JAKUBKO Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 jak w temacie chętnie przyjmę i odbiorę zużyty olej silnikowy lub inny nadający się do pieca na oleje silnikowe i przemysłowe www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 można pisać albo dzwonić odbiór bedzie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ja zmieniam olej niedługo, także w przyszłym tygodniu, może za 2 powinienem mieć ponad 3 litry zużytego oleju silnikowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 ok to sie spiszemy jakoś podjade www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ja mam okolo 1L wymieszanego silnikowego i przekladniowego ze skutera - taka mieszanke tez zbierasz? :> https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 biore wszystko tylko musze sie z wami umówić w któryś dzień i zabiore wam wszystko www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ok, ja już mam zużyty olej, także jak coś, to możemy się spotkać, to go sobie weźmiesz. Mi najlepiej by pasowało spotkanie pod Portem/Ikeą, w tygodniu o 17, bo akurat kończę pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 ok postaram sie do wszystkich dotrzeć w tym tygodniu dziekulski www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielkiwadek Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Ode mnie 4 literki to będą Jutro wymiana. - Suzuki GSX 750F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 jutro planuje wziąść bańke 20l i obiechać wszystkich i odebrać olej jak możecie napisać gdzie mogę podjechać to fajno po 20 ruszam do kogo mam nr tel to zadzwonie ZLEWAJMY OLEJ zawsze można komuś przekazać troche ciepła ZA WASZE ZDROWIE www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 tez jakos niedlugo bede mial z auta i motoru to dam znac ;] a poza tym kolega ma wartsztat i raczej duze ilosci oleju zapytam sie go co z nim robi moze bys mogl wziac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ja mam jakies 2 wieksze banki z Olejem to tez moge spokojnie dac. MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 znajde do was nr u jade obiecuje tylko mam zapierdol w firmie www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 czy interesuje cię jeszcze zużyty olej jeżeli tak to proszę o kontakt bo będę miał ok.12 litrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 jasne że tak musimy sie spisać albo zdzwonić i już biore www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 codziennie przejeżdżam Drewnowską to jak zmienię to Ci podrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 ok jestem od 9 do 20 bedzie czym palić na pastorałkę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 mam caly kanister 25L oleju przepracowanego przygarniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 tak tak tak !!! spiszemy sie na pw albo zdzwonimy www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 jak bede w lodzi to podlece do ciebie do warsztatu z tym kanistrem bedzie chyba najprosciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 ale napalone dzisiaj było aż gorąco trochę dziękulski corsiak www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 jakubko ja mam dla ciebie 4 litry chcesz? to podwiozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 jasne jak tylko nie masz co z tym zrobic to chetnie przygarne w sezonie zimowym sie nada www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja mam baniak 5l przygotowany dla Ciebie tylko nie mam kiedy go porzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja po weekendzie będę miał ze 3 literki - również podrzucę, a przy okazji umówię Cebulę na wizytę. You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi