kwinto Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 za***isty sprzęt a mi osobiście nawet te oldschoolowe kolory się podobają. Co do kasku to ten HJC który wrzuciłeś to mistrzostwo świata za ten pieniądz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 HJC mają to do siebie, że są dobrze wyciszone, w większości ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 na pieniądzach nie śpie , nie od razu stac mnie na wszystko kurtka jak kurtka - ten Retbike na pewno lepszy pod względem ochrony (ochraniacze) niż jak latac w bluzie Polecam Ci sklep w Pabianicach, ul. Zamkowa 59J. Znajdziesz tam skórzane kombinezony w dobrych cenach są tam nówki oraz używki. Gacie używki kupisz w okolicy 100zł + kurtka 200-300zł (używki) lub nówka 500-700zł... Rękawice i buty to również konieczność. Kask jak masz rozmiar M to wal śmiało do Suchego, ma na sprzedaż świetny kask za dobrą cenę (sam mam podobny i jestem bardzo zadowolony) http://motocykle-lodz.pl/topic/4506-kask-nolan-n85-circle-n-com-25-matowa-czer%C5%84/ Kombinezon to podstawa i powinno się uwzględniać jego cenę wraz z zakupem motocykla. Zdrowie ma się jedno. Jeśli masz jakieś pytania to śmiało pytaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 suchy już sprzedał nolana, spóźniłem się :| rękawice mam , co prawda Tschula (chyba) 212 ale twarde protektory lepsze niż jakiś kawałek szmatki z logiem alpinestars za te same pieniądze musze obadać ten sklep w pabianicach, mają może jakąś stronkę z produktami? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Ja latam w kasku Astone, model GTB w malowaniu jak na fotce. Duży plus za blendę i niewielkie parowanie, wygodę podczas jazdy. Minus za to, że nie jest najcichszy. Nie wiem czy jeszcze mają te kaski w Motopublice, bo tam na nie wpadłem. A i też mam M-kę, więc jakbyś chciał zobaczyć to daj znać. W niedzielę pewnie będę w okolicach Łasku jak coś. Edytowane 3 Lipca 2013 przez carusek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Zmień układ stopy na secie podczas winkla bo kiedyś ci się podwinie.Zakręt w lewo to lewą stopę podnosisz i opierasz się palcami (początek stopy) na secie a nie w połowie stopy ,A sprzęt jak sprzęt,ważne że jesteś zadowolony 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Zmień układ stopy na secie podczas winkla bo kiedyś ci się podwinie.Zakręt w lewo to lewą stopę podnosisz i opierasz się palcami (początek stopy) na secie a nie w połowie stopy ,A sprzęt jak sprzęt,ważne że jesteś zadowolony ok zapamiętam następnym razem btw. co masz na myśli mówiąc "podwinie"? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 To inaczej-zetrze ci buta jak go złapie pod set(który powinien się złożyć)ale... 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Qtwa mieli ludzie fantazje seledyn z różowym dać na kolory motocykla... Dzisiaj ten kto to wymyslił wyleciałby z roboty za taki zestaw hehe. No ale takie były czasy Podoba mi sie ze w oryginale zachowana - super. Edytowane 4 Lipca 2013 przez Michallica (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Cieszę się że się podoba Dzisiaj wpadł nowy zakup: kask Astone GTB: http://equipement-motard.4bike.fr/casque/casque-integral/astone/10837/image.jpg (taki tylko połysk) i kominiarka Bodydry semless : http://www.bodydry.pl/odziez_termoaktywna/oferta.htm?product=37702 Pierwsze kilkadziesiąt km zrobione więc mała opinia Kominiarka jest genialna, świetnie odprowadza pot, jednocześnie skóa oddycha i jest optymalna temperatura, nie za gorąco, nie za zimno Co do kasku to mój ciutke mnie ciśnie na czole i z tyłu głowy, zajrzałem pod wyściółkę i jest tam materiał który się ułoży (plastyczny, ten który absorbuje energię) Poza tym leży dobrze, dociska poliki, nie ciśnie na skroni (wziąłem rozmiar S), jest cichutki do 80/h, potem zaczyna trochę szumieć, ale w trasę stopery i elegancko Niesamowicie dobrze zaprojektowany pod względem aerodynaczmicznym. Dopiero gdy spoglądamy na bok czuć napór wiatru, na wprost tnie go jak ostrze Ogółem bdb wykonany jak za swoją cenę i jestem póki co w miarę zadowolony . Jak się ułoży będę się cieszył nim w 100%. Mam porównanie tylko do LS2 i HJS FG15. HJC był głośniejszy , ale ciutke za duży rozmiar (pozyczony do testów, więc o wygodzie nic nie powiem bo trochę się przesuwał). Mam wrażenie że opór powietrza w HJC dokuczał bardziej. A do LS2 nie a co porównywać. Tanie kaski typu Naxa czy LS2 (podstawowe modele ) nadają się jedynie pod 50-125. Przy większych prędkościach strasznie huczy wiatr i miota głową na boki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 PPP foto z dzisiaj:W nowym kasku przelatane już trochę kilometrów więc i są wrażenia z użytkowaniaPlusy:-idealnie przylega w kominiarce- blenda super sprawa- bardzo aerodynamiczny- bdb jakość wykonania (ponoć marka należy/żała do AGV, ale info nie potwierdzone)Minusy:- długo układa się do głowy (ciśnie na czole i potylicy przez pierwsze kilometry)- w trasę raczej obowiązkowo stopery, chyba że szybki przelot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Ładne zdjęcia, moto wygląda na dobrze utrzymane 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Temat ucichł, więc odświeżamW międzyczasie zaopatrzyłem się w buty Forma Mirage, takie:póki co przy temp do 20 stopni są bardzo ciepłe, ale stopa się nie pocizobaczymy jak będzie latem, wtedy postaram się o jakiś większy 'artykuł" na forumżeby nie było z byt pusto , parę fot z wypadu na Żłobnicęw zimę planuję zaopatrzyć się w jakiś kombinezon skórzany 2 -częsciowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Fajne malowanie, mnie tam się podoba. Co do swojej czerwonej strzały, też nie narzekam Pzdr! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 szkoda sprzetu na wheelie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 z gazu i bez walenia gwoździ, spokojnie, kupiłem za swoje więc nie katuje jej tak non stop 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominkzxr Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 ladna cbr-ka :) pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Wcale nie szkoda jej na piony, ja swoją szarpie od czasu do czasu (czasem od skrzyżowania do skrzyżowania;p) motocykl jest bardzo zwinny mimo swojego wieku naprawdę nie narzekam, aczkolwiek doinwestowałem ją. Tobie życzę szerokości i bezawaryjności. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi