Turboldz Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witam wszystkich mam na imie Marcin lat.28 mieszkam w Łodzi i w zeszły piątek kupiłem swoje pierwsze moto którym jest Honda CBR 600 RR. Forum znalazłem na google chcąc poznać ludzi z okolicy. Mam nadzieje poznać tu troche bratnich dusz z którymi można będzie wybrać się na jakieś przejażdzki i nabyć od nich przydatnej wiedzy gdyż jak na ten moment jestem laikiem 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 hej - zdjęcie poprosimy -Marta zgadzasz się ze mną ??!? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 strzała 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogin Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 cześć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Cebra 600 RR na pierwsze moto ??? Ale chociaż śmigałeś jakimiś innymi moto poza kursem na prawko ? Jeśli nie, to nie szalej zbytnio na początku i KONIECZNIE dobry kombinezon musisz mieć To PODSTAWA Witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ze zdjęciem było ciężko ale coś znalazłem, niestety ale większość fotek mam z jakimiś znajomkami . Sylwester poza prawkiem na niczym nie śmigałem ale mam pełną świadomość tego że takie moto na 1 pojazd to wielkie wyzwanie dla laika jakim jestem tak więc nie szaleje. Poza tym śmigam tylko w pełnym kombinezonie, nie żałowałem na to kasy bo cenie swoje życie i zdrowie . Mam nadzieje że znajde tu gdzieś ciekawe info na temat tego gdzie i jak bezpiecznie doskonalić swoją technikę jazdy w okolicach Łodzi bo po naszej 1 wspólnej randce nie mogę się już doczekać kolejnych 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Sylwester poza prawkiem na niczym nie śmigałem ale mam pełną świadomość Buahahaha ta jasne. Poza tym śmigam tylko w pełnym kombinezonie, nie żałowałem na to kasy bo cenie swoje życie i zdrowie No no może ktoś w to uwierzy. Mam nadzieje że znajde tu gdzieś ciekawe info na temat tego gdzie i jak bezpiecznie doskonalić swoją technikę jazdy w okolicach Łodzi Z okolicami jest problem ale warto się dalej przejechać by się nauczyć. Witamy Zaprezentuj fotki moto. Mogą się przydać. Edytowane 3 Czerwca 2013 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 To dobrze że masz świadomość Mój kuzyn na pierwsze moto kupił fazera 1000 i już 2 sezon jeździ bez niespodzianek więc chyba można ogarnąć mocne moto Choć zawsze lepiej przesiadać się stopniowo na większe pojemności bo i radość większa Z doskonalenia techniki jazdy to polecam: http://allegro.pl/motocyklista-doskonaly-t-1-t-2-strategie-uliczne-i3280673711.html Turboldz, dnia 03 Cze 2013 - 13:36, napisał: Poza tym śmigam tylko w pełnym kombinezonie, nie żałowałem na to kasy bo cenie swoje życie i zdrowie No no może ktoś w to uwierzy. Ja tam zawsze jeżdżę mimo, że czasem duszno na światłach Mam nadzieje że znajde tu gdzieś ciekawe info na temat tego gdzie i jak bezpiecznie doskonalić swoją technikę jazdy w okolicach Łodzi bo po naszej 1 wspólnej randce nie mogę się już doczekać kolejnych Najlepiej to pojeździj trochę sam po parkingu (M1, Port) i pokręć ósemki, hamowanie itp. Z innymi lepiej się nie wyrywaj na jazdę bo będzie Cię tylko kusić by przyśpieszyć itp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witaj 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Powitać 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Strzała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Czołem 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 CBR600RR na dzieńdobry... Powinni tego zabronić! No i zabronili w sumie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witaj w naszym gronie bezpiecznej nauki życzy i obyś nie odkręcał manetki zbyt mocno daj fotkę moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Cześć 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi