Regis Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tylko Kapsel, tym razem się nie kłócimy przed imprezą Hehehhehehhehe 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Jak będę w Łodzi, to będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Podbijam temat. Jeszcze raz apeluje do wszystkich, którzy nie wyjeżdżają na długi weekend by przybyli i wystawili swoje kochane motongi do oglądania w tym dniu. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja pracuje pewnie od 6 do jakiejś 15... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Tylko Kapsel, tym razem się nie kłócimy przed imprezą Hehehhehehhehe A czy my się kiedyś kłóciliśmy? a mam takie pytanko czy motocykl mój może stać na wystawce? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygus Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) . Temat dotyczy obstawki dnia dziecka !!! Czy snieg czy deszcz bede napewno...... Koledzy, którzy dołączyli tak jak ja, czyli niedawno. Również ci, którzy są już od lat na forum. Przyjedzcie, jest to naprawdę bardzo szczytny cel. Radość, jaką doświadczycie od tych dzieci, usmiech, szacunek, i każdy z nich bedzie pamietał, że my motocykliści pamietamy !!!. To jest cos,bardzo cenne, coś co utkwi w pamięci każdego dziecka. Sprawicie im naprawde wielka przyjemność,jak również dacie im wielką rozrywkę. Bo wiedzą, że jest to dla nich i DLA NIKOGO INNEGO !!! PRZYJEDZCIE JAK TYLKO DACIE RADĘ !!! Edytowane 29 Maja 2013 przez Nygus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Wczoraj się dowiedziałem że jutro i w sobotę jednak pracuje wiec wielkie sorki ale nie dam rady:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRANEK0208 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 JA TEŻ BĘDĘ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Fajna akcja,ja chętnie też się przyłącze - mam nadzieje że pogoda dopisze 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Jeżeli tylko pogoda pozwoli to raczej będę... Aidekk i Chylon (i inne osoby, których nicków nie pamiętam) - miło było poznać i wspólnie wybrać się na wycieczkę do Spycimierza :-) Pozdrawiam!!! 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRANEK0208 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 CZY BĘDĘ MÓGŁ WYSTAWI SWÓJ MOTOR 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Ja będę najprawdopodoniej motorowerem Junak wiec i tak nic mniejszego odemnie nie podstawisz. Innymi słowy przyjeżdżaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Jeśli nie będzie mocno lało to również jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Jeżeli tylko pogoda pozwoli to będę motocykl mógłby stać na wystawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STUNTER OKTI Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Ja też będę na pewno. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelikapa Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 też będę ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Szczytny cel postaram się dotrzeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 będzie gonia ;D ja moto umyłem więc sie pojawię ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ha ha i deszcz ale jak na chwile ustanie to wlatuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ulewa... za***iście! 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 ale pada, może zlot puszkami zrobimy albo przestanie padać za 1,5 h.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Puszki to dzieciaki mają na co dzień... tu chodziło o Edytowane 1 Czerwca 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Z pewnego źródła wiem, że DD i tak się odbędzie, więc Świat do odważnych należy ... nadal liczę, że przestanie padać (dlaczego wczoraj nie nakryłem moto, chyba jest mokre teraz ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Czlowiek zaspany z wyra wchodzi na forum i wie co sie na dworu dzieje az tak jest zle? Ok zle to wyglada Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Broto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Tak falami - raz mży - raz leje... (teraz akurat mży ) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi