MateuszZR7 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Nie chcę wprowadzać w błąd ale obiło mi się o uszy iż trzeba mieć opinię rzeczoznawcy.Ja wiem ze przy zmianie pojemności silnika w aucie wystarczy tylko kwit od diagnosty.Wydaje mi się że gdyby miała być jeszcze opinia od rzeczoznawcy to nie było by rejestrowanych 125/50, bo jego nie przekupisz i sądzę że nikt nie wsadza silnika 50ccm aby załatwić rzeczoznawcę. 0 Cytuj
Lans Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 No to teraz już wiem jak to zrobić.Wystarczy załatwić sobie papier od diagnosty, że w motocyklu zmieniono silnik na 50ccm.Z takim papierem bez problemu rejestrujemy 125 na 50.Nie potrzeba opinii rzeczoznawcy, gdyż nie zmieniamy konstrukcji pojazdu 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 No to teraz już wiem jak to zrobić.Wystarczy załatwić sobie papier od diagnosty, że w motocyklu zmieniono silnik na 50ccm.Z takim papierem bez problemu rejestrujemy 125 na 50.Nie potrzeba opinii rzeczoznawcy, gdyż nie zmieniamy konstrukcji pojazdu żebyś się tylko nie nadział na tą rejestrację jak Twój avatar 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Lans Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 żebyś się tylko nie nadział na tą rejestrację jak Twój avatar od wszystkiego da się wywinąć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi