Zyygy Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Z całym szacunkiem, ale osoby, które jadą na jedną noc nie mogą zajmować połowę domku, bo żaden właściciel się na to nie zgodzi, bo automatycznie blokujecie miejsca innym wczasowiczom, każdy domek musi być albo pełny albo pusty. Nie może być sytuacji, że jednej nocy będą 2 osoby w domku 5 osobowym... Dlatego też wybijcie sobie z głowy proszę łączenie osób, które jadą na jeden nocleg, z osobami jadącymi na cały weekend Ja proponuję i innej opcji póki co nie przewiduję (chyba, że właściciel ośrodka na miejscu pozwoli na zmiany): Domek #2 (5-osobowy z soboty na niedziele): TheBest Szara Krzysztofu Fatum Domek #4 (4-osobowy z piątku na sobotę): Milka (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami) Tlfabianka (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami) Domek #4 (4-osobowy z soboty na niedziele): Zyygy (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami) Dośka182 (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami mnie to pasuje Ciesze się że nie z Rolkiem i Bartem bo szkoda mi chłopaków. jeszcze by w kompleksy wpadli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Bart - możemy zawalczyć z Twoim domkiem pod względem "nudności" Wątpię szczerze, pewnie będziecie balować do rana po okolicy a na koniec dobitka na plaży, jak wszyscy będą wstawać to będziecie się kłaść, cały czas pewnie będziecie robić sobie ze wszystkich mało wyrafinowane żarty, będziecie hałaśliwi, będziecie zachowywać się jak dzieci z adhd a w sobotę żeby jakoś ogarnąć życie zaczniecie od piwa na śniadanie. My za to planujemy długie rozmyślania nad sensem istnienia, turniej szachowy i sen, przede wszystkim dużo snu bo to zdrowo a to dla nas zawsze był priorytet. Zresztą rano chcemy wstawać wcześniej, troszkę biegania a potem na plaże zanim słońce wstanie, bo rolek załatwił nowy numer "młodego modelarza" i chcemy się tym troszkę nacieszyć. Ciesze się że nie z Rolkiem i Bartem bo szkoda mi chłopaków. jeszcze by w kompleksy wpadli Własnie o tym mówię, ja chciałem dlatego samych spokojnych a nie diabły jak Zyygy, co to w imprezowaniu i szaleństwie nie zna umiaru (z czego zresztą słynie). Pozdrawiam Edytowane 25 Czerwca 2013 przez bart (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 I padłam... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja też mało kogo znam więc chętnie się przyłącze do domku integracyjnego Domek #5: (degustatorzy) 1. elfeti 2. żółwik 3. Scyzer 4. kwinto lub 5. Czy istnieje szansa bym dołączył do waszego domku? jako ten 5? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Kto pędzi autem z Łodzi i jedzie na dwa noclegi od piątku do niedzieli? - Potrzebujemy przetransportować fanty na różne konkurencje motocyklowe 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Sławek nie widzę przeciwskazań także myśle domek 5 zebrany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Będą jakieś konkurencje? Miałem puszką jechać ale w tej sytuacji... 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Będą jakieś konkurencje? Miałem puszką jechać ale w tej sytuacji... To raczej konkurencje bez moto, już po %, aby było trudniej 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ufff 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Czy istnieje szansa bym dołączył do waszego domku? jako ten 5? Jasne Aidekk prosimy o domek 5 osobowy i mamy komplet Domek #5: (degustatorzy) 1. elfeti 2. żółwik 3. Scyzer 4. kwinto 5. slawek9-89 Edytowane 25 Czerwca 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Reasumując: Domek #1:1. Aidekk2. Dorota3. Kwaśna4. Jaquzie5. Suchy Domek #2 (5-osobowy z piątku na sobotę):1. ???? 2. ????3. ???? 4. ???? 5. ???? Domek #2 (5-osobowy z soboty na niedziele):1. TheBest2. Szara3. Krzysztofu4. Fatum 5. ??? Domek #3 1. Bart2. Siostra Barta3. Rooland4. Kolega Strumyk5. Szara Domek #4 (4-osobowy z piątku na sobotę):Milka (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami)Tlfabianka (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami)Domek #4 (4-osobowy z soboty na niedziele):Zyygy (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami)Dośka182 (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami Domek #5: (degustatorzy)1. elfeti2. żółwik3. Scyzer4. kwinto5. slawek9-89 Domek #6 1. jabioka2. Jędrzej3. Mario4. Agnieszka5. Psycho ??? daj znać czy garniesz do nas jak nie to mamy wolne miejsce. Jeśli coś pomyliłem to poprawiajcie, bo chcę mieć to w 1 poście zebrane żeby się nie pogubić 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Aidas, przyglądam się i przyglądam i albo jestem ślepy, albo wychodzi na to, że ja z Agą pierwszą nockę śpimy w "dwójce" a na drugą nockę jedno z nas się wynosi pod chmurkę Nieźle nas załatwiłeś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Kurde ja sie musze gdzies wbic na sobote : Domek #2 (5-osobowy z soboty na niedziele):1. TheBest2. Szara3. Krzysztofu4. Fatum 5. Macix A na piatek bede musiał cos wykołować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Aidas, przyglądam się i przyglądam i albo jestem ślepy, albo wychodzi na to, że ja z Agą pierwszą nockę śpimy w "dwójce" a na drugą nockę jedno z nas się wynosi pod chmurkę Faza, wpis mówiący o Agnieszce nie dotyczy Twojej szanownej małżonki tylko partnerki Mario jak dobrze rozumiem, więc nie panikuj Piotr, bo nikt Ciebie jeszcze nie przydzielał Na razie macie czas, aby samemu to zrobić, tak jak się lubicie bardziej lub mniej itd. A Tobie Macix to zaraz baty szczelę Są miejsca jeszcze, wiele osób nie zostało przydzielonych, więc nie łącz się z osobami, które jadą na jeden nocleg! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Oficjalnie wygląda to tak: Do Pana dyspozycji oddajemy * 6 X 5 OSOBOWE * 1 X 4 OSOBOWY Przepraszam, że nie pisałem wcześniej ale całe weekend byłem poza Łodzią i bez internetu z tego co kojarzę domków 5osobowych miało być sześć + jeden 4osobowy, Aidekk w poście z przydziałami uwzględnił tylko pięć 5osobowych + jeden 4osobowy. Także nie stresujcie się tylko poczekajcie chwilę na wyjaśnienie, jeden domek powinien być jeszcze w zapasie 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Czytam czytam ten temat i coraz bardziej śmiać mi się chce Dorosli ludzie a problem kto z kim będzie spał w domku ..jedno wam powiem nie ważne kto z kim byle by się wyspać nie lepiej wszyscy w jednym domku 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Czytam czytam ten temat i coraz bardziej śmiać mi się chce Dorosli ludzie a problem kto z kim będzie spał w domku ..jedno wam powiem nie ważne kto z kim byle by się wyspać nie lepiej wszyscy w jednym domku Nie jedziesz więc się nie udzielaj Z doświadczenia wiem, że po % i tak większość osób wyląduje w innych domkach niż planowali. Oczywiście pod warunkiem, że uda im się do nich dotrzeć 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Nie jedziesz więc się nie udzielaj Z doświadczenia wiem, że po % i tak większość osób wyląduje w innych domkach niż planowali. Oczywiście pod warunkiem, że uda im się do nich dotrzeć Ciebie będzie miał kto pilnować akurat 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Nie jedziesz więc się nie udzielaj To żes teraz zabłysnął wpadne(wpadniemy) może z rana was obudzić co byscie za długo nie spali 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Albo jak wolisz - będzie miał kto o Ciebie dbać, żebyś nie musiał spać poza domkiem ani tym bardziej w nie swoim domku... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 To żes teraz zabłysnął wpadne(wpadniemy) może z rana was obudzić co byscie za długo nie spali Bardzo mnie to cieszy 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Faza, wpis mówiący o Agnieszce nie dotyczy Twojej szanownej małżonki tylko partnerki Mario jak dobrze rozumiem, więc nie panikuj Piotr, bo nikt Ciebie jeszcze nie przydzielał Na razie macie czas, aby samemu to zrobić, tak jak się lubicie bardziej lub mniej itd. A Tobie Macix to zaraz baty szczelę Są miejsca jeszcze, wiele osób nie zostało przydzielonych, więc nie łącz się z osobami, które jadą na jeden nocleg! Źle mnie zrozumiałeś Marcin. Nie miałem na myśli Agnieszki kolegi Mario, tylko, że został wolny domek 2 na pierwszą noc, więc moglibyśmy tam się wbić z Agą, a na drugą w tym samym domku tylko jedno miejsce zostało, które już teraz zajął Maciek Bardziej się z tego nabijałem Tak czy inaczej nie martwię się bo i tak wiadomo, że po integracyjnych wieczorach pomieścimy się wszyscy nawet w jednym domku Suchy - Aga to jeszcze nie żona Pozdro Edytowane 25 Czerwca 2013 przez Faza (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Domek #5: (degustatorzy) 1. elfeti 2. żółwik 3. Scyzer 4. kwinto 5. slawek9-89 No cóż szkoda, że nie ma z nami ani jednej degustatorki ale jak to mówią mi casa es su casa... byle pogoda była a wszystkie komary umarły 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Źle mnie zrozumiałeś Marcin. Okej, w takim razie jutro biorę listę w rękę i rozpiszę wszystkie domki. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Okej, w takim razie jutro biorę listę w rękę i rozpiszę wszystkie domki. nooo a potem % i integracja twoje zapiski uczynią bardzoooo przydanymi w toalecie :P 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi