kusiaczek Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 W skrócie suzanna z 94rok skromna 500-ka która naprawdę potrafi dać dużo frajdy.Jak widać trochę przerobiona, jednym się podoba drugim nie, ale o gustach w końcu się nie dyskutuje.ZmianyPodwójna lampa przód xenonLed kierunkiLed lampa tyłCrash-padyPługNadkoleWydech IxilOplot HelObszyte siedzenie skajem motocyklowymStrelażeGivi e55 z bagażnikiem i oparciem2x Givi e41i wiele innych dupereli Motocykl robiłem pod siebie, z racji tego że moje życie trochę pracowite nie wiele mam czasu na latanie, przez okres jaki posiadam suzuki zrobiłem ok 14tys. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania z chęcią udzielę odpowiedzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Jej jaka obładowana ;p Nie wiedziałam, że na GSa można tyle upchać :)Ja GSy kocham, a szczególnie jednego ;p Więc mi się jak najbardziej podoba Pozdrawiamy Lili i Mała xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Czekam na więcej fotek - ostatnio coś chyba forumowicze leniwi, bo po jednym zdjęciu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMiN Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Czekam na więcej fotek - ostatnio coś chyba forumowicze leniwi, bo po jednym zdjęciu zdajesz sobie sprawę z tego ile kosztuje klisza i wywołanie fotek ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiaczek Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ja i moja Gska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 nie miałeś problemu nigdy z niebieskimi panami odnośnie tych lamp? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiaczek Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Raz jak jechałem na działkę,panowie stali na dróżce w lesie a że jechałem ok 120km/h postanowili za mna pojechac na sygnale, zwykła kontrola, pan policjant zapytał czy sam je mocowałem wiec odpowiedziałem ze poprzedni właściciel i koniec gadki,fakt przegląd robię u znajomego bo inaczej by nie przeszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 fajne moto takie w moim stylu <lol> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 osobiscie uwazam ze gs to klasyk i te bajery srednio do niego pasuja. sam mialem GSa ale ograniczylem sie do wymiany kierunkow na led. widze ze celujesz w streeta ale gs chyba za maly;) ale chwali sie kazda personalizacje wlasnego moto;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jak dla mnie to wyglada bardzo ciekawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 czy tak czy tak ładna szuzuka wogule gs sa jakies fajne i dozo osob zaczyna od niego a jak bedziesz miał tyle ledow nie bedziesz miec problemow z ladowaniem? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmaj Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Moj GS500 93r. gasnie na wolnych obotach po rozgrzaniu... Odpalilem po paru tygodniach i jest problem. Moze ktos pomoze? Przy okazji szukam sprawdzonego mechanika badz serwisu do przegladu mojej maszyny w Lodzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) post nad tobą masz kubę, i jego profil Edytowane 1 Stycznia 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tred102 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Typ: Czterosuwowy, dwucylindrowy w układzie rzędowym Rozrząd DOHC, 2 zawory na cylinder Pojemność skokowa 487 cm3 Średnica x skok tłoka 74 × 56,6 mm Stopień sprężania 9 : 1 Moc maksymalna 46KM przy 9000 obr/min (od 1996r 45KM) Maksymalny moment obr. 40Nm przy 7000 obr/min Zasilanie 2 gaźniki Mikuni BST 33 SS Smarowanie Pod ciśnieniem z mokrą misą olejową Rozruch Elektryczny Alternator 230W Akumulator 12V 11Ah Zapłon Elektroniczny Chłodzenie Powietrze 0 Cytuj iluminaciónled edificios - Pozdrowienia Mart1k4a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Typ: Czterosuwowy, dwucylindrowy w układzie rzędowym Rozrząd DOHC, 2 zawory na cylinder Pojemność skokowa 487 cm3 Średnica x skok tłoka 74 × 56,6 mm Stopień sprężania 9 : 1 Moc maksymalna 46KM przy 9000 obr/min (od 1996r 45KM) Maksymalny moment obr. 40Nm przy 7000 obr/min Zasilanie 2 gaźniki Mikuni BST 33 SS Smarowanie Pod ciśnieniem z mokrą misą olejową Rozruch Elektryczny Alternator 230W Akumulator 12V 11Ah Zapłon Elektroniczny Chłodzenie Powietrze Typ: Czterosuwowy, dwucylindrowy w układzie rzędowym Rozrząd DOHC, 2 zawory na cylinder Pojemność skokowa 487 cm3 Średnica x skok tłoka 74 × 56,6 mm Stopień sprężania 9 : 1 Moc maksymalna 46KM przy 9000 obr/min (od 1996r 45KM) Maksymalny moment obr. 40Nm przy 7000 obr/min Zasilanie 2 gaźniki Mikuni BST 33 SS Smarowanie Pod ciśnieniem z mokrą misą olejową Rozruch Elektryczny Alternator 230W Akumulator 12V 11Ah Zapłon Elektroniczny Chłodzenie Powietrze no i ???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Kusiaczek najładniejszy GS jakiego widziałem. Ciekawi mnie tylko jak to brzmi na tym wydechu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiaczek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dzięki Luki w imieniu moim jaki gsa ;D Przyjdzie wiosna Przyjdzie czwartek noi spotkanie pod centralem Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Bardzo fajny motór! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzDariusz Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 wydech - kozak, plug - kozak, ale jakos chromowana lampa akurat do mnie bardziej przemawia. ladna sztuka! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi