Mur67 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Witam, ma już prawie trzy lata... po przesiadce z F650GS, bardziej myślałem o GSsie 800 ale wystarczyło pół godziny w siodle i nie było odwrotu... co prawda w teren nawet lekki raczej się tym nie pojedzie, ale do turystyki super. na plus: Wygodna pozycja, da się swobodnie chodzić po przejechaniu 500-600 km. super silnik, fajne zawieszenie, prowadzenie na minus:{ skrzynia biegów... hałasuje jakby w środku wiadro gwoździ było ale Triumph tak ma, wysoki dla pasażera, fabryczne kufry (ładne, ale pojemność szkoda gadać - w prawy wchodzą dwie kanapki i termos... ale mały) generalnie zostanie u mnie na długo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Super sprzęt, jak miałbym teraz zmieniać motocykl to własnie na coś w podobnym guście - dl 1000, tdm900. No ale na najbliższe sezony zostaję przy swoim nakedzie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Triumpha trzeba lubić. ale ładna maszynka mimo wszystko 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Maszyna prezentuje się "smakowicie" Ciekawe jak prezentuje się na żywo 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Maszyna prezentuje się "smakowicie" Ciekawe jak prezentuje się na żywo jak firma i Warszawa którego dnia wcześniej wypuszczą... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 bardzo fajny ! Rzeczywiście kufry mogą wyglądać na pojemne, dziwne że jest inaczej ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Ładna maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Fajny motocykl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 konkretna maszynka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Bardzo fajny sprzęt. Ile waży z płynami? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Bardzo fajny sprzęt. Ile waży z płynami?zalany na pełno ok 225 kg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 To jakby nie patrzeć jak na takiego turystyka to nie dużo. Bandyta 650 waży 220, a Bawara 1200 260kg ponad. Fajny, fajny zgrabny. Przejdzie między autami w korku, a nie jak GS ze swoim boxerem. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwlodas Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Też mam z 2009 roku. W czerwcu przejechałem 1800 km nim w dwa dni...ból zadka ale wciąż go kocham:) Pudła Motech Trax Evo mam, polecam. Też mam z 2009 roku. W czerwcu przejechałem 1800 km nim w dwa dni...ból zadka ale wciąż go kocham:) Pudła Motech Trax Evo mam, polecam. tak wogóle to chcę go teraz opylić jakby ktoś coś...na blachach z poza Unii. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Wygląda bojowo fajna maszynka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Też mi się podoba - niby turystyk, ale "z zębem". Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Zacna maszynka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Zgadzam się z przedmówcami moto widac ma charakter:). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi