Skocz do zawartości

Dzień Dziecka, Sobota 01.06.2013!

Aidekk

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się że wam się wszystkim podobało, (chociaż jako zaprawiony w tym temacie, wiedziałem doskonale że tak będzie ) ... Dzięki wszystkim za przybycie i za wspólną akcję, mam nadzieję że następnym razem też będzie tak wielu ludzi :biggrin:

P.S. Co do mojej "Hadry", to okazało się że to jednak przegrzany silnik i po dłuższym postoju odpaliła bez problemu, więc skończyło się na strachu :biggrin: Niestety motocykl już dość wiekowy i po przeżyciach, więc ma prawo czasem zaniemóc, ale i tak dzielnie sobie dzisiaj radziła :biggrin: 

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia :biggrin:

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Było super zadowolenie i uśmiech dzieciaczków bezcenne,extra spotkanie naszego grona,które też się nieźle ubawiło :biggrin: ,a co akcji Aiddka na ciebie Broto to widziałem tylko myślałem że Wy tak lubicie :laugh2:

żłówik foty super,dzięki

człowiek spokojnie moto przestawia a tu nagle koło w noge ;p spojrzałem sie na niego to jeszcze gazu dodał ;p

miło spędzone pół dnia ;)

Maciek, następna impreza jest tydzień później, potrzebujemy ekipy pięciu motocykli, puki co mamy Moją "Hadrę", Aidkkowego " Ryża" i ciężkiego Qada z Motopubliki, jak byś miał czas i ochotę, to daj znać, też sobota, tydzień później i też dla dzieciaków... chodzi o to żeby udostępnić maszyny do zdjęć, ludziska zbierają kaskę na kolonię dla dzieciaków z biednych rodzin i poprosili motocyklistów o wsparcie. Chętnie widział bym Ciebie i twoją maszynę obok naszych w tej akcji... 

Sorry za OT, ale chyba mi administracja wybaczy :biggrin:

W razie czego info przez Aidkka...

Chętnie ale problem mojej pracy powiela się w każdą sobotę a w tą sobotę mamy osiedłowy festyn (na szczęście popołudniu) w zeszłym roku jeżdzliśmy dla chorego chłopca,teraz też mieliśmy być jakąś atrakcją,ale organizatorzy podchodzą do tego opieszale,więc jeszcze nie wiem co mnie czeka.Pozdrowionka

człowiek spokojnie moto przestawia a tu nagle koło w noge ;p spojrzałem sie na niego to jeszcze gazu dodał ;p

A jak, bo jak zawalidrogi stoją i nie pozwolą jechać to trzeba ostro :biggrin:

A tak serio to sorry za przejechanie :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

dzisiaj te dzieciaki z domu dziecka widziałem na motodromie. Coś tam się działo bo stało 5 klasyków np warszawa. Mam zdjecie citroena, troche przypomina b6 ;p ale autka cudo ;)

Jakby ktoś miał ochotę,to dzisiaj jest impreza charytatywna o której mówiłem wcześniej na dniu dziecka.Start o 15, na ulicy klaretyńskiej 11, kto żyw niech przybywa...

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-