Mała Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 znalazlam kolejną dość ciekawą propozycję na nadchodzący weekend. W Rawie Mazowieckiej organizowana jest Rawska Majówka, która co prawda trwa 3 dni, ale w sobotę godz 17;00- 18;30 jest "akcja" dla nas motocyklistów czyli pokazy stuntu w wykonaniu Stuntera 13, Raptownego i Ewy Pieniakowskiej. Na facebooku jest utworzone wydarzenie, wklejam tu treść : "Szanowni Państwo! Z wielką przyjemnością mam zaszczyt zaprosić wszystkich fanów motosportu na wyjątkowo emocjonujące i efektowne show jakim będzie pokaz freestyle’owej jazdy na motocyklu w wykonaniu zawodników rangi światowej. Swoją obecność potwierdził najlepszy zawodnik tej dyscypliny Mistrz Świata i Wszechświata stuntridingu Rafał Pasierbek aka Stunter 13. https://www.facebook.com/stunter13dotcom?fref=ts Drugim zawodnikiem będzie legenda polskiego stunt`u Hubert Dylon aka Raptowny.https://www.facebook.com/raptowny?fref=tsSwoje umiejętności jeździeckie pokaże również jedna z nielicznych kobiet uprawiających profesjonalnie stunt w Polsce Ewa Pieniakowska.https://www.facebook.com/ewapieniakowska?fref=tsCały pokaz będzie oprawiony mocnym muzycznym brzmieniem o które zadbam osobiście Gwarantuje to będzie absolutnie przełomowe, magnetyczne, przepełnione ekspresją wydarzenie. Nie może Was tam zabraknąć!!!" oraz plakat z majówki P.S. nie znalazłam info o tym wydarzeniu na forum więc założyłam nowy temat, jeśli jest już o tym mowa to proszę o wywalenie wątku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 No stunt-squad jest mocny, nic dodać nic ująć. Zastanowię się nad wycieczką 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Jak pogoda dopisze to jadę - ekipa zacna, będzie na co popatrzeć 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 faktycznie program fajny teraz jest dylemat Rawa czy Uniejów 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 faktycznie program fajny teraz jest dylemat Rawa czy Uniejów Uniejów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Łowicz 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 za dużo opcji jak na jeden dzień ja jadę do Rawy, bo wcześniej nie mogę jeździć więc jedyna opcja na sobotę dla mnie to te pokazy stuntu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Myślę Piotrek że wybierzemy się do Uniejowa zorganizujemy spotkanko na Bliskiej i w drogę A z rana możemy smutną odwiedzić 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Będzie Raptowny to będe i ja! jak się szykujecie na wylot z łodzi większą ekipą to dajcie znać 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 większą grupą to pewnie nie pojedziemy, ja z Panterą się wybieramy ale to wszystko zależy od pogody. wyjazd gdzieś ok 16. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Może wstępnie spotkajmy się o 15.30 przy centralu? Poczekamy na spokojnie na resztę zainteresowanych - ew. w innym miejscu, dla mnie to bez różnicy. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ok, postaram się wyrobić ale mogę się chwilkę spóźnić, jeśli bedzie padać to nie jade;p czyli sobota 15;30 central 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jeśli będzie w miarę sucho na jazdę - niech zostanie 15.30 w porywach do 15.45 central, chwilę czekamy i w drogę W razie czego potwierdzimy jutro po południu czy wyruszymy. Pzdr. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Chylon, pd a o ktorej jedziecie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 myślę Broto że z rana na te dni WORD-u a po południu Uniejów ale to się jeszcze spiszemy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 dokładnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja do 16 w robocie wiec chyba odpuszcze :/ sic! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 olej robotę jedz z nami 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Ustaliłyśmy z Małą, że jednak jedziemy pomimo tych dzisiejszych upałów - także kto chętny to o 16.00 pod centralem p.s. byłybyśmy szczęśliwe, gdyby jednak ktoś dołączył - zawsze raźniej i nieco bezpieczniej Edytowane 25 Maja 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spvibe Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Jeśli nie będzie padać to śmigam z wami do rawki na pokazy stuntu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Ok, mam nadzieję - do zobaczenia 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko000 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 lece z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Super Będzie raźniej razem zamarzać przeraża mnie pogoda, ale damy radę Do zobaczenia! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Super Będzie raźniej razem zamarzać przeraża mnie pogoda, ale damy radę Do zobaczenia! w kupie cieplej .. a tak na poważnie będe na pewno puszka jak cos to możecie się ogrzac w puszce jak coś 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) p.s. niech ktoś weźmie solidny aparat plis w kupie cieplej .. a tak na poważnie będe na pewno puszka jak cos to możecie się ogrzac w puszce jak coś O to to, super! Poproszę termos z kawą Dobra, lecę. Edytowane 25 Maja 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi