Skocz do zawartości

Forumowo-Weekendowy Wyjazd Do Sielpi - Informacje I Zadawanie Pytań

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Z całym szacunkiem, ale osoby, które jadą na jedną noc nie mogą zajmować połowę domku, bo żaden właściciel się na to nie zgodzi, bo automatycznie blokujecie miejsca innym wczasowiczom, każdy domek musi być albo pełny albo pusty. Nie może być sytuacji, że jednej nocy będą 2 osoby w domku 5 osobowym... Dlatego też wybijcie sobie z głowy proszę łączenie osób, które jadą na jeden nocleg, z osobami jadącymi na cały weekend :smile:

Ja proponuję i innej opcji póki co nie przewiduję (chyba, że właściciel ośrodka na miejscu pozwoli na zmiany):

Domek #2 (5-osobowy z soboty na niedziele):

TheBest

Szara

Krzysztofu

Fatum

Domek #4 (4-osobowy z piątku na sobotę):

Milka (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami) 
Tlfabianka (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami) 

Domek #4 (4-osobowy z soboty na niedziele):
Zyygy  (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami)
Dośka182 (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami

mnie to pasuje :smile:

Ciesze się że nie z Rolkiem i Bartem bo szkoda mi chłopaków. jeszcze by w kompleksy wpadli :decayed:

:P

Bart - możemy zawalczyć z Twoim domkiem pod względem "nudności" :laugh2:

Wątpię szczerze, pewnie będziecie balować do rana po okolicy a na koniec dobitka na plaży, jak wszyscy będą wstawać to będziecie się kłaść, cały czas pewnie będziecie robić sobie ze wszystkich mało wyrafinowane żarty, będziecie hałaśliwi, będziecie zachowywać się jak dzieci z adhd a w sobotę żeby jakoś ogarnąć życie zaczniecie od piwa na śniadanie. My za to planujemy długie rozmyślania nad sensem istnienia, turniej szachowy i sen, przede wszystkim dużo snu bo to zdrowo a to dla nas zawsze był priorytet. Zresztą rano chcemy wstawać wcześniej, troszkę biegania a potem na plaże zanim słońce wstanie, bo rolek załatwił nowy numer "młodego modelarza" i chcemy się tym troszkę nacieszyć.

Ciesze się że nie z Rolkiem i Bartem bo szkoda mi chłopaków. jeszcze by w kompleksy wpadli

Własnie o tym mówię, ja chciałem dlatego samych spokojnych a nie diabły jak Zyygy, co to w imprezowaniu i szaleństwie nie zna umiaru (z czego zresztą słynie). 

Pozdrawiam

Edytowane przez bart (wyświetl historię edycji)

Ja też mało kogo znam więc chętnie się przyłącze do domku integracyjnego :biggrin:

Domek #5: (degustatorzy) 

1. elfeti

2. żółwik

3. Scyzer

4. kwinto

lub

5.

Czy istnieje szansa bym dołączył do waszego domku?:smile: jako ten 5?:smile:

Kto pędzi autem z Łodzi i jedzie na dwa noclegi od piątku do niedzieli? - Potrzebujemy przetransportować fanty na różne konkurencje motocyklowe  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Będą jakieś konkurencje? Miałem puszką jechać ale w tej sytuacji...

To raczej konkurencje bez moto, już po %, aby było trudniej  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Czy istnieje szansa bym dołączył do waszego domku? :smile: jako ten 5? :smile:

Jasne :smile:  Aidekk  prosimy o domek 5 osobowy i mamy komplet :biggrin:

Domek #5: (degustatorzy) :cheers:  

1. elfeti

2. żółwik

3. Scyzer

4. kwinto

5. slawek9-89  

Edytowane przez żółwik (wyświetl historię edycji)

Reasumując: 

Domek #1:
1. Aidekk
2. Dorota
3. Kwaśna
4. Jaquzie
5. Suchy

Domek #2 (5-osobowy z piątku na sobotę):
1. ????

2. ????
3. ????

4. ????

5. ????

1. TheBest
2. Szara
3. Krzysztofu
4. Fatum

5. ???

Domek #3

1. Bart
2. Siostra Barta
3. Rooland
4. Kolega Strumyk
5. Szara

Domek #4 (4-osobowy z piątku na sobotę):
Milka (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami)
Tlfabianka (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami)

Domek #4 (4-osobowy z soboty na niedziele):
Zyygy (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami)
Dośka182 (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami

Domek #5: (degustatorzy)
1. elfeti
2. żółwik
3. Scyzer
4. kwinto
5. slawek9-89

Domek #6

1. jabioka
2. Jędrzej
3. Mario
4. Agnieszka
5. Psycho ??? daj znać czy garniesz do nas jak nie to mamy wolne miejsce.

Jeśli coś pomyliłem to poprawiajcie, bo chcę mieć to w 1 poście zebrane żeby się nie pogubić ;)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Aidas, przyglądam się i przyglądam i albo jestem ślepy, albo wychodzi na to, że ja z Agą pierwszą nockę śpimy w "dwójce" a na drugą nockę jedno z nas się wynosi pod chmurkę  :smile: 

Nieźle nas załatwiłeś  :whistling:

Kurde ja sie musze gdzies wbic na sobote :

1. TheBest
2. Szara
3. Krzysztofu
4. Fatum

5. Macix

A na piatek bede musiał cos wykołować

Aidas, przyglądam się i przyglądam i albo jestem ślepy, albo wychodzi na to, że ja z Agą pierwszą nockę śpimy w "dwójce" a na drugą nockę jedno z nas się wynosi pod chmurkę   

Faza, wpis mówiący o Agnieszce nie dotyczy Twojej szanownej małżonki tylko partnerki Mario jak dobrze rozumiem, więc nie panikuj Piotr, bo nikt Ciebie jeszcze nie przydzielał :smile: Na razie macie czas, aby samemu to zrobić, tak jak się lubicie bardziej lub mniej itd.

A Tobie Macix to zaraz baty szczelę  :whip:  Są miejsca jeszcze, wiele osób nie zostało przydzielonych, więc nie łącz się z osobami, które jadą na jeden nocleg!  :smile:

Oficjalnie wygląda to tak:

Do Pana dyspozycji oddajemy

* 6 X 5 OSOBOWE

* 1 X 4 OSOBOWY

Przepraszam, że nie pisałem wcześniej ale całe weekend byłem poza Łodzią i bez internetu :smile:

z tego co kojarzę domków 5osobowych miało być sześć + jeden 4osobowy, Aidekk w poście z przydziałami uwzględnił tylko pięć 5osobowych + jeden 4osobowy. Także nie stresujcie się tylko poczekajcie chwilę na wyjaśnienie, jeden domek powinien być jeszcze w zapasie ;)

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Czytam czytam ten temat i coraz bardziej śmiać mi się chce   :hihi:  :hihi:

Dorosli ludzie a problem kto z kim będzie spał w domku ..jedno wam powiem nie ważne kto z kim byle by się wyspać ;)  ;) nie lepiej wszyscy w jednym domku  :biggrin:  :biggrin:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Czytam czytam ten temat i coraz bardziej śmiać mi się chce   :hihi:  :hihi:

Dorosli ludzie a problem kto z kim będzie spał w domku ..jedno wam powiem nie ważne kto z kim byle by się wyspać ;)  ;) nie lepiej wszyscy w jednym domku  :biggrin:  :biggrin:

Nie jedziesz więc się nie udzielaj :P

Z doświadczenia wiem, że po % i tak większość osób wyląduje w innych domkach niż planowali. Oczywiście pod warunkiem, że uda im się do nich dotrzeć :smile:

wolę dwieście po mieście

Nie jedziesz więc się nie udzielaj :P

Z doświadczenia wiem, że po % i tak większość osób wyląduje w innych domkach niż planowali. Oczywiście pod warunkiem, że uda im się do nich dotrzeć :smile:

Ciebie będzie miał kto pilnować akurat :P

Nie jedziesz więc się nie udzielaj

To żes teraz zabłysnął :biggrin: wpadne(wpadniemy) może z rana was obudzić co byscie za długo nie spali :hihi:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Albo jak wolisz - będzie miał kto o Ciebie dbać, żebyś nie musiał spać poza domkiem ani tym bardziej w nie swoim domku... ;)

Faza, wpis mówiący o Agnieszce nie dotyczy Twojej szanownej małżonki tylko partnerki Mario jak dobrze rozumiem, więc nie panikuj Piotr, bo nikt Ciebie jeszcze nie przydzielał :smile: Na razie macie czas, aby samemu to zrobić, tak jak się lubicie bardziej lub mniej itd.

A Tobie Macix to zaraz baty szczelę  :whip:  Są miejsca jeszcze, wiele osób nie zostało przydzielonych, więc nie łącz się z osobami, które jadą na jeden nocleg!  :smile:

Źle mnie zrozumiałeś Marcin. Nie miałem na myśli Agnieszki kolegi Mario, tylko, że został wolny domek 2 na pierwszą noc, więc moglibyśmy tam się wbić z Agą, a na drugą w tym samym domku tylko jedno miejsce zostało, które już teraz zajął Maciek  :P Bardziej się z tego nabijałem  :smile:

Tak czy inaczej nie martwię się bo i tak wiadomo, że po integracyjnych wieczorach pomieścimy się  wszyscy nawet w jednym domku ;)

Suchy -  Aga to jeszcze nie żona  :hihi:

Pozdro 

Edytowane przez Faza (wyświetl historię edycji)

Domek #5: (degustatorzy) 1. elfeti 2. żółwik 3. Scyzer 4. kwinto 5. slawek9-89
No cóż szkoda, że nie ma z nami ani jednej degustatorki ale jak to mówią mi casa es su casa... byle pogoda była a wszystkie komary umarły ;)

Motocykl-ze-skrzynkami-piwa.jpg

motorcycle.gif

Źle mnie zrozumiałeś Marcin.

Okej, w takim razie jutro biorę listę w rękę i rozpiszę wszystkie domki.

Okej, w takim razie jutro biorę listę w rękę i rozpiszę wszystkie domki.

nooo 

a potem % i integracja twoje zapiski uczynią bardzoooo przydanymi 

w toalecie :P :P 

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...