Skocz do zawartości

Kawałek Asfaltu Do Ćwiczeń

Mr.B

Rekomendowane odpowiedzi

:smile: dokladnie

mam tylko jeden problem - brak informacji o potencjalnych kosztach. Z pierwszej odpowiedzi wynikało iż nie trzeba podawać w podziale na pozycje. Ale z tego co się dowiedziałem po raz drugi pytając to okazuje się, że to jeden z kluczowych elementów wniosku - jednak.

Macie jakieś pomysły skąd wziąć informacje na temat kosztów tego typu idei??  - sufitologia odpada ;) musza być zbliżone do realnych

• 2 miesiące temu...

Ciekawostka, właśnie wśród zdjęć (nadal chyba nie oddanego do użytku) centrum bezpieczeństwa i techniki jazdy w Szydłowcu znalazłem to z wartością projektu, która jak można wyczytać wynosiła prawie 19mln zł https://www.facebook.com/photo.php?fbid=429440197113880&set=a.429434043781162.100450.283127798411788&type=3&theater

Biorąc pod uwagę fakt, że to duża inwestycja, a budżet obywatelski wynosi u nas 20mln, to o połowę skrmoniejszy obiekt, który również mógłby służyć i nam i kierowcom osobówek powinien się spokojnie zmieścić w ramach inicjatywy :smile:

• 4 tygodnie później...

Dobra Panowie widzę że jest głosowanie natomiast nie mogę znaleźć waszej koncepcji.

Dajcie jakieś info

Edytowane przez ridrick (wyświetl historię edycji)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

• 1 rok później...

Chciałbym przywrócić temat do życia, zakładam ze od 2013go trochę się zmieniło i pewnie już są nowe miejsca, które możecie polecić. Jestem nowy w Łodzi wiec miasta jeszcze dobrze nie znam, a szukam jakiegoś miejsca dla siebie żeby się pobawić wieczorem i dla koleżanki, która własnie zaczyna przygodę wiec jakiś plac / parking do ćwiczeń byłby mile widziany :smile: Mozecie coś fajnego polecić? 

Idealnie było by na jedno i drugie ;) Ale ważniejszy byłby plac na jakieś bezpieczne manewry na średnich prędkościach (40-80), koleżanka kończy kurs i szukam jej miejsca, w którym na większych prędkościach niż plac manewrowy mogła by poćwiczyć hamowania czy składanie do zakrętu. Szukam czegoś bez ruchu ulicznego i rowów czy barierek czyli najlepiej własnie plac / parking bez piasku i dziur. 

• 1 miesiąc temu...