mike1976 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 witam.obniżylem motocykl za pomocą zestawu z allegro i motocykl ladnie sie obniżył lecz powstał problem z boczną stopka ,poprostu nie moge go na niej oprzeć ,jest teraz za długa.jeśli ktoś miał podobny problem prosze o porade gdyż nie bardzo wiem co robić dalej..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Możemy tylko teraz strzelać jak z AK-47 - może to, tam to, przytnij, usuń. Może kupiłeś zestaw do obniżania Kamaza? Pokaż zdjęcia, potem pomożemy Edit; Albo filmik? Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 coś takiego jak na zdęciu jest dłuższe od oryginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Maciek, chodziło mi o to, abyś zapodał zdjęcia motocykla po obniżeniu. Jeżeli nie możesz jednocześnie złożyć stopki i zrobić foty to poproś kogoś do pomocy. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ok ale to podam póżniej bo motorek w garażu a ja w domu ,stoi na stojaku pod tylny wachacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Musisz skrócić stopkę. Zawsze po obniżeniu występuje ten problem. Przód też powinieneś obniżyć żeby się właściwości jezdne nie zmieniły. wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 też do tego doszedlem tylko w którym miejscu ją skrócic bo szczerze nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Obetnij samą końcówkę, utnij kawałek rurki i przyspawaj końcówkę. wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 jak widac stopka nawet na stojaku jest niska a gdy motocykl stoi normalnie nawet przy przechyleniu do konca jej mie rozsune Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ja miałam taki sam problem i nadal mam, koledzy mi spiłowali (chyba) samą końcówkę stopki, teraz da się postawić moto na bocznej stopce ale trzeba lekko go przechylić w prawo co kończy się często upadkiem;/ zastanawiam się, żeby albo kupić nową stopkę, krótszą albo tak jak pisał Jędrzej uciąć kawałek rurki i przyspawać końcówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Trzeba było jeść więcej jak rodzice mówili ?? Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 pij mleko i po problemie zachciało się gleby to cza teraz wozić stojak może spróbuj ją wygiąć ? ew przeczep stopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 a czemu obniżałeś tył jaki był tego zamysl? a co z przodem? suza taka jak Marcina G:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Suza kupiona od marcina a obniżenie ze względu na mój wzrost,przy wcześniejszej rfce było super ale była bardzo ciężka tu znowu leciutki ale dużo wyższy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 witam.obniżylem motocykl za pomocą zestawu z allegro i motocykl ladnie sie obniżył lecz powstał problem z boczną stopka ,poprostu nie moge go na niej oprzeć ,jest teraz za długa.jeśli ktoś miał podobny problem prosze o porade gdyż nie bardzo wiem co robić dalej..... Robota prostrza od wysikania dziury w sniegu. Zmierzyc kat motonga opartego na bocznej nozce (bez przerobek) Odciac stopke nozki skrocic nozke + zapas na stopke tyle aby zachowac kat (patrz punkt pierwszy) Przyspawac stopke. "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Już po sprawie ,zrobione na mazowieckiej w zakładzie z tłumikami ,cała operacja kosztowala 30 ,stopka założona wszystko ok...dzięki za pomoc pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi