MistrzDariusz Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 poganiał bym taką Apką na torze Radom ale by litrom szczena opadała Dokładnie! Piękny sprzęt, ładnie utrzymany, no i 2t kozak! sam chętnie bym polatał takim cudem po torze. ale by była beka z "kozaków" na 4t 600 i 1000 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 W przyszłym sezonie na pewno zaliczę Tor Radom, kolega na R6 50-konnej mnie na Poznań woła. Niestety już coraz zimniej, sezon już praktycznie dobiegł końca, ale trzeba się cieszyć, że nie było nieciekawych incydentów i sezon się po prostu udał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 ! sam chętnie bym polatał takim cudem po torze. ale by była beka z "kozaków" na 4t 600 i 1000 to chyba prawdziwy mistrz z Ciebie ? W przyszłym sezonie na pewno zaliczę Tor Radom, kolega na R6 50-konnej mnie na Poznań woła. Niestety już coraz zimniej, sezon już praktycznie dobiegł końca, ale trzeba się cieszyć, że nie było nieciekawych incydentów i sezon się po prostu udał R6 50-konna? chyba nie yamaha Twoja RS wyglada świetnie na tym nowym kominie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) R6 50-konna? chyba nie yamaha Twoja RS wyglada świetnie na tym nowym kominie. Yamaha zarejestrowana na A2 i ma 50KM Dzięki, jednym się podoba, innym nie... Kwestia gustu Lewa czy Prawa? Pytam z czystej ciekawości, bo jest możliwośc wymiany na czarną szybkę Mi się podoba Edytowane 11 Listopada 2013 przez Dajczu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Obie wersje fajne, ale przyciemnione klosze przednie nie przemawiają do mnie. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Jak na razie nie zmieniam szybki, ani nie przyciemniam lamp Aprilia już, a raczej dopiero do mnie wróciła... Pogoda już nie ta niestety. Poza tym przyszły crash pady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 te crashe to sa kręcone na styk w dziurę w owiewce? jak tak to szlif wygnie ci crasha i ładny pajączek się pojawi na owiewce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Niee, po prostu poglądowo przyłożyłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) a to ok zostaw czerwonego lostera/puiga (dawno nie siedziałem w 125 więc nie rozróżniam od tak ) - lepiej pasuje wg mnie Edytowane 14 Listopada 2013 przez seb94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Czytam temat i wydaje mi się, że widziałem ta apke gdzieś, jestem z okolic Piotrkowa konkretnie bliżej Sulejowa, Ty nie ganiasz czasem po Sulejowie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) Mieszkam w okolicach Poniatowa/Witowa. Możliwe, że widziałes mnie w Sulejowie, bo miałem tam jazdy na a1. Dzisiaj trochę pojeździłem Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=vtBfBTSBdak&feature=youtu.beZdjęcia:Nowy filmik z 17 listopada http://youtu.be/zu3Tx15R1Ik Zdjęcia:http://imageshack.com/user/S_T_I_C_K Edytowane 24 Listopada 2013 przez Dajczu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Pozwolę sobie trochę odświeżyć temat. Filmiki nagrane w międzyczasie: http://www.youtube.com/watch?v=XTRgPmmCXRMhttp://www.youtube.com/watch?v=7-j73FumvWM Teraz najnowszy filmik (już trochę nieaktualny) http://www.youtube.com/watch?v=Qm-LWHDQaqk Niestety nie udało mi się przyjechać na Moto-Mikołaje organizowane przez Was, ale chociaż jakieś pieniążki wysłałem. W naszym mieście, Piotrkowie czegoś takiego nie ma więc zorganizowaliśmy sobie skromne Moto-Mikołaje. Niestety z klubu liczącego 100 członków, przyjechało nas 4... Mimo wszystko wystarczyło to, żeby sprawić uśmiech na twarzach innych. Wszyscy się uśmiechali, policja też. Mniejsza połowa machała, było baardzo pozytywnie. Jeszcze się pochwalę, sprzedałem GoPro Hero 2, dołożyłem trochę i kupiłem GoPro 3+ Silver w okazyjnej cenie. Po świętach wpadło trochę pieniędzy, więc kupiłem trochę dupereli do apki Nakładka będzie oczywiście malowana. Jeszcze idą śrubki do szybki i wlewu baku. Z klamek titaxa rezygnuję, 690 wydać na klamki to głupota...Lewa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 fajne moto i widać że zadbane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati5679 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wydaje mi się że widziałem ją na zakończeniu sezonu w Dłutowie, ale nie jestem pewien. A tak ogólnie to świetny sprzęt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Od 5 września do 16 listopada nie miałem Aprilii w garażu, w sumie przez własną głupotę trzeba było zmieniać tłok, łożyska itp.Postanowiłem zmienić olej, wlałem nowy. Jeździłem sobie, po jakimś czasie biegi coraz ciężej wchodziły, aż w końcu nie mogłem zmienić...Jak się potem okazało oleju nie było. Czemu? Nie mam pojęcia, może się kartery rozszczelniły, może za dużo nalałem i mi tego nie odprowadziło, nie mam pojęcia. Na szczęście Aprilia już zdrowa z porządną kompresją i czeka sobie na nowy sezon. Ominęły mnie więc wszystkie zakończenia sezonu, zloty itp... W Dłutowie byłem, ale na SVce z kolegą, dobre i to Jeden z filmików z tego właśnie zakończenia: http://www.youtube.com/watch?v=iLZ_D-jknVkNa wiosnę będę zmieniał oponki na Pirelli Diablo Rosso II, wtedy będzie można na Żłobnice latać bez strachu, że mi może opona puścić No i stwierdziłem, że nie będę kombinował z doszywaniem rzepy na slider do swoich obecnych spodni, tylko kupie jakieś używane Alpinki. Mam jedne upatrzone, ale najpierw muszę sprzedać swoje tekstylne Rebelhorny. Może ktoś będzie chętny: http://motocykle-lodz.pl/topic/6041-spodnie-motocyklowe-rebelhorn-aztec/@edit 23.01 Ostatecznie stwierdziłem, że skórzane spodnie nijak będą pasowały do tekstylnej kurtki, także sprzedałem spodnie, kurtkę, dołożyłem, brat pomógł i kupiłem używany kombinezon Alpinestars. Kombinezon pasuje idealnie, jest jak druga skóra a przy tym mam pełen zakres ruchów. Sprzedający (z Łodzi) zgodził się na ewentualny zwrot także wszystko było ok Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Dajczu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Troszkę odświeżę. Pierwszego marca wyjechałem sobie z kolegami, w drodze powrotnej aprilia przestała jechać, zagrzałem ją, tłok się stopił a cylinder uszkodził... Niestety trzeba było wymienić te części... Film: Aprilia już naprawiona i dotarta, wczoraj byłem na XI Motocyklowym Zlocie Gwiaździstym, a w sobotę na Rozpoczęciu sezonu w Piotrkowie Trybunalskim. Wszelkie zdjęcia są tutaj: https://imageshack.com/user/DajczuMVhttps://www.facebook.com/DajczuMV 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 w Piotrkowie Cię widziałam fajne moto 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Fajna maszyna , szerokości . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ja też Cie widziałem w pt na zlocie pomykałeś w czerwonej bluzie. Rozpoznawalne moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkiken21 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Widać, że umiesz dbać o swój motor. A nie wszyscy tak umia. Fajne Cudeńko:) marcinbaczynski.pl Edytowane 20 Lutego 2015 przez kkiken21 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Piękna apka i to malowanie mmm. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasio Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Jak ja Cię dawno nie widziałem Dajczu Kurcze, dużo się zmieniło. I zazdroszczę bardzo Alpina. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś pojeździmy. 0 Cytuj Kupię Aprilię RS125 '06+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Pojeździmy na pewno! W aprilii żadnych zmian nie było, na kanał wpadło kilka nowych filmików 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Fajne filmiki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 No i aprilia sprzedana... Wystawiłem ją na allegro w czwartek o 20, o 22 był telefon i następnego dnia aprilia zmieniła właściciela... Teraz trwają poszukiwania czegoś na A2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi