ogin Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Gdzie TANIO w Łodzi zmienię i wyważę opony? 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Kolego temat już był na forum sam o nim pisałem ale jeśli już idziesz na łatwiznę to możesz zmienić w liberty motors motorwings lub u Jakubka ja zmieniałem i wyważałem u niego. 0 Cytuj
Broto Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Wszedzie cena jest 50-70 max wiec jesli to dla Ciebie drogo to próbuj łyzka do butów taniej chyba nie bedzie. A temat juz walkowany byl 0 Cytuj
Pablos Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Wszedzie cena jest 50-70 max wiec jesli to dla Ciebie drogo to próbuj łyzka do butów taniej chyba nie bedzie. A temat juz walkowany byl ...sie kolego wyrabiasz... A sam probowales lyzka od butow...ze taki dowcipny jestes? Koles pytal, dostal odpowiedz od AndrzejCBRF2, konkretna i wyczerpujaca, a Ty wlasciwie to powielasz i do tego drwisz z chlopaka, ktory dopiero co sie zalogowal...Genialnie. Aidekk: Proszę zwracaj uwagę na literówki Edytowane 29 Maja 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Majka11 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 ale 70 zł to że oddajesz moto i wracasz na gotowe tak ? czy gumiarze tyle kasują u was? 0 Cytuj
ogin Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Kolego temat już był na forum sam o nim pisałem ale jeśli już idziesz na łatwiznę to możesz zmienić w liberty motors motorwings lub u Jakubka ja zmieniałem i wyważałem u niego. Szukałem i nie znalazłem. Czytałem na innym forum, że nawet za 30 zł da się wymienić i wyważyć oponę (tyle że nie w Łodzi), wolę mieć 50 zł w kieszeni więcej na paliwo. Jak ktoś pisze gdzie, to fajnie jakby podał cenę i napisał czy trzeba samemu zdejmować koło. 0 Cytuj
Chris Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) W Tomaszowie zapłaciłem 35 zł za zdjęcie koła, wymianę opony i wyważenie. ...o ile pamiętam Edytowane 29 Maja 2013 przez Chris (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Broto Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 ...sie kolego wyrabiasz... A sam probowales lyzka od butow...ze taki dowcipny jestes? Koles pytal, dostal odpowiedz od AndrzejCBRF2, konkretna i wyczerpujaca, a Ty wlasciwie to powielasz i do tego drwisz z chlopaka, ktory dopiero co sie zalogowal...Genialnie. Tak probowalem lyzka do butow a odpowiedz od Andrzeja wyczerpujaca nie byla, konkretna owszem to ze ktos sie dopiero zalogowal nie zwalnia go z wyszukiwarki....deal with it 1 Cytuj
Kamil2 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 U mnie w Aleksandrowie gumiarz powiedział że jak mu zdejme koła(2 sztuki) to zmiana z wyważeniem 50zł 1 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Mi zmieniali i wyważali gumy w warsztacie u Jakubka po 30 zl od koła miałem zdjęte. Nie latałem jeszcze mocno by stwierdzić czy są dobrze wyważone, póki co jeździłem delikatnie i było ok. Więcej już powiedzieć na ten temat się nie da. 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 w moich okolicach zmiana opony kosztuje 5-10 zł . . Z tym że sam zdejmuje i zakładam koło . Tylnego koła nie wyważam bo i tak zaraz spale gumę więc nie ma sensu . . Za przód z wyważeniem statycznym 20-25 zł . 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 odświeżam - poleci ktoś coś w Łodzi do wymiany oponki - nie jestem na czasie złapał człowiek gwoździa, ale kilka km przejedzie więc muszę podrzucić oponkę, a potem podjechać moto powolutku na wymianę. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
wielebny67 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Gej-esa zrobią na glinianej 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 nie dojadę tak daleko (z okolic MC donalda na rzgowskiej) z tym czymś co mam w kole może liberty? podrzucę im oponkę zakupioną (115km od Łodzi.. właśnie wróciłem z wycieczki do Grodziska Mazowieckiego <facepalm> ) a potem podjadę już moto na wymianę, bo akurat do liberty mam blisko, to dojadę ps. takie cuś się wdarło.. i jest to baaardzo długie..szpiczaste, i się zastanawiam kto mnie nie lubi tam gdzie parkuję http://jaquzie.republika.pl/gwozdz.jpg 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
jaszczomb Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 W liberty zrobią ci bez problemu, a jak chcesz gdzieś indziej, to zawsze możesz zakołkować tą i poturlać się po mieście na starej. PS. GS duża maszyna, to nowa opona powinna ci się na niego zmieścić, po co jeździć na 2 razy. 1 Cytuj
Krzysiek rst1000 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Nie latałem jeszcze mocno by stwierdzić czy są dobrze wyważone Ale trójkę wrzucisz? ... Edytowane 30 Września 2016 przez Krzysiek rst1000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
rafalek_s Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 takie cuś się wdarło jak dla mnie to jest nit, jeśli to Ci w czymś pomoże Jak masz jechac z oponą to może zdejmij też koło i załatw to bez udziału moto? 1 Cytuj
jaquzie Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Potem wyciągnę, to Wam pokażę.. Bardzo długi ten nit Ps. Nie pomoże ps2. Liberty też nie pomogło. jakieś inne pomysły? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
kosmaty Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 jedź do Rogala na obywatelską, z miejsca ci zrobi albo do Grandysa 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
jaquzie Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Motorwings: Telefon, i pytanie czy pomożecie? odpowiedź: TAK 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
wielebny67 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Motorwings: Telefon, i pytanie czy pomożecie? odpowiedź: TAK A wyważą tył? Chyba że z przodem problemy to ogarną wszędzie 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Wyważyli oczywiście Michał wie co robi. O proszę, takie cudo http://jaquzie.republika.pl/gwozdz2.jpg 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
michal_lc4 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Nit. 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Nervus Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 Mam od tego sezonu problem z schodzącym powietrzem z przedniej opony. Ucieka powoli (3-4 dni) z 1,9 do 1,4. Wulkanizator powiedział, że może to być przez starą, sparciałą dętkę. I teraz moje pytanie. Gdzie w Łodzi mogę podjechać z przednim kołem żeby wymienili mi dętkę na nową, wyważyli itd.? Dzięki. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi