Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok wiec jednak bede :biggrin: czekajcie do 15 po :biggrin:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
  • Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Czarna_750

17

• Konrad85

15

• lucas666

10

• Adrian-xj600

8

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja juz w domu, fajnie sie jezdzilo, do zobaczenia teraz w piatek!

Opublikowano

a lusterko by się przydało ;)...dzięki za fajny wypad

Opublikowano

również dzięki wszystkim za fajny wypad do zobaczenia następnym razem bo w piątek na piwko niestety nie dam rady dotrzeć

Opublikowano

Ta gardzę towarzystko zajebi... kur.. nie lubie takich wyborów zobaczymy nie obiecuję bo tam też lece spotkać się z ludzmi których dawno nie widziałem pogadam zobacze jakie bedą uzgodnienia na piątek

Opublikowano

o tym tirze opowiesz przy piwku i się odstresujesz :smile:

ja też dziękuje za udany wypad... oby było takich więcej... czyli wesoło, w grupie i bez wypadków...

Przed wyjazdem na stacji :smile:

Dołączona grafika

Opublikowano

Ubrałem się, już miałem wsiadać na moto i dołączyć do was... a tu kapeć z tyłu... :/ Mam nadzieje następnym razem!

icon3.png
Opublikowano

smigaliscie trasa ktora wczesniej byla podana???miedzy 21 a 21:30 jechalem w przeciwnym kierunku z Pabianic do Łodzi i nikogo po drodze nie mijalem. a biorac pod uwage ilosc moto na fotce raczej nie moglem przeoczyc takiej grupy ;)

Opublikowano

bo do 21.30 stalismy na stacji..... nono lusterku musze szybko jakos zamontowac bo cieniutko bez niego.... ma ktos moze gwintownice bo ja mam zerwany gwint stąd brak lusterka ;/

Opublikowano

Bez lusterka faktycznie tak sobie sie jezdzi... Ja zaraz zamawiam bo lewe nie nadaje sie do przyczepienia

Opublikowano

Nooooo Macix dajesz z nami w Piatek...:P no z nami sie nie napijesz :biggrin: wczoraj Cie gdzies zgubilam zreszta reszte tez :biggrin: dzieki za wypad bylo...... smiesznie :biggrin:

Opublikowano

Jak to reszte zgubilas? No hellllooooŁ :smile: a ja i Czarny to co?

Opublikowano

hah no wlasnie wy mi zostaliscie tylko :P

Opublikowano

Poszukuje kolegi ktory dal mi swoja wizytowke. Moze uda mi sie cos zalatwic ale nie mam kontaktu-wizytowke gdzies posialem :sad2:

Opublikowano

Ja mam wizytówke... a co chcesz nr?? :smile:

Opublikowano

Czarna nie obiecuje ale się postaram jak coś za tydzień można coś też skręcić akurat będę miał urodziny wiec będzie okazja :)Czarna po prostu pojechałaś za większością a my zawitaliśmy do stacji na przeciwko ale się okazało ze maja rozliczenie z reszta jak wszystkie stajcie po drodze i dopiero zatankowałem na lukoil na pabianickiej tam gdzie się wszyscy spotkaliśmy :smile:

Opublikowano

Ehh Macix a myslalam ze sie piwka napijemy ..za tą kawe co mi przyniosles ;)... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png a o ktorej konczysz tamto spotkanie? :smile: moze poprostu do nas dolaczysz...tak jak jaquzie ;)

Opublikowano

Czarna niestety lece dzis a wracam dopiero w niedziele ale jak pisałem wcześniej można coś za tydzień pomyśleć :smile:

Opublikowano

Szkoda.. :smile: no to 3mamy za slowo ;) baw sie dobrze :smile: