Adam Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Cześć Wam. Moje forum z którego wielu tutejszych użytkowników się wywodzi, jak co roku prowadzi akcję "Patrz w lusterka". Dystrybucją na region Łódzki zajmuję się ja. Proszę wszystkich, którzy chcieliby jakąś większą ilość rozprowadzić wśród swoich znajomych (np. na czwartkowym spotkaniu, bo ja mam straszne urwanie d*py teraz) o zgłoszenie się na PW. Sklepy i warsztaty również mile widziane. Akcja rzecz jasna non profit. Ufam, że naklejki wylądują na autach, nie na lodówkach Pzdr, Adam PS. Zapraszam również na moją stronę, gdzie można dostać naklejki "Patrz w lusterka, bo Ci wpadnie motocyklisty nerka" Odbiór w Łodzi prawie codziennie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ja jestem chętna nie jakąś ogromną ilość ale miała bym komu podarować szczególnie że mam styczność z młodymi kierowcami jakieś info gdzie można pobrać??????? Łódź jest duża ja pracuje na Kościuszki akurat dokładnie jeśli mogę prosić gdzie i w jakich godz? pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ja dzisiaj w koluszkach dostałem od Adama pliczek gonia ile byś chciała to się podzielę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Dziś (piątek) jestem w Łodzi od 8 do 16 i krążę non stop po trasach egzaminacyjnych Maratońskiej i Smutnej. Gdyby ktoś był chętny zapraszam 726129186. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dobra moje sa juz rozdane w firmie firmowe car'sy beda mialy naklejki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Autoszkoła Girls oraz Autoszkoła Gazik też ma kilkadziesiąt sztuk do rozdania. Można pukać w okienka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Zaawansowana grafika Adaś hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Człowiek się liczy, nie branża 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Takie naklejki to przydały by mi się również, bo tak jak Gonia mam komu je rozdawać będziesz może dzisiaj na drzwiach otwartych WORDu? to może tam jakoś się spotkamy bo ja tam jestem dzisiaj cały dzień. Edytowane 25 Maja 2013 przez Emil89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Niestety nie jestem dzisiaj raczej osiągalny. Ale jutro jestem w okolicach ronda Solidarności o 16. Mogę się z kimś ustawić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ok to jak będziesz w Łodzi to zadzwoń, albo napisz smsa to podjadę w dowolne miejsce 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 http://orlenbezpiecznedrogi.pl/index.php?section=niech-zyje-patrzenie-w-lusterka 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi