Konrad85 Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 możemy poczekać... a nie możesz np. pojechać jutro motocyklem do pracy i prosto po podjechać na stacje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 No w sumie moge...ale czy dla was nie bedzie problemu zeby czekac.... 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 jeśli prosto po pracy przyjedziesz do nas na motorze to o której będziesz 21:10? 21:15? może uda ci się wyrwać parę minut przed 21 z pracy?ja nie widzę problemu żeby zaczekać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 mozemy zaczekac bo mnie tez 21 pasuje wiec te 15 min juz nas nie zbawi:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Ok to w takim razie mysle ze na 15 po sie wyrobie dzieeeekiii 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 jak cos to trase mozna skrócić i z dłutowa jest droga prościutko do kruszowa pod młyn. o 21 jest strasznie juz zimno to nie wiem czy taki przejazd bedzie fajny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 jeśli będzie za chłodno to jasne że możemy skrócić...trasa którą podałem to tylko propozycja...ale będzie miło jeśli się zjawisz :)a w piątek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 no to wszystko mamy ustalone ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 czyli jutro chwilke po 21 ?? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beez_znaczenia --- czarny Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 no coz taka ekipa sie zbiera wiec do jutra:) tez zajrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ok bede. wiec 21?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 czyli stacja lukoil? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ja ruszam z kądziem po 20 z drewnowskjej jak ktoś ma po drodze i ochote dodatkowy kilometr nakręcić do 21.14 to jadziemy... o ja na rudzką możemy tam fajno na sputnika o ja znowu czekamy na dziewczyny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif sorka nie mogłem sie powstrzymać 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 o ja znowu czekamy na dziewczyny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif sorka nie mogłem sie powstrzymać Bo z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie się http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 To widzimy się wszyscy o 21 na stacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 my tylko wypalimy 109 l benzyny od końdzia i na stacyje jak godne to mc jest no 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki_80 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Równiez chetnie sie przylacze Pytanie mam natury techniczno-praktycznej, czy kolezanka na KAWIE 250R nadazy za towarzystwem bo rowniez chetnie by sie wybrala?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 W nocy po wsiach, aż sama przyjemność http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif Po dwudziestej temperatura spada na dość niską http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Proponował bym tylko Kruszów i zjazd pod kołderkę. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 dodatkowy sweterek i jazda :Dbędziemy czekać na stacji... jak nam będzie za zimno to w mcdonaldzie się schowamy, który też jest na stacji :)temperatura nie będzie aż tak zła... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 A nie ma padac wieczorem czasem z tego co widzialam w TV? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Też słyszałem , że muchy i komary mają padać z zimna właśnie wieczorem 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 No wlasnie...podobno dopiero w sobote ma byc w miare pogoda... 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 bez paniki :)http://new.meteo.pl/właśnie sprawdzałem i ma nie padać a od jutra do soboty idzie ocieplenie... napadało wczoraj i jest spokój :)a jak będzie chłodno to zgłodniejemy przynajmniej i może zjemy coś w karczmie do końca bo dania to mają przeogromne! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 heh szkoda tylko ze nie jestem moto w pracy... bo rano bylo zimno wiec odpuscilam do 19 dam znac co ze mna....czy dotre 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 ja tam sie pojawie o tej 21;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi