Skocz do zawartości

Piwko W Piątek A Może Kolacja W Karczmie W Środę?

Konrad85

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Czarna_750

17

• Konrad85

15

• lucas666

10

• Adrian-xj600

8

Top użytkownicy w tym temacie

Ta gardzę towarzystko zajebi... kur.. nie lubie takich wyborów zobaczymy nie obiecuję bo tam też lece spotkać się z ludzmi których dawno nie widziałem pogadam zobacze jakie bedą uzgodnienia na piątek

o tym tirze opowiesz przy piwku i się odstresujesz :smile:

ja też dziękuje za udany wypad... oby było takich więcej... czyli wesoło, w grupie i bez wypadków...

Przed wyjazdem na stacji :smile:

Dołączona grafika

smigaliscie trasa ktora wczesniej byla podana???miedzy 21 a 21:30 jechalem w przeciwnym kierunku z Pabianic do Łodzi i nikogo po drodze nie mijalem. a biorac pod uwage ilosc moto na fotce raczej nie moglem przeoczyc takiej grupy ;)

bo do 21.30 stalismy na stacji..... nono lusterku musze szybko jakos zamontowac bo cieniutko bez niego.... ma ktos moze gwintownice bo ja mam zerwany gwint stąd brak lusterka ;/

Nooooo Macix dajesz z nami w Piatek...:P no z nami sie nie napijesz :biggrin: wczoraj Cie gdzies zgubilam zreszta reszte tez :biggrin: dzieki za wypad bylo...... smiesznie :biggrin:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:

Fajnie było :riding: , ale naleśniki i tak były małe http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif mam nadzieje ze w piątek chociaż sobie pojem :rolleyes: bo popić nie da rady, teraz będzie moja kolej na kierowanie wiec śmignę swoim sprzętem :decayed: Pozdrowionka i do Piątkusia :cheers:

Czarna nie obiecuje ale się postaram jak coś za tydzień można coś też skręcić akurat będę miał urodziny wiec będzie okazja :)Czarna po prostu pojechałaś za większością a my zawitaliśmy do stacji na przeciwko ale się okazało ze maja rozliczenie z reszta jak wszystkie stajcie po drodze i dopiero zatankowałem na lukoil na pabianickiej tam gdzie się wszyscy spotkaliśmy :smile:

Ehh Macix a myslalam ze sie piwka napijemy ..za tą kawe co mi przyniosles ;)... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png a o ktorej konczysz tamto spotkanie? :smile: moze poprostu do nas dolaczysz...tak jak jaquzie ;)

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile: