kwinto Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 za***isty sprzęt a mi osobiście nawet te oldschoolowe kolory się podobają. Co do kasku to ten HJC który wrzuciłeś to mistrzostwo świata za ten pieniądz 0 Cytuj
Fazerro Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 HJC mają to do siebie, że są dobrze wyciszone, w większości ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
fred89 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 na pieniądzach nie śpie , nie od razu stac mnie na wszystko kurtka jak kurtka - ten Retbike na pewno lepszy pod względem ochrony (ochraniacze) niż jak latac w bluzie Polecam Ci sklep w Pabianicach, ul. Zamkowa 59J. Znajdziesz tam skórzane kombinezony w dobrych cenach są tam nówki oraz używki. Gacie używki kupisz w okolicy 100zł + kurtka 200-300zł (używki) lub nówka 500-700zł... Rękawice i buty to również konieczność. Kask jak masz rozmiar M to wal śmiało do Suchego, ma na sprzedaż świetny kask za dobrą cenę (sam mam podobny i jestem bardzo zadowolony) http://motocykle-lodz.pl/topic/4506-kask-nolan-n85-circle-n-com-25-matowa-czer%C5%84/ Kombinezon to podstawa i powinno się uwzględniać jego cenę wraz z zakupem motocykla. Zdrowie ma się jedno. Jeśli masz jakieś pytania to śmiało pytaj 0 Cytuj
seb94 Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 suchy już sprzedał nolana, spóźniłem się :| rękawice mam , co prawda Tschula (chyba) 212 ale twarde protektory lepsze niż jakiś kawałek szmatki z logiem alpinestars za te same pieniądze musze obadać ten sklep w pabianicach, mają może jakąś stronkę z produktami? 0 Cytuj
carusek Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Ja latam w kasku Astone, model GTB w malowaniu jak na fotce. Duży plus za blendę i niewielkie parowanie, wygodę podczas jazdy. Minus za to, że nie jest najcichszy. Nie wiem czy jeszcze mają te kaski w Motopublice, bo tam na nie wpadłem. A i też mam M-kę, więc jakbyś chciał zobaczyć to daj znać. W niedzielę pewnie będę w okolicach Łasku jak coś. Edytowane 3 Lipca 2013 przez carusek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 Zmień układ stopy na secie podczas winkla bo kiedyś ci się podwinie.Zakręt w lewo to lewą stopę podnosisz i opierasz się palcami (początek stopy) na secie a nie w połowie stopy ,A sprzęt jak sprzęt,ważne że jesteś zadowolony 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
seb94 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Zmień układ stopy na secie podczas winkla bo kiedyś ci się podwinie.Zakręt w lewo to lewą stopę podnosisz i opierasz się palcami (początek stopy) na secie a nie w połowie stopy ,A sprzęt jak sprzęt,ważne że jesteś zadowolony ok zapamiętam następnym razem btw. co masz na myśli mówiąc "podwinie"? 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 To inaczej-zetrze ci buta jak go złapie pod set(który powinien się złożyć)ale... 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Michallica Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Qtwa mieli ludzie fantazje seledyn z różowym dać na kolory motocykla... Dzisiaj ten kto to wymyslił wyleciałby z roboty za taki zestaw hehe. No ale takie były czasy Podoba mi sie ze w oryginale zachowana - super. Edytowane 4 Lipca 2013 przez Michallica (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
seb94 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Cieszę się że się podoba Dzisiaj wpadł nowy zakup: kask Astone GTB: http://equipement-motard.4bike.fr/casque/casque-integral/astone/10837/image.jpg (taki tylko połysk) i kominiarka Bodydry semless : http://www.bodydry.pl/odziez_termoaktywna/oferta.htm?product=37702 Pierwsze kilkadziesiąt km zrobione więc mała opinia Kominiarka jest genialna, świetnie odprowadza pot, jednocześnie skóa oddycha i jest optymalna temperatura, nie za gorąco, nie za zimno Co do kasku to mój ciutke mnie ciśnie na czole i z tyłu głowy, zajrzałem pod wyściółkę i jest tam materiał który się ułoży (plastyczny, ten który absorbuje energię) Poza tym leży dobrze, dociska poliki, nie ciśnie na skroni (wziąłem rozmiar S), jest cichutki do 80/h, potem zaczyna trochę szumieć, ale w trasę stopery i elegancko Niesamowicie dobrze zaprojektowany pod względem aerodynaczmicznym. Dopiero gdy spoglądamy na bok czuć napór wiatru, na wprost tnie go jak ostrze Ogółem bdb wykonany jak za swoją cenę i jestem póki co w miarę zadowolony . Jak się ułoży będę się cieszył nim w 100%. Mam porównanie tylko do LS2 i HJS FG15. HJC był głośniejszy , ale ciutke za duży rozmiar (pozyczony do testów, więc o wygodzie nic nie powiem bo trochę się przesuwał). Mam wrażenie że opór powietrza w HJC dokuczał bardziej. A do LS2 nie a co porównywać. Tanie kaski typu Naxa czy LS2 (podstawowe modele ) nadają się jedynie pod 50-125. Przy większych prędkościach strasznie huczy wiatr i miota głową na boki. 0 Cytuj
seb94 Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 PPP foto z dzisiaj:W nowym kasku przelatane już trochę kilometrów więc i są wrażenia z użytkowaniaPlusy:-idealnie przylega w kominiarce- blenda super sprawa- bardzo aerodynamiczny- bdb jakość wykonania (ponoć marka należy/żała do AGV, ale info nie potwierdzone)Minusy:- długo układa się do głowy (ciśnie na czole i potylicy przez pierwsze kilometry)- w trasę raczej obowiązkowo stopery, chyba że szybki przelot 1 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Ładne zdjęcia, moto wygląda na dobrze utrzymane 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
seb94 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Temat ucichł, więc odświeżamW międzyczasie zaopatrzyłem się w buty Forma Mirage, takie:póki co przy temp do 20 stopni są bardzo ciepłe, ale stopa się nie pocizobaczymy jak będzie latem, wtedy postaram się o jakiś większy 'artykuł" na forumżeby nie było z byt pusto , parę fot z wypadu na Żłobnicęw zimę planuję zaopatrzyć się w jakiś kombinezon skórzany 2 -częsciowy 2 Cytuj
bułgar Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Fajne malowanie, mnie tam się podoba. Co do swojej czerwonej strzały, też nie narzekam Pzdr! 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 szkoda sprzetu na wheelie 0 Cytuj
seb94 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 z gazu i bez walenia gwoździ, spokojnie, kupiłem za swoje więc nie katuje jej tak non stop 0 Cytuj
dominkzxr Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 ladna cbr-ka :) pozdrawiam! 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 Wcale nie szkoda jej na piony, ja swoją szarpie od czasu do czasu (czasem od skrzyżowania do skrzyżowania;p) motocykl jest bardzo zwinny mimo swojego wieku naprawdę nie narzekam, aczkolwiek doinwestowałem ją. Tobie życzę szerokości i bezawaryjności. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi