Czarna_750 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ok wiec jednak bede czekajcie do 15 po 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 ja juz w domu, fajnie sie jezdzilo, do zobaczenia teraz w piatek! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 ja juz rowniez ale bez przygod sie nie obylo ledwo tira ominolem jak mi droge zajechal..... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 trzeba było z łokcia w lusterko albo pięścią w dach 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 a lusterko by się przydało ...dzięki za fajny wypad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 również dzięki wszystkim za fajny wypad do zobaczenia następnym razem bo w piątek na piwko niestety nie dam rady dotrzeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 macix dawaj w piątek z nami 500 dadzą sobie rade 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Macix dawaj dawaj nie udawaj... dojedziesz do nich w sobotę... potrzebujesz eskortę? PS. chyba że gardzisz naszym towarzystwem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ta gardzę towarzystko zajebi... kur.. nie lubie takich wyborów zobaczymy nie obiecuję bo tam też lece spotkać się z ludzmi których dawno nie widziałem pogadam zobacze jakie bedą uzgodnienia na piątek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 o tym tirze opowiesz przy piwku i się odstresujesz ja też dziękuje za udany wypad... oby było takich więcej... czyli wesoło, w grupie i bez wypadków... Przed wyjazdem na stacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ubrałem się, już miałem wsiadać na moto i dołączyć do was... a tu kapeć z tyłu... :/ Mam nadzieje następnym razem! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 smigaliscie trasa ktora wczesniej byla podana???miedzy 21 a 21:30 jechalem w przeciwnym kierunku z Pabianic do Łodzi i nikogo po drodze nie mijalem. a biorac pod uwage ilosc moto na fotce raczej nie moglem przeoczyc takiej grupy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 bo do 21.30 stalismy na stacji..... nono lusterku musze szybko jakos zamontowac bo cieniutko bez niego.... ma ktos moze gwintownice bo ja mam zerwany gwint stąd brak lusterka ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Bez lusterka faktycznie tak sobie sie jezdzi... Ja zaraz zamawiam bo lewe nie nadaje sie do przyczepienia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Nooooo Macix dajesz z nami w Piatek... no z nami sie nie napijesz wczoraj Cie gdzies zgubilam zreszta reszte tez dzieki za wypad bylo...... smiesznie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jak to reszte zgubilas? No hellllooooŁ a ja i Czarny to co? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 hah no wlasnie wy mi zostaliscie tylko 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Poszukuje kolegi ktory dal mi swoja wizytowke. Moze uda mi sie cos zalatwic ale nie mam kontaktu-wizytowke gdzies posialem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ja mam wizytówke... a co chcesz nr?? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikka Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Fajnie było , ale naleśniki i tak były małe http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif mam nadzieje ze w piątek chociaż sobie pojem bo popić nie da rady, teraz będzie moja kolej na kierowanie wiec śmignę swoim sprzętem Pozdrowionka i do Piątkusia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jestem do usług 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Czarna nie obiecuje ale się postaram jak coś za tydzień można coś też skręcić akurat będę miał urodziny wiec będzie okazja :)Czarna po prostu pojechałaś za większością a my zawitaliśmy do stacji na przeciwko ale się okazało ze maja rozliczenie z reszta jak wszystkie stajcie po drodze i dopiero zatankowałem na lukoil na pabianickiej tam gdzie się wszyscy spotkaliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ehh Macix a myslalam ze sie piwka napijemy ..za tą kawe co mi przyniosles ... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png a o ktorej konczysz tamto spotkanie? moze poprostu do nas dolaczysz...tak jak jaquzie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Czarna niestety lece dzis a wracam dopiero w niedziele ale jak pisałem wcześniej można coś za tydzień pomyśleć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Szkoda.. no to 3mamy za slowo baw sie dobrze 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi