JAREK-XJR Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Ciekawe do kogo polecicie jak wam sprzęt zawiną albo chatę obrobią, czy wtedy też tak będziecie nienawidzić. Forum Yamaha XJR Polska
HAYA1910 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 a tylko on jeden potrzebuje krwi??? Potrzebujących jest ogromna ilość. Jeśli chcecie oddać krew to idźcie i oddajcie, czy to jemu czy innym. Każdemu się przyda. Ja oddaję w miarę możliowości jak termin mi pozwala na oddanie. Staram się dla kogoś oddać. Nie chcecie jemu to oddajcie dla kogos innego.Na prawdę nie problem znaleźć
Arecki_ELW Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jeśli prawdą jest co napisali w expresie, to niestety policjant nie przeżył... [*] http://www.expressilustrowany.pl/artykul/920959,zmarl-policjant-z-drogowki-ciezko-ranny-w-wypadku,id,t.html
_Michał_ Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ja bym był za tym, aby podjechać na pogrzeb motongami - ale decyzja należy do większości... Kiepski pomysł moim zdaniem... Skąd masz pewność, że rodzina zmarłego sobie tego życzy??? 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. działkowy emeryt Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) kolejna okazja do "pokazania się" i zrobienia szoł...? ... niedługo bedziecie obstawiać każde wesele i każdy pogrzeb w tym smutnym mieście... bez sensu... trzeba pomyśleć jeszcze nad zorganizowaniem parady motocykli z okazji 73-ich urodzin babki Kowalskiej i międzynarodowego dnia gołębiarza. Weselny szoł jeszcze powiedzmy, że rozumiem - jak komuś brakuje poklasku czy publiki na codzień i chce za wszelką cenę z siebie robić pajaca na druciku bo czuje potrzebę przyszpanowania przed weselną gawiedzią, zwłaszcza, gdy pan młody widział motocykl raz w telewizji, i to też nie za bardzo dokładnie... ale pogrzeb? zmarłego tragicznie? ... to chwila ostatniego pożegnania, zadumy, refleksji, moment bardzo trudny i bolesny dla najbliższych zmarłego... co chcesz tam robić jeden z drugim? postrzelać z tłumika czy palić gumę? znałeś tego policjanta? czy będziesz się mieszał ze swoim pierdzikółkiem pomiędzy galowe mundury orszaku honorowego policji...? fakt przyznaję - myślenie jest jednym z trudniejszych dziś procesów mózgowych, ale przecież nie boli... Edytowane 15 Czerwca 2013 przez działkowy emeryt (wyświetl historię edycji) 5 ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
panfillo Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ja myślę, że admin powinien zamknąć ten temat. Czytam wypowiedzi dorosłych ludzi i cycki opadają! 1
Pablos Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Zgadzam sie w stu procentach z dzialkowymemerytem... Nie wiesz, w jakim stanie jest jego rodzina, nie wiesz czego sobie zycza... Chlopak zginal na sluzbie i jesli bedzie chec rodziny, to z pewnoscia otrzyma asyste honorowa...a bywa ,ze firma chce dac asyste,a rodzina jest w tak wielkim szoku i bolu,ze chce tylko w gronie najblizszych pozegnac zmarlego. Pogrzeb, to bardzo trudna chwila, i z pewnoscia nie ma co sie pchac, tam gdzie o to rodzina nei poprosi... Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Pablos (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi