Regis Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Cieszę się że wam się wszystkim podobało, (chociaż jako zaprawiony w tym temacie, wiedziałem doskonale że tak będzie ) ... Dzięki wszystkim za przybycie i za wspólną akcję, mam nadzieję że następnym razem też będzie tak wielu ludzi P.S. Co do mojej "Hadry", to okazało się że to jednak przegrzany silnik i po dłuższym postoju odpaliła bez problemu, więc skończyło się na strachu Niestety motocykl już dość wiekowy i po przeżyciach, więc ma prawo czasem zaniemóc, ale i tak dzielnie sobie dzisiaj radziła Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/546-motodzie%C5%84-dziecka-2013/ 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nikt nie uwiecznil Aiddka ktory upolowal moja noge i jaki zdziwiony, ze cos mu przeszkadza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nikt nie uwiecznil Aiddka ktory upolowal moja noge i jaki zdziwiony, ze cos mu przeszkadza. co wy wyrabialiście przy dzieciakach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Było super zadowolenie i uśmiech dzieciaczków bezcenne,extra spotkanie naszego grona,które też się nieźle ubawiło ,a co akcji Aiddka na ciebie Broto to widziałem tylko myślałem że Wy tak lubicie Prosze oto foty DD http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/545-dzień-dziecka-01062013/ żłówik foty super,dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 człowiek spokojnie moto przestawia a tu nagle koło w noge ;p spojrzałem sie na niego to jeszcze gazu dodał ;pmiło spędzone pół dnia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 miło spędzone pół dnia Fajnie było sprawić dzieciakom frajdę. Dzięki dla Organizatorów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Maciek, następna impreza jest tydzień później, potrzebujemy ekipy pięciu motocykli, puki co mamy Moją "Hadrę", Aidkkowego " Ryża" i ciężkiego Qada z Motopubliki, jak byś miał czas i ochotę, to daj znać, też sobota, tydzień później i też dla dzieciaków... chodzi o to żeby udostępnić maszyny do zdjęć, ludziska zbierają kaskę na kolonię dla dzieciaków z biednych rodzin i poprosili motocyklistów o wsparcie. Chętnie widział bym Ciebie i twoją maszynę obok naszych w tej akcji... Sorry za OT, ale chyba mi administracja wybaczy W razie czego info przez Aidkka... Chętnie ale problem mojej pracy powiela się w każdą sobotę a w tą sobotę mamy osiedłowy festyn (na szczęście popołudniu) w zeszłym roku jeżdzliśmy dla chorego chłopca,teraz też mieliśmy być jakąś atrakcją,ale organizatorzy podchodzą do tego opieszale,więc jeszcze nie wiem co mnie czeka.Pozdrowionka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 człowiek spokojnie moto przestawia a tu nagle koło w noge ;p spojrzałem sie na niego to jeszcze gazu dodał ;p A jak, bo jak zawalidrogi stoją i nie pozwolą jechać to trzeba ostro A tak serio to sorry za przejechanie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 no problemo jest sie chociaż z czego pośmiać ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Choć przybyłem na koniec i bez moto to również dzięki za wczorajsze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 dzisiaj te dzieciaki z domu dziecka widziałem na motodromie. Coś tam się działo bo stało 5 klasyków np warszawa. Mam zdjecie citroena, troche przypomina b6 ;p ale autka cudo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Dzięki salat za foty. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Również dziękuję za fotki salat i jeszcze raz tobie żółwik są super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Również dziękuję za fotki salat i jeszcze raz tobie żółwik są super Ty to potrafisz ustawić się do foty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A proszę bardzo, jak ktoś chce któreś w full rozdziałce to poproszę @ na pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jakby ktoś miał ochotę,to dzisiaj jest impreza charytatywna o której mówiłem wcześniej na dniu dziecka.Start o 15, na ulicy klaretyńskiej 11, kto żyw niech przybywa... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Podjadę z moim plecaczkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi