Suchy-wolk Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Nowe logo policji zaprojektowali graficy z Bytomia 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Jak zwykle- ktoś coś słyszał, ale nie do końca i zmyślił sobie resztę: "Konkurs na nowe logo policji był jednym z etapów programu standaryzacji komend i komisariatów policji, który będzie realizowany w latach 2013-2015, a jego budżet wynosi około 1 mld zł. Ale za samo nowe logo policji MSW zapłaci grafikom z Bytomia 20 tys. zł, bo tyle wynosi główna nagroda w konkursie." Nie jest to mało (jak za logo) ale bez jaj- raptem 200 mandatów po 100 każdy. W skali ogólnopolskiej to pikuś . 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 to ja mimo wszystko jak już się narażę niebieskim poproszę upomnienie ze starym logo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Piękne to nowe logo ... takie ... czytelne 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 a mogli walnąć kółko jak PZU 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Nie jest to mało (jak za logo) ale bez jaj- raptem 200 mandatów po 100 każdy. W skali ogólnopolskiej to pikuś . Nie no świetnie, tanioszka. Ja nie mam zamiaru dokładać się do tego korupcyjnego interesu, niech pieniądze przeznaczą na poprawę mundurowych - więcej szkoleń, więcej ubrań dla motocyklistów itd. Po co jest nowe logo, skoro stare było lepsze? (kwestia gustu, ale po cholerę zmieniać coś co nie jest potrzebne) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 "Konkurs na nowe logo policji był jednym z etapów programu standaryzacji komend i komisariatów policji, który będzie realizowany w latach 2013-2015, a jego budżet wynosi około 1 mld zł. Ale za samo nowe logo policji MSW zapłaci grafikom z Bytomia 20 tys. zł, bo tyle wynosi główna nagroda w konkursie." Fakt, projekt kosztował nawet niecałe 20 tys zł, ale wdrożenie tego loga, jego produkcja, drukowanei, umieszczenia na samochodach i to wszystko będzie kosztować na pewno grubo więcej. 1 mln zł to górna granica, ale jak znam naszą budżetówkę to nic z tego nie zostanie bo poleci na premie i nagrody za dotrzymanie terminów. Ja nie mam zamiaru dokładać się do tego korupcyjnego interesu, niech pieniądze przeznaczą na poprawę mundurowych - więcej szkoleń, więcej ubrań dla motocyklistów itd. Święta racja, zgadzam się z Suchym. Bo co da nowe logo? Fajniejsi będą czy co? Dramat i porażka... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Nie no świetnie, tanioszka. Ja nie mam zamiaru dokładać się do tego korupcyjnego interesu, niech pieniądze przeznaczą na poprawę mundurowych - więcej szkoleń, więcej ubrań dla motocyklistów itd. Po co jest nowe logo, skoro stare było lepsze? (kwestia gustu, ale po cholerę zmieniać coś co nie jest potrzebne) ...bo taka jest "dobra praktyka" w naszym kraju...swego czasu tabliczki z nazwami ulic też zmieniano na "bardziej" czytelne.... 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Po to żeby mieli za co przyznać sobie premię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Widzę, że policja postawiła na prostotę i minimalizm 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Tak jak napisał Rado. Koszt tej całej błazenady (czyli wdrażanie tego projektu) wyniesie ok 1 MILIARD złotych. Przyszło nam żyć w bardzo dziwnym kraju. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Hej ...Ja nie mam zamiaru dokładać się do tego... Ależ masz ochotę, dołożysz się chętnie do tego i wielu podobnych interesów i będziesz się dokładał zawsze kiedy tylko ktoś coś podobnego wymyśli. Zapłacisz podatki, składki zdrowotne, składkę na zus, wszystko i tak w uproszczeniu idzie do jednego worka i jest dzielone niezależnie na co było płacone. W ten prosty sposób dokładamy się wszyscy w mniejszym lub większym stopniu;) Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Patrząc na te nowe logo przypomina mi się tylko jedno: 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabas Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ja tam w dolnej części nowego loga i tak tylko ZUS widzę ;P Podobna organizacja w sumie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Z mała różnicą Zus ma ładniejsze siedziby ale znając życie to za to tez zapłacimy nie wiem czy wiecie że na Pis Po Sld też płacimy podatki?? a oni rządzą aż się płakać chce Pasożyty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Suchy-wolk: Zupełnie nie wchodzę w kwestię zasadności zmiany logo. Pokazuję tylko, jak bardzo nadęty i przesadzony jest news z Kwejka. Ktoś coś słyszał, nie pokojarzył, ale już- logo za miliardy. I poszło w Polskę, i wiele osób pewnie święcie teraz w to wierzy. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zupełnie nie wchodzę w kwestię zasadności zmiany logo. Pokazuję tylko, jak bardzo nadęty i przesadzony jest news z Kwejka. Ktoś coś słyszał, nie pokojarzył, ale już- logo za miliardy. I poszło w Polskę, i wiele osób pewnie święcie teraz w to wierzy. Zgadzam się - akurat z Kwejka się dowiedziałem o zmianie, więc podałem bardziej rzetelne info z dziennika 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) W końcu zmienią to logo na bardziej czytelne... Z tym starym nie mogłem się zorientować kiedy podjeżdża / wyprzedzam / mijam policyjny radiowóz, o samym trafieniu na komisariat już nie wspomnę. Teraz życie będzie dużo łatwiejsze Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 "Wszystko na miejscu, tak jak trzeba. Wiadomo kto jedzie, po co i z czyjego polecenia" Zdjęcie i tekst zajumane z Sadistica. 1 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Chamskie 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi