Konrad85 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Średnio wyszło z tym powrotem... ale wyjazd do Bełchatowa uważam za udany więc może przed piwkiem w piątek spotkamy się jeszcze na moto?W drodze do Łodzi do karczmy dotarła większość... niestety o różniej porze... więc może powtórzymy sobie jeszcze raz zakończenie sezonu i tym razem wybierzemy się do karczmy i wrócimy razem?W grupie!!! :)Większość z nas ma pracę, więc opcja wieczorna wchodzi w grę tak żeby każdemu pasowało... taki wypad do karczmy na kolację karczek albo co kto lubi :DProponuję spotkać się pomiędzy 20 a 21 na stacji benzynowej Włókniarzy - Pabianicka czyli tam gdzie w ostatnioDajcie znać bo do środy 2 dniPozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ja jestem za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 ja za i między 20 a 21 pasuje mi akuraaat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatlanderka Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Konrad, jak stawiasz kolacje to jadę! poproszę jeszcze o sprecyzowanie traski. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 No jak tak bedzie to ja tez nie odmowie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielkiwadek Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Jestem za 0 Cytuj - Suzuki GSX 750F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 jeśli Konrad funduje to ja też się dopisuje do tej listy.... to będzie allinclusive czy z góry narzucone danie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Moze jakis Szwedzki stół 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 ha ha ha ha zapraszam wszystkich!!! ale nie stawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 teraz to sie nie wymiguj 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 zainteresowanie widzę jest :)zobaczę dziś trasę... może jest jakaś dłuższa niż przez ten odcinek autostrady...oby pogoda jutro była 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ja tez sie moge przejechac godzina idealna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 mam nadzieję, że wszystkim się wyświetli trasa... nie za długa, nie za krótka... no i najważniejsze, że będzie pod koniec karczma :Djeśli macie inne propozycje to walcie śmiało!http://mapy.google.pl/maps?saddr=Pabianicka+-+Jana+Paw%C5%82a+II%2F0691,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&daddr=Port+%C5%81%C3%B3d%C5%BA,+Pabianicka,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA+to:Bychlew+to:Wadlew+to:Szyd%C5%82%C3%B3w+to:A1,+Piotrk%C3%B3w+Trybunalski+to:Krusz%C3%B3w+to:Rzgowska,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA+to:Pabianicka+-+Jana+Paw%C5%82a+II%2F0691,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&hl=pl&ie=UTF8&sll=51.621001,19.565277&sspn=0.231486,0.676346&geocode=FeJLFQMdOMEoASlhokXK8DQaRzGC1b47dY-2tg%3BFUTyFAMdZEQoASEvsHwr7PWcMw%3BFcHbEwMdbGwnASm7C_CpoDcaRzF7KI5EZuCEww%3BFcnvEQMdeEwoASk9XdzDgjwaRzGp44ukpgU2Eg%3BFVIBEQMdIe4qASntwLimciEaRzEUum1Vo5bbCQ%3BFVSpEAMdQ6orASn9GT-jyyYaRzGrjqAf99vggQ%3BFd4ZEwMdG5UqASn7-jfWjy8aRzEB-ckhy5kKyA%3BFZU2FQMdxUopASknIzvGhzQaRzEvpmBaCQM9Xg%3BFeJLFQMdOMEoASlhokXK8DQaRzGC1b47dY-2tg&vpsrc=0&mra=ls&t=m&z=10 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ja myśle że w koło manufaktóry ze 2 razy i do domu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 twoja głupota sięga zenitu :Dsam zaproponowałeś żeby się gdzieś ruszyć w środę wieczorem i cytuję "można przy okazji zahaczyć o kebaba"więc założyłem temat i jak widzisz jest wyjazd w środę jeśli tylko pogoda nam dopisze..wstępna mapa jest... karczma też będzie w manu siedzisz całe dnie i czasami noce też... ruszaj z nami!!! będę po ciebie na Drewnowskiej o 20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 kurcze, jeśli mówicie o złotym młynie w kruszowie http://zlotymlyn.pl/ , to aż wierzyć mi się nie chce, że jeszcze tyle osób (z Was motocyklistów) wcześniej tam nie było http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif przecież złoty młyn to istny punkt spotkań, gdzie bonusowo motocykliści pokazując dowód rej. (czasem kask) mają niezłe żniżki cenowe. a to, że jak jest ładna pogoda, zjeżdżają się tam ludziki z całej Polski, już nawet nie wspominam... dziwi mnie czasem, że ktoś ma 2oo, i kręci się całe życie po mieście, a odległość rzędu 50km to dla niego niezły wyczyn http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif zresztą jakie 50km, kruszów jest 25km od centrum Łodzi. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ale przecież nikt tu nie mówi, że tam nie był może źle coś zrozumiałeś? :)Jeżeli chodzi o mnie to propozycja jest, ponieważ nie wróciliśmy wszyscy razem z Bełchatowa... wróciła dużo mniejsza ekipa niż wyjechała...Kuba-Siwy zaproponował wyjazd w środę a część osób chciała się zobaczyć jeszcze raz bo nie wracali razem z nami a my razem z nimi...Nikt nie mówił, ze tam nie był... albo że całe życie po mieście jeździ... jeśli chodzi o mnie to mam Kawę od sierpnia, więc dużo się w życiu nie najeździłem...może i Kruszów jest niedaleko Łodzi ale zobacz najpierw mapę... wprost tam nie jedziemy...zabieraj się z nami... zapraszamy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 JADZIEMY !!!! ja o 20 ruszam z Kądziem na miejsce spodkania http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif dobra końdziu zamiast szwedzkiego stołu cykniesz każdemu z 10 l wachy i też będzie dobrze 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Ja odpadam w tą środę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Z tą trasą ja bym nie przesadzał, lepiej coś krótszego, bo znów będzie problem z prędkością przelotową i zrobi się kilka grup,albo pojadą tylko 4 motongi... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 moja propozycja nadal aktualna w koło manu 3 razy jak 2 za mało 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Ta trasa to propozycja...Będziesz Mario? Zapraszamy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikka Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ja jestem chętna ale jako "plecak" to poszaleć za bardzo nie mogę ale myślę że stary tez będzie ZA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 to namów i jedziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Kurcze jednak mnie ominie ten wypad.... zapomnialam ze pracuje do 21 :/ 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi