Frager Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Czy piwo szkodzi masz w tym artykule http://www.motox.pl/szkola-motocrossowa-motox-com-pl/czy-piwo-szkodzi.html 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
enduro-cross-lodz Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Jeśli będziesz potrzebował pomocy w zakupie ubrań to polecamy nasz sklep www.enduro-cross.pl a najlepiej wpadaj na Cyprysową 11A. Mamy wszystko co potrzebujesz na miejscu !!! 0 Cytuj
KrzysiekP Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Nie chce wątpić w autora tematu, ale na tak "zieloną" osobę raczej nie zbyt mądrym wyborem będzie powyżej 125ccm w 2t. Moja gilera choć 50ccm i niestety(jeśli chodzi o teren) na slickach ma te swoje 10km i jak się jedzie cały czas praktycznie na stojąco (mam obok siebie duży tor po poligonie, lesie) to tyłek ucieka przy odkręceniu manetki. Wsiadłem na KTM 450 (60km) i myślałem, że mi ręce wyrwie, a jeździłem na sporo i różnych motocyklach. 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) (jeśli chodzi o teren) na slickach to tyłek ucieka przy odkręceniu manetki. Aż nie wiem co powiedzieć :lol: ,kto lata w terenie na slickach? Wsiadłem na KTM 450 (60km) i myślałem, że mi ręce wyrwie Zapewne miał odpowiednie ogumienie Edytowane 28 Maja 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
evolution09x Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Jeśli będziesz potrzebował pomocy w zakupie ubrań to polecamy nasz sklep www.enduro-cross.pl a najlepiej wpadaj na Cyprysową 11A. Mamy wszystko co potrzebujesz na miejscu !!! W warszawie to jest? 0 Cytuj
evolution09x Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 A w Wawie nic macie? 0 Cytuj
piotreklodz Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Możliwe że nie zauważyłeś ale to jest forum Łódzkie, sklepy z Wawy raczej łatwiej będzie Ci znaleźć na jakimś Warszawskim 1 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
Rekomendowane odpowiedzi