chylon Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Ktoś się wybiera do Uniejowa 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 A to motocyklowe, czy takie ogólne? Bo przyznam szczerze, że choć młody ze mnie motocyklista, to te wszystkie "rozpoczęcia motocyklowe" w miejscowościach do 20tys. mieszkańców z punktem kulminacyjnym na placu pod kościołem już mnie nie rajcują. Może dni Uniejowa, a nie motocyklistów będą ciekawszą opcją (W Uniejowie polecam pizzerię twister, kanapki z kebabem mają dobre, a i na pizze nikt nie narzekał ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 No i termy mają... w zeszłym roku leżeliśmy tam ponad 2 godziny, bardzo fajne miejsce na relaks 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Koper już niedługo zacznie się sezon dożynek. Sto razy fajniejsze imprezy niż rozpoczęcia, przynajmniej kulinarnie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 No i termy mają... w zeszłym roku leżeliśmy tam ponad 2 godziny, bardzo fajne miejsce na relaks termy są fajne ale tak przynajmniej poniżej -10 stopni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 termy są fajne ale tak przynajmniej poniżej -10 stopni Mam rozumieć, że zabierasz wtedy łyżwy? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ktoś się wybiera do Uniejowa ja, o ile nie będzie padać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 to może od rana na smutną a potem zbiórka na Bliskiej i do Uniejowa jak co to napiszemy o której zbiórka 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 w sumie czemu nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 przejeżdżałem tamtędy wczoraj - jadąc do Jarocina - życie w Uniejowie kwitnie - na termach - 3 autokary beretów 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Macie może jakiś link do plakatu czy czegoś takiego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 http://uniejow.pl/?idAkt=2516 26.05 (niedziela) w Uniejowie zagra IRA i KULT. Muzyka może się podobać lub nie, ale powiem Wam, że jak te dwie kapele grają live to "nie ma ____ we wsi" lub jak kto woli "mucha nie siada" Koncerty od 16, więc nie wiem czy nie pojechałbym właśnie w niedzielę, skoro ani Iry ani Kultu na juwenaliach nie było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Koper a na termy się wybieracie? Niedzielę mam wolną więc chętnie bym się zabrał na koncerty, z tym że jak już jade do Uniejowa to wbijam na termy na 3 godzinki... więc tak o 11;00 bym jechał co by dotrzeć, wyleżeć się i wymoczyć d*pę i później koncert. Ktoś reflektuje takie cus? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ktoś reflektuje takie cus? JA, JA, JA!! muszę namówić Jędrzeja 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 muszę namówić Jędrzeja To raczej nie powinno być problemem, zastosuj jakiś sprawdzony kobiecy sposób na proszenie faceta i gotowe. Jako że wierzę w Twoją kobiecość i skuteczność tych sposobów, to jesteśmy umówieni 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 No ja pokusił bym się pojechać w niedziele I pewnie tak też się stanie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 u nas jak zwykle pojawił się problem Jędrzeja pracy... więc będziemy wiedzieć na ostatnią chwilę 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 ktoś chętny na ten Uniejów zbiórka na 14.00 w Aleksie na Bliskiej czekam 30min dwa motorki będą 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Kto leci wieczorem ??? Ja lece z kilkoma motocyklami. Będziemy w Uniejowie po 20. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 A ja zdązyłem wrócić 10 minut temu i pada..Był ktoś z łodzi koło 17.20 w uniejowie?Bo łazilem sam nie było kurcze z kim słowa zamienić.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bison Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Wpadlem dzis borosiem na kawke o 12:00 ale wszyscy chyba jeszcze w kosciele bo wszystko sie dopiero rozkladalo 0 Cytuj "Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 I jak tam ten uniejów? ja byc nie moglem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Lipa wielka! Zimno, mokro, w polowie drogi deszcz i mgla :/ Wracalem w nocy autostrada, powyzej 250 zimny wiatr zrywal z motocykla :/ Wiecej w taka pogode sie nie wybieram :/ Jesli chodzi o koncerty, to nic specjalnego... Natomiast musze pochwalic pokaz fajerwerkow, jak zwykle robil niezle wrazenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Porownywalny z Manufakturowym ? Edytowane 27 Maja 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASICA Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Ja byłam w Uniejowie było nawet dosyć sporo motorków całkiem nie zła impreza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi