj w okolicy i tak całe popołudnie motocykl wystawiał,to na koniec można by trochę tloki przewietrzyć 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Poszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 też mogę się dołączyć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżol Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Hej, Daj znać gdzie i o której się stawić to +1 albo +2 motocykle przyjadą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 własnie moze jakies spotkanko w lodzi i pojedziemy razem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 no chłopaki, akcja pierwsza klasa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Nie ma to jak być na zdjęciu a za razem nie być Podziękować za zacną ekipę ...za latanie i ....małe błąkanie się po bezdrożach łodzi Za zupke dziekuje właśnie spożywam 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ale mój motocykl ładnie wyszedł . Ekipa była super, pozdrowienia dal wszystkich i oby więcej takich akcji . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 czyli nie udało się zmienić zdania pani młodej ? Ślub nadal aktualny ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) czyli nie udało się zmienić zdania pani młodej ? Ślub nadal aktualny ? Kazik96 słabo się starał mało doświadczony jest prawiczek żarcik... Więc nie dała się skusić na przemyslenie tej decyzjii.. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Oj tam, Oj tam, to miałem wywieźć ją do lasu przystawić pistolet do głowy i powiedzieć żeby zmieniła zdanie? Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Kazik96 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżol Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Na przyszłość będziesz wiedział co robić W taką pogodę fajnie było się pobłąkać nawet po Łodzi. Mam nadzieje że do zobaczenia w czwartek (dojade pewnie o 20 pod restauracje) 3majcie się PS Nikt nie zgubił flaszki po drodze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Nikt nie zgubił flaszki po drodze? MOja już w połowie pusta 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 MOja już w połowie pusta Czy może w połowie pełna? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Czy może w połowie pełna? była 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zaraz, zaraz, przecież panna ze zdjęcia to nie ta, która miała wieczór panieński. Także Piotr załatw proszę jeszcze fotkę naszej ekipy z przyszłą panną młodą. Nie powinno być problemu ponieważ dziewczyny trzaskały mnóstwo zdjęć (nawet poszła seria z automatu). Może kolega, który śmie sądzić, że jest na zdjęciu , a dowodów brak pojawi się jakimś cudem na kolejnej fotce. Dzięki za krupniczek – dojechał cały i zdrowy . Obecnie chłodzi się w lodówce na dzisiejszy wieczór. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Skoro były inne zdjęcia to je dostane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Wierze w Ciebie Piotr, jak byś miał jakieś problemy w egzekwowaniu to daj znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi