Bandit Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 a co to za osrodek Było podawane nie raz. To będzie inny: http://www.sielpia.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=68 ,niż ten co podałeś. Ja być może przyjadę w sb na parę godzin. Jak będę pewny to przed przyjazdem dam znać na forum lub bezpośrednio organizatorom. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ja jeśli mogę też wchodzę w tą imprezę Tylko jestem w trakcie rozmów czy siodło tylne będzie zajęte czy nie więc jak coś wpłatę przelałbym w poniedziałek.. O której wylot w piątek ? ( Jak byłem w Sielpi 18 maja mieli tam zlot koledzy z Końskich pogoda im dopisała i oby Nam też słońce ładnie zaświeciło ). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojas LdZ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Witam z racji tego , że nie mam czasu nawet przeczytać całego tematu i wszystkich postów ( praca ) i jeśli ktoś byłby skłonny odpisać mi na pytania był bym wdzięczny . Ile kosztuje nocleg za os. za 2 noce ? gdzie zbiórka - o której wyjazd ? Do kiedy trzeba przelać kaskę ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Kasa do poniedziałku do 12:00, także trza się pospieszyć. Zaliczka to 40zł lub 50zł w zależności od tego czy chcesz ze śniadaniem czy bez. Jest to cena jednej doby, za drugą płacisz na miejscu. (Aidekk sorry, nie mogłam się powstrzymać ) 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam. Jako że sprawa lekko przymarła to dam sobie na wstrzymanie.. Ale życzę szerokości w zajebistą pogodę. Pozdro dla Wszystkich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 zapłacone:) do zobaczenia;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jako że sprawa lekko przymarła Nic tutaj nie przymarło, wpłaty lecą i ludzi przybywa. Fakt, że miałem plany na ten weekend i nie odpisywałem to nie powód by tak pisać. Pozdro! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Witam. Jako że sprawa lekko przymarła to dam sobie na wstrzymanie.. Ale życzę szerokości w zajebistą pogodę. Pozdro dla Wszystkich Nic tutaj nie przymarło, wpłaty lecą i ludzi przybywa. Fakt, że miałem plany na ten weekend i nie odpisywałem to nie powód by tak pisać. Pozdro! Potwierdzam... ludziki budzą się dopiero jak miśki z zimowego snu - właśnie dokonałem wpłaty potwierdzając kolejne 4 osoby. Wesołku, jeśli tylko termin Ci sprzyja, to nie "przymieraj" tylko wpisuj się na forumowy wypad Edytowane 9 Czerwca 2013 przez tlfabianka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 właśnie dokonałem wpłaty potwierdzając kolejne 4 osoby. masz szczęście, że to zrobiłeś ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 masz szczęście, że to zrobiłeś ! Taką mam cichą nadzieję - oczywiście w kontekście szczęścia 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 przyznałbyś się, że piątkowe groźby przez telefon tak zadecydowały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Chciałem o tym napisać kontynuując nasz temat na priv, ale co tam, niech Wszyscy wiedzą, że byłem zastraszony przez Ciebie i Barta - ale jak mi z tym dobrze 1 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Chciałem o tym napisać kontynuując nasz temat na priv, ale co tam, niech Wszyscy wiedzą, że byłem zastraszony przez Ciebie i Barta - ale jak mi z tym dobrze o nieeee 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Poszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 LISTA UCZESTNIKÓW ZLOTU W SIELPI 2013 - AKTUALIZACJA 1. Elfeti (1os. 2 noclegi - 40 PLN)2. Jabioka (2os. 2 noclegi - 80 PLN)3. TheBestOf (1os. 1 nocleg - 40 PLN)4. Jaquzie (1os. 2 noclegi - 50 PLN ze śniadaniami)5. Roland (1os. 2 noclegi - 40 PLN)6. Macix (1os. 2 noclegi - 100 PLN ze śniadaniami)7. Jorima (1os. 2 noclegi - 40 PLN)8. EasyR (2os. 2 noclegi - 100 PLN ze śniadaniami)9. Szara (1os. 1 nocleg - 40 PLN) z soboty na niedziele10. Bart (2os. 2 noclegi - 80 PLN)11. Suchy (1os. 2 noclegi - 40 PLN)12. Aidekk (2os. 2 noclegi - 80 PLN)13. Kwaśna (1os. 2 noclegi - 40 PLN)14. Faza (2os. 2 noclegi - 80 PLN) 15. KRZYSFZR (1os. 2 noclegi, 50 PLN ze śniadaniem) 16. slawek9-89 (przelew jeszcze nie doszedł) 17. tlfabianka (4 os. przelew jeszcze nie doszedł) 18. Scyzer (przelew jeszcze nie doszedł) 19. żółwik (przelew jeszcze nie doszedł) 20. Strumyk (potwierdzenie przelewu: 1os. 1 nocleg - 50 PLN ze śniadaniem) 21. dośka182 (2os. czekamy na przelew) 22. Fatum (czekamy na przelew) Mamy więc ekipę 30 osób O 12;00 rezerwuję... lub jak nie dojdą przelewy poczekam jeszcze ze 2-3 godzinki. UWAGA! Jeśli zdarzyło mi się kogoś pominąć lub nie zauważyć przelewu to proszę o szybki kontakt w tej sprawie! 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jest jeszcze szansa na dopisanie się? Aidekk: dostałeś wiadomość prywatną 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 W związku z dużym zainteresowaniem Sielpią w ostatni dzień (jak to zawsze bywa) czekamy z rezerwacją do jutra. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Proszę mnie dopisać na listę 1 nocleg. Pozdrawiam Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Fatum (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ciągle pojawiają się nowe osoby, także póki co nie aktualizuję listy. Mario - pamiętam o Tobie, ale przelew jeszcze nie doszedł. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Aidekk, dopisz, że spóźnialscy przywożą piwo dla pierwszych 15 osób z listy 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Aidekk, dopisz, że spóźnialscy przywożą piwo dla pierwszych 15 osób z listy Osobiście uważam, że to całkiem niezła myśl pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 a może dla pierwszych 16 osób? jestem 16;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Aidekk, dopisz, że spóźnialscy przywożą piwo dla pierwszych 15 osób z listy Good idea a może dla pierwszych 16 osób? jestem 16;) Nie bądź tego jeszcze taki pewien, może zrobimy nowa listę alfabetycznie Bart i ja się nie obrazimy, może i jaquzie się załapie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jak czytam to szlak mnie trafia , ale nie mogę lecieć z wami udanego wyjazdu jak i powrotu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalEbr Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Aidekk ,dopisz mnie też,prawdopodobnie zawitam z dziewczyną na dwie doby,a wiec jeśli dobrze wyczytałem to mam wykonać przelew 80 zł,a wiec realizuje w tym momencie pozdrawiam i do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi