Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to motocyklowe, czy takie ogólne? Bo przyznam szczerze, że choć młody ze mnie motocyklista, to te wszystkie "rozpoczęcia motocyklowe" w miejscowościach do 20tys. mieszkańców z punktem kulminacyjnym na placu pod kościołem już mnie nie rajcują. Może dni Uniejowa, a nie motocyklistów będą ciekawszą opcją :biggrin: (W Uniejowie polecam pizzerię twister, kanapki z kebabem mają dobre, a i na pizze nikt nie narzekał :biggrin:)

Opublikowano

No i termy mają... w zeszłym roku leżeliśmy tam ponad 2 godziny, bardzo fajne miejsce na relaks :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Koper już niedługo zacznie się sezon dożynek.

Sto razy fajniejsze imprezy niż rozpoczęcia, przynajmniej kulinarnie :smile:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

No i termy mają... w zeszłym roku leżeliśmy tam ponad 2 godziny, bardzo fajne miejsce na relaks :smile:

termy są fajne ale tak przynajmniej poniżej -10 stopni

:P
Opublikowano

termy są fajne ale tak przynajmniej poniżej -10 stopni

Mam rozumieć, że zabierasz wtedy łyżwy? :biggrin:

Opublikowano

przejeżdżałem tamtędy wczoraj - jadąc do Jarocina ;) - życie w Uniejowie kwitnie - na termach - 3 autokary beretów :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Macie może jakiś link do plakatu czy czegoś takiego?

Opublikowano

http://uniejow.pl/?idAkt=2516

26.05  (niedziela) w Uniejowie zagra IRA i KULT. Muzyka może się podobać lub nie, ale powiem Wam, że jak te dwie kapele grają live to "nie ma ____ we wsi" lub jak kto woli "mucha nie siada"

Koncerty od 16, więc nie wiem czy nie pojechałbym właśnie w niedzielę, skoro ani Iry ani Kultu na juwenaliach nie było :sad2:

Opublikowano

Koper a na termy się wybieracie? Niedzielę mam wolną więc chętnie bym się zabrał na koncerty, z tym że jak już jade do Uniejowa to wbijam na termy na 3 godzinki... więc tak o 11;00 bym jechał co by dotrzeć, wyleżeć się i wymoczyć d*pę i później koncert. Ktoś reflektuje takie cus? :P

Opublikowano

Ktoś reflektuje takie cus?

JA, JA, JA!! :dance:

muszę namówić Jędrzeja ;)

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Opublikowano

muszę namówić Jędrzeja

To raczej nie powinno być problemem, zastosuj jakiś sprawdzony kobiecy sposób na proszenie faceta i gotowe. Jako że wierzę w Twoją kobiecość i skuteczność tych sposobów, to jesteśmy umówieni :biggrin:

Opublikowano

No ja pokusił bym się pojechać w niedziele :smile: I pewnie tak też się stanie:)

Opublikowano

u nas jak zwykle pojawił się problem Jędrzeja pracy... więc będziemy wiedzieć na ostatnią chwilę :sad2:

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Opublikowano

Kto leci wieczorem ???

Ja lece z kilkoma motocyklami. Będziemy w Uniejowie po 20.

Opublikowano

A ja zdązyłem wrócić 10 minut temu i pada..Był ktoś z łodzi koło 17.20 w uniejowie?Bo łazilem sam nie było kurcze z kim słowa zamienić..

Opublikowano

Wpadlem dzis borosiem na kawke o 12:00 ale wszyscy chyba jeszcze w kosciele bo wszystko sie dopiero rozkladalo ;)post-1109-1369592040,7_thumb.jpg

"Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie"

Opublikowano

I jak tam ten uniejów? ;) ja byc nie moglem :sad2:

Opublikowano

Lipa wielka! Zimno, mokro, w polowie drogi deszcz i mgla :/ Wracalem w nocy autostrada, powyzej 250 zimny wiatr zrywal z motocykla :/ Wiecej w taka pogode sie nie wybieram :/

Jesli chodzi o koncerty, to nic specjalnego...

Natomiast musze pochwalic pokaz fajerwerkow, jak zwykle robil niezle wrazenie :smile:

Opublikowano (edytowane)

Porownywalny z Manufakturowym ?

Edytowane przez Bulba (wyświetl historię edycji)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Ja byłam w Uniejowie było nawet dosyć sporo motorków :smile: całkiem nie zła impreza  :smile: