Dajczu Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Przecież już o tym pisałem, w dowodzie mam 11KW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ładne cacuszko ja musiałem zadowolić się Suzuki RG80 w Twoim wieku i również miałem wielką frajdę z niej mimo że 120km/h V-MAX Liczy się frajda, a większe moto przyjdzie z czasem uwierz, że szybko zleci Powitać LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Nie no raczej nie jestem z tych, którzy cały czas jeżdżą na pełnej manetce i mają potrzebę posiadania między nogami 200 KM..Dla przykładu sprzedałem Derbi GPR 80 pewnemu chłopakowi (14 lat), derbi było porządnie zmodyfikowane, jechało 120-130 km/h. Kupujący wcześniej jeździł skuterem z tesco, po dwóch dniach Derbi jest dla niego za słabe.. Ja jak się przesiadłem z takiego skuterka na serie Derbi 50 to jarałem się cały sezon tą "mocą" i 100 km/h . Ale patrząc na nas obu to dla mnie to pasja, dla niego lans i popisy.. Ale nie o tym temat . Z Aprilią będę jeszcze przynajmniej 2 sezony, a dalej zobaczymy, może coś na A2 na 18-tke się kupi, czas pokaże 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ahh jak czytam o tym a1 a2 to cieszę się, że mam w kieszeni A:) oj uwierz mi, polatasz chociażby 600 to zmienisz zdanie o aprili ale póki co sprzęt masz spoko:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ahh jak czytam o tym a1 a2 to cieszę się, że mam w kieszeni A:) oj uwierz mi, polatasz chociażby 600 to zmienisz zdanie o aprili ale póki co sprzęt masz spoko:) święta słowa poganiał bym taką Apką na torze Radom ale by litrom szczena opadała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Też zaczynałem na 125 W moim przypadku była to Honda NSR 125R Więc wiem ze 125 na początek to bardzo dobre rozwiązanie:) A i taka moze nauczyć pokory Grutuluje sprzętu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.Berni Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Bardzo fajny Sprzęt Ja za to zaczynałem od własnoręcznie złożonego komarka z kilku , Później Simson i MZ TS 150 to są maszyny.. hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja za to zaczynałem od własnoręcznie złożonego komarka z kilku , Później Simson i MZ TS 150 to są maszyny.. hehe No taka apka to nie do pogardzenia.. zaczynałem podobnie jak Ty: Komar dziadka, trochę rundek na Ishu, Panonii, później MZ TS-1 250 To były czasy... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Majka11 znam doskonale twoją apkę, ale nie powiem później ją Michał trochę zdymał ;/ obecnie nie wiem czy jest złożona czy nie itp. Ale ganiało się nią mega zajebiaszczo. Szczena by spokojnie opadła bo nadrabiasz czasu na hamowaniu i lekkością prowadzenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Majka11 znam doskonale twoją apkę, ale nie powiem później ją Michał trochę zdymał ;/ obecnie nie wiem czy jest złożona czy nie itp. Ale ganiało się nią mega zajebiaszczo. Szczena by spokojnie opadła bo nadrabiasz czasu na hamowaniu i lekkością prowadzenia. patrz jak świat mały heh a dokładniej Łódź no nic nie zrobisz ode mnie wyszła ładnym stanie on ją mocno zjechał szkoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) No i w końcu przyszedł wydeszek. Jest moc, na starym, zablokowanym wydechu vmax to 145 km/h, ale musiałem mieć z 5-10km prostej . Na tym wydeszku miałem jak narazie 164. Ale ważniejsze dla mnie przyspieszenie, teraz jest koło 6 sekund do 100. 115 km/h na 3 biegu. Jestem w 99% zadowolony wydechu, były małe problemy z zamontowaniem i spasowaniem.No i ogólnie mi się podoba także jest git . Od razu uprzedzam, spaliny wylatują z obu końcówek, ale z dolnej mniej Zdjęcia Edytowane 1 Września 2013 przez Dajczu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Fajny 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiTuF4 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No no naprawdę świetna Apka ,aż się zastanawiam jak wygląda na żywo Wydech też niczego sobie 0 Cytuj Moja Derbi Senda X-Treme 2007 Sport :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No wydeszek dla mnie super, ale wizualnie o wiele ładniejszy turbokit gp. tylko nie wiem czy one były do 125 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No no naprawdę świetna Apka ,aż się zastanawiam jak wygląda na żywo Wydech też niczego sobie Będę na zakończeniu sezonu w Piotrkowie, Bełchatowie. Jeśli mi prawko wyrobią to jeszcze Częstochowa i Łódź No wydeszek dla mnie super, ale wizualnie o wiele ładniejszy turbokit gp. tylko nie wiem czy one były do 125 Nie było ich do 125 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilb2 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ehhh...... Jak tak patrzę na twoją RS'ke to trochę żałuje że jej nie wybralem, ale pech chciał że w czasie jak szukałem (były to okres dwóch tygodni mniej więcej) Nie było nic fajnego w obrębie 250-300km, a w każdym razie nie w cenie do 8k, no i padło na Yamahę R125, która z wyglądu jest świetna, brzmi (na Scorpionie) całkiem fajnie ale niestety jest trochę za wolna jak na moje upodobania ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Fajne moto, gratki! 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Wydech fajny, tylko producent dał ciała z ukształtowaniem rozgałęzienia 1 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Fajne malowanie Wydechy bardzo ładne Myślę, że każdy z nas jak miał 16 lat to marzył aby mieć taką Apkę Tak więc gratulacje! Moto prawdziwa bomba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Ehhh...... Jak tak patrzę na twoją RS'ke to trochę żałuje że jej nie wybralem, ale pech chciał że w czasie jak szukałem (były to okres dwóch tygodni mniej więcej) Nie było nic fajnego w obrębie 250-300km, a w każdym razie nie w cenie do 8k, no i padło na Yamahę R125, która z wyglądu jest świetna, brzmi (na Scorpionie) całkiem fajnie ale niestety jest trochę za wolna jak na moje upodobania ;/ Też stałem przed tym wyborem. Wybrałem RS i erki nawet nie brałem pod uwagę . Żeby znaleźć dobrą RS, z oryginalnymi plastikami, naklejkami trzeba mieć sporą cierpliwość Wydech fajny, tylko producent dał ciała z ukształtowaniem rozgałęzienia Dokładnie. Do tego kupiłem stojak motocyklowy + rolki wahacza, przez mój wydech nie mam jak wkręcić rolek, zdejmę jedną końcówkę wydechu to może i wkręcę ale nie da rady dać apkę na stojak.. :/ W starszym modelu tego wydechu (nie chrom) nie było tego problemu, spójrzcie na to zdjęcie Edytowane 2 Września 2013 przez Dajczu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legol97 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Apka bajka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Na zimę mam drobne plany co do optyki Oto one: 1. Przyciemnianie lamp 2. Klamki Titax 3. Nakładka na siedzenie (czerwona) 4. Crash Pady ( czarne z czerwonym napisem RS)Tu trochę inny kolor 5. Brake Reservoir Sock Cover Edytowane 2 Listopada 2013 przez Dajczu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Zapowiada się ciekawie Klamki na duży plus będą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Fajne wydeszki + polerka Daje radę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Crash Pady będą u mnie w przyszłym tygodniu. Klamki będą w oklicach Bożego Narodzenia, jest to niestety droga część... Do Aprilii tylko Titax je produkuje, ale warto, doda apce na wartości Nakładki na siedzenie są jedynie w kolorach białym i czarnym, także będzie trzeba pomalować, jedyny problem to dobrać dobry kolor 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi