Sulik Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Cześć. W zeszłym roku wymieniałem wąż paliwa i kupiłem go w sklepie "Gumy-Węże" na ul. Srebrzyńskiej. NIestety podczas przeglądu, w zeszłym tygodniu okazało się, że wąż jest już spękany i nie nadaje się do użytku, pomimo tego, że ma wydrukowany napis, że jest to wąż do paliwa... Ktoś może polecić jakiś sklep z dobrej jakości przewodami paliwowymi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Każdy motoryzacyjny będzie to miał,czy przypadkiem nie kupiłeś igielitu?bo gumowy by tak szybko nie popękał 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Ktoś może polecić jakiś sklep z dobrej jakości przewodami paliwowymi? Możesz zapytać na Hubala ( od Wyszyńskiego drugi blok, wejście od przeciwnej str niż klatki schodowe) albo Przędzalniana (Fiat). Edytowane 27 Maja 2013 przez Lord Vader (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Przędzalniana naprzeciwko korando. Części do fiata, ale mają pełne wyposażenie. Przewody są, sam tam kupowowałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo74 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Radwańsk 50 sklep z częściami do Citroena ,Peugeota, Renault . Wjeżdzając od Żeromskiego 1 sklep z częściami do francuzów po lewej. W tamtym roku znalazłem przez przypadek w tym sklepie i kawałek ok 15 cm i średnicy wewnątrz chyba 8mm nie pamietam dostałem za free. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) problem w tym, że mam nietypową średnicę bo 7,5mm na kroćcu. Mało gdzie takie są. 8mm jest za luźny a 7mki zazwyczaj są dostępne w grubym oplocie, który nie mieści mi się w przestrzeni między gaźnikami. Edytowane 28 Maja 2013 przez Sulik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo74 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Na ulicy Traktorowej 94 jest motozbyt w rozmowie telefonicznej sprzedawca powiedział że mają takie węże o średnicy 7,5 mm po 15 zł za metr . MOTOZBYT ul. Traktorowa 94tel. (42) 611 80 40 Godziny otwarcia:pn-pt 800-1800sob 800-1400 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ja zamawiałem na Allegro Warto poszukać, sporo ofert w różnych cenach. 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Na ulicy Traktorowej 94 jest motozbyt w rozmowie telefonicznej sprzedawca powiedział że mają takie węże o średnicy 7,5 mm po 15 zł za metr . MOTOZBYT ul. Traktorowa 94 tel. (42) 611 80 40 Godziny otwarcia: pn-pt 800-1800 sob 800-1400 Jesteś wielki. Thx Ja zamawiałem na Allegro Warto poszukać, sporo ofert w różnych cenach. niestety mam to za sobą i po kupnie od 2 różnych dostawców więcej tam przewodów paliwowych nie kupię. Jeden był ok ale był sztywny jak drewno, więc po przeprowadzeniu miedzy gaźnikami zaginał się przy kroćcu ssącym. Drugi rozpadł się po tygodniu i zasyfił cały gaźnik fragmentami gumy. Facet sprzedawał przewody paliwowe ze zwykłej gumy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Na Przędzalnianej też kupowałem, są tam chyba po 4-5zł za metr. Kup 7mm podgrzej trochę i bezproblemu wejdzie mnie udało się nawet na filtr paliwa 8mm założyć wężyk 6mm Edytowane 28 Maja 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jakby ktos jeszcze potrzebowal to na radwanskiej troche dalej niz 50 i po drugiej stronie jest tez sklep z czesciami do francuzow i tam gosciu ma pare rozmiarow wezykow. Spoko obsługa z reszta gosciu chyba tez motocyklista 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Niom, a gdzie kupić w LDZ wężyk paliwowy ale na średnicę 5 mm i żeby był w kolorze innym niż czarny. Konkretnie chodzi mi o mocny pomarańczowy Wiem, wiem... na Alle... ale tam ceny z doopy wzięte 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM RACING Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 A nie lepiej byłoby szukać w dobrych sklepach interentowych/ W końcu tam też mamy bardzo szeroki wybór i spokojnie powinniśmy coś wybrać,to moim zdaniem zdecydowanie lepszy pomysł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Potrzebne nowe najlepiej orginalne węże,przewody paliwa do xjr1300. Poszukuje namiarów na serwis bądź sklep Yamahy. Edytowane 23 Marca 2014 przez marcin76 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 części do Yamahy możesz zamówić w Liberty Motors na Dąbrowskiego 207/225. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Najlepiej w ogrodniczym, jest taki dział w castoramie albo zoologicznym tylko w nie wszystkich mają węże 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 W ogrodniczym to są "wenrze", a my szukamy węży 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Najlepiej w ogrodniczym, jest taki dział w castoramie albo zoologicznym tylko w nie wszystkich mają węże Kupiłem kiedyś do moto węża w castoramie, ale po kilku tyg. użytkownia zrobił się twardy jak skała i pękał Po obejrzeniu "Czasu surferów" bym nie chodził do zoOLOgicznego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Koledzy jeśli naprawdę chcieliście kupić węża do paliwa w sklepie ogrodniczym lub zoologicznym to inteligencją nie grzeszycie. W zoologicznym proponuje kupić węża dusiciela boa. Nie chciałbym wiedzieć na jakim paliwie jeździcie - olej jadalny słonecznikowy czy rzepakowy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 części do Yamahy możesz zamówić w Liberty Motors na Dąbrowskiego 207/225. dzwoniłem, ale 365zł za kawałek gumy to troche dużo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 dzwoniłem, ale 365zł za kawałek gumy to troche dużo. szukałeś nowego, najlepiej oryginalnego węża i namiarów na serwis lub sklep Yamahy - to podałem gdzie możesz się zwrócić. wiadomo, że oni się cenią, ja tam za kawałek plastiku dałem 300, a za uchwyty pasażera sobie wołają po 400 za sztukę. poszukaj na alledrogo, powinieneś jakiś znaleźć 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 szukałeś nowego, najlepiej oryginalnego węża i namiarów na serwis lub sklep Yamahy - to podałem gdzie możesz się zwrócić. wiadomo, że oni się cenią, ja tam za kawałek plastiku dałem 300, a za uchwyty pasażera sobie wołają po 400 za sztukę. poszukaj na alledrogo, powinieneś jakiś znaleźć problem w tym że orginalny jest fabrycznie ukształtowany, a zwykły (do paliwa) pod wpływem temperatury robi sie miękki i się załamuje.Cena mnie rozwaliła za metr to wychodzi około1000zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 a zwykły (do paliwa) pod wpływem temperatury robi sie miękki i się załamuje Musiałbyś go (wężyk) włożyć w stalową sprężynkę, której średnica wewnętrzna będzie równa średnicy zewnętrznej wężyka od paliwa, nie będzie się wtedy załamywał. http://media1mi.pl/p/1/59/430/photo-4e141f4d-529d-4517-bc8e-2013dfd0501a-for_zoom.jpg 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Na ul. Wojska Polskiego był sklep z wężami (ciśnieniowymi itp. itd. ) nie wiem czy jeszcze jest ale postaram się sprawdzić to napiszę i jakiś kontakt zapodam. Niestety na Wojska nie ma już tego sklepu ale podpytałem mechanika i powiedział, że on tam kupuje takie rzeczy: https://www.google.pl/maps/@51.771555,19.433255,3a,75y,165.52h,85.78t/data=!3m4!1e1!3m2!1syf5efmvrHHqkfJ8t4CvMJA!2e0 Tel/fax: 42 634 38 20 90-764 Łódź, Legionów 112, woj. łódzkie Można spróbować Edytowane 26 Marca 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 na wróblewskiego jest sklep Stomilu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi