michal_lc4 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 p.s. byłybyśmy szczęśliwe, gdyby jednak ktoś dołączył - zawsze raźniej i nieco bezpieczniej Eeeeejjjj Jak nie, jak tak. Przecież ja też lecę z wami. Biorę kombinezon przeciwdeszczowy wiec możecie być pewne/i że nie nie będzie padać. Żebym mógł go sobie w plecaku podźwigać trochę 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Śmigami z Wami do rawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Łiiiiiii Już serio tylko kom 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Trochę obrazków z rawskiej imprezy: https://picasaweb.google.com/lodztom/RawaMazMaj2013Stunt?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPKg_t6titqyVA&feat=directlink 1 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Niesamowite trio Chylę czoła i ogromne brawa 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Trochę obrazków z rawskiej imprezy: https://picasaweb.google.com/lodztom/RawaMazMaj2013Stunt?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPKg_t6titqyVA&feat=directlink Fajne fotki zawłaszcza, że było pod słońce. Moje b. słabe. Szkoda mi się zrobiło Stunterki, bo raz położyła moto na lewą stronę, ale dzięki gmolom szybko go podniosła. Edytowane 25 Maja 2013 przez kazek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 kurcze ja jestem pełna podziwu dla niej ona jest postury naszej Małej a tak doskonale sobie radzi z wcale nie lekkim moto siedziałam na tej jej zebrze i wcale to takie przyjazne maleństwo nie jest 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 W pełni sie zgadzam. Wielki szacun dla Ewy. Jak to ktoś, kiedyś, gdzieś powiedział: Maleńka Jesteś Wielka 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 banan z twarzy nadal mi nie schodzi cieszę się, że miałam możliwość zamienić parę słów z moją idolką Ewą dzięki za wspólny wypad wszystkim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ja też dziękuję było meeega fajnie pojezdzić z Wami i mega fajnie pobiesiadować wspólnie w karczmie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ja też dziękuję było meeega fajnie pojezdzić z Wami i mega fajnie pobiesiadować wspólnie w karczmie przytulna ta karczma i ciszej niż w Kruszowie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ja poproszę resztę zdjęć (od tych którzy robili foty) do galerii albo jakiś link czy cokolwiek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spvibe Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Następnym razem troszkę spokojniej bo nie wszyscy mają owiewki !!! ;] hah dzięki za wspólne śmiganie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko000 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Ja również dziękuję za wypad który był wypadem najmniej obciążającym moją kieszeń(tempo) ale nie ma tego złego przynajmniej mogłem podziwiać krajobraz, a na serio to było bardzo fajnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Następnym razem troszkę spokojniej bo nie wszyscy mają owiewki !!! ;] hah dzięki za wspólne śmiganie boo to Joanna tak za***rdala Ja również dziękuję za wypad który był wypadem najmniej obciążającym moją kieszeń(tempo) ale nie ma tego złego przynajmniej mogłem podziwiać krajobraz, a na serio to było bardzo fajnie. FOTY!!! poprosimy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Ja również dziękuję za wypad który był wypadem najmniej obciążającym moją kieszeń(tempo) ale nie ma tego złego przynajmniej mogłem podziwiać krajobraz, a na serio to było bardzo fajnie. no całą zasługę za taki charakter wypadu muszę przez zbędnej skromności przypisać swojej osobie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spvibe Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 boo to Joanna tak za***rdala No tak wielka kapeć z tyłu zobowiązuje do dużych prędkości FOTY!!! poprosimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 boo to Joanna tak za***rdala No tak wielka kapeć z tyłu zobowiązuje do dużych prędkości no wiecie... ciężko mnie powstrzymać bym nie za***dalała ile daje fabryka jak ja już wyjadę i zapinam kolejne biegi to nie mam mocnych... w 46 sek do 87km/h jest moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) No dobre foty udało się Wam zrobić Do następnego razu Edytowane 25 Maja 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 również dzięki za wypad ! na serio extra się z wami jechało ! karczma wypas polecam ! ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 dzięki niko000 za foty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) również dzięki za wypad ! na serio extra się z wami jechało ! karczma wypas polecam ! ;P Fajnie rooland że jednak zdecydowałeś się w ostatnim momencie z nami jechać, przynajmniej nie żałujesz teraz udanego wypadu Wycieczka udana, nie powiem. Dobre tempo "akcji" na trasie pozwoliło mi znacznie obniżyć spalanie Dzięki Jorima i nie bądź taka skromna, czasem było grubo ponad 87km/h Dziękówka wszystkim za udaną przejażdżkę. Edytowane 25 Maja 2013 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Ja również dziękuję , fajna ekipa ale jak sobie popatrzyłem na popisy Ewci to chyba wpadnę w kompleksy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Dzięki Jorima i nie bądź taka skromna, czasem było grubo ponad 87km/h czyli większość nie wrzuciła nawet dwójki ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi