Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rejestrowanie Na 50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę wprowadzać w błąd ale obiło mi się o uszy iż trzeba mieć opinię rzeczoznawcy.

Ja wiem ze przy zmianie pojemności silnika w aucie wystarczy tylko kwit od diagnosty.Wydaje mi się że gdyby miała być jeszcze opinia od rzeczoznawcy to nie było by rejestrowanych 125/50, bo jego nie przekupisz i sądzę że nikt nie wsadza silnika 50ccm aby załatwić rzeczoznawcę.
Opublikowano

No to teraz już wiem jak to zrobić.Wystarczy załatwić sobie papier od diagnosty, że w motocyklu zmieniono silnik na 50ccm.Z takim papierem bez problemu rejestrujemy 125 na 50.Nie potrzeba opinii rzeczoznawcy, gdyż nie zmieniamy konstrukcji pojazdu :smile:

Opublikowano

Czyli tak jak pisałem :smile:

Opublikowano

No to teraz już wiem jak to zrobić.Wystarczy załatwić sobie papier od diagnosty, że w motocyklu zmieniono silnik na 50ccm.Z takim papierem bez problemu rejestrujemy 125 na 50.Nie potrzeba opinii rzeczoznawcy, gdyż nie zmieniamy konstrukcji pojazdu :smile:

żebyś się tylko nie nadział na tą rejestrację jak Twój avatar -_-

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆