Skocz do zawartości

Forumowo-Weekendowy Wyjazd Do Sielpi - Informacje I Zadawanie Pytań

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

a co to za osrodek

Było podawane nie raz. To będzie inny: http://www.sielpia.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=68 ,niż ten co podałeś.

Ja być może przyjadę w sb na parę godzin. Jak będę pewny to przed przyjazdem dam znać na forum lub bezpośrednio organizatorom.

Ja jeśli mogę też wchodzę w tą imprezę :smile: Tylko jestem w trakcie rozmów czy siodło tylne będzie zajęte czy nie ;) więc jak coś wpłatę przelałbym w poniedziałek.. O której wylot w piątek ? ( Jak byłem w Sielpi 18 maja mieli tam zlot koledzy z Końskich pogoda im dopisała i oby Nam też słońce ładnie zaświeciło ).

Witam z racji tego , że nie mam czasu nawet przeczytać całego tematu i wszystkich postów ( praca ) i jeśli ktoś byłby skłonny odpisać mi na pytania był bym wdzięczny .

Ile kosztuje nocleg za os. za 2 noce ?

gdzie zbiórka - o której wyjazd ?

Do kiedy trzeba przelać kaskę ?

Kasa do poniedziałku do 12:00, także trza się pospieszyć. Zaliczka to 40zł lub 50zł w zależności od tego czy chcesz ze śniadaniem czy bez. Jest to cena jednej doby, za drugą płacisz na miejscu.

(Aidekk sorry, nie mogłam się powstrzymać :hihi: )

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Jako że sprawa lekko przymarła

Nic tutaj nie przymarło, wpłaty lecą i ludzi przybywa. Fakt, że miałem plany na ten weekend i nie odpisywałem to nie powód by tak pisać. Pozdro!

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Witam. Jako że sprawa lekko przymarła to dam sobie na wstrzymanie.. Ale życzę szerokości w zajebistą pogodę.

Pozdro dla Wszystkich

Nic tutaj nie przymarło, wpłaty lecą i ludzi przybywa. Fakt, że miałem plany na ten weekend i nie odpisywałem to nie powód by tak pisać. Pozdro!

Potwierdzam... ludziki budzą się dopiero jak miśki z zimowego snu - właśnie dokonałem wpłaty potwierdzając kolejne 4 osoby.

Wesołku, jeśli tylko termin Ci sprzyja, to nie "przymieraj" tylko wpisuj się na forumowy wypad :biggrin:

Edytowane przez tlfabianka (wyświetl historię edycji)

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"

masz szczęście, że to zrobiłeś ! :biggrin:

Taką mam cichą nadzieję - oczywiście w kontekście szczęścia :biggrin:

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"

Chciałem o tym napisać kontynuując nasz temat na priv, ale co tam, niech Wszyscy wiedzą, że byłem zastraszony przez Ciebie i Barta - ale jak mi z tym dobrze :biggrin:

Chciałem o tym napisać kontynuując nasz temat na priv, ale co tam, niech Wszyscy wiedzą, że byłem zastraszony przez Ciebie i Barta - ale jak mi z tym dobrze :biggrin:

o nieeee :P 

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

LISTA UCZESTNIKÓW ZLOTU W SIELPI 2013 - AKTUALIZACJA

1. Elfeti (1os. 2 noclegi - 40 PLN)
2. Jabioka (2os. 2 noclegi - 80 PLN)
3. TheBestOf (1os. 1 nocleg - 40 PLN)
4. Jaquzie (1os. 2 noclegi - 50 PLN ze śniadaniami)
5. Roland (1os. 2 noclegi - 40 PLN)
6. Macix (1os. 2 noclegi - 100 PLN ze śniadaniami)
7. Jorima (1os. 2 noclegi - 40 PLN)
8. EasyR (2os. 2 noclegi - 100 PLN ze śniadaniami)
9. Szara (1os. 1 nocleg - 40 PLN) z soboty na niedziele
10. Bart (2os. 2 noclegi - 80 PLN)
11. Suchy (1os. 2 noclegi - 40 PLN)
12. Aidekk (2os. 2 noclegi - 80 PLN)
13. Kwaśna (1os. 2 noclegi - 40 PLN)
14. Faza (2os. 2 noclegi - 80 PLN)

15. KRZYSFZR (1os. 2 noclegi, 50 PLN ze śniadaniem)

16. slawek9-89 (przelew jeszcze nie doszedł)

17. tlfabianka (4 os. przelew jeszcze nie doszedł)

18. Scyzer (przelew jeszcze nie doszedł)

19. żółwik (przelew jeszcze nie doszedł)

20. Strumyk (potwierdzenie przelewu: 1os. 1 nocleg - 50 PLN ze śniadaniem)

21. dośka182 (2os. czekamy na przelew)

22. Fatum (czekamy na przelew)

Mamy więc ekipę 30 osób    :smile:

O 12;00 rezerwuję... lub jak nie dojdą przelewy poczekam jeszcze ze 2-3 godzinki.

UWAGA! Jeśli zdarzyło mi się kogoś pominąć lub nie zauważyć przelewu to proszę o szybki kontakt w tej sprawie!

Jest jeszcze szansa na dopisanie się? ;)

Aidekk: dostałeś wiadomość prywatną

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

W związku z dużym zainteresowaniem Sielpią w ostatni dzień (jak to zawsze bywa) czekamy z rezerwacją do jutra.

Ciągle pojawiają się nowe osoby, także póki co nie aktualizuję listy. Mario - pamiętam o Tobie, ale przelew jeszcze nie doszedł.

Aidekk, dopisz, że spóźnialscy przywożą piwo dla pierwszych 15 osób z listy :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Aidekk, dopisz, że spóźnialscy przywożą piwo dla pierwszych 15 osób z listy :biggrin:

Osobiście uważam, że to całkiem niezła myśl ;)

pozdrawiam

Aidekk, dopisz, że spóźnialscy przywożą piwo dla pierwszych 15 osób z listy

Good idea  :cheers:

a może dla pierwszych 16 osób?   jestem 16;)

Nie bądź tego jeszcze taki pewien, może zrobimy nowa listę alfabetycznie :biggrin:

Bart i ja się nie obrazimy, może i jaquzie się załapie :smile:

Aidekk ,dopisz mnie też,prawdopodobnie zawitam z dziewczyną na dwie doby,a wiec jeśli dobrze wyczytałem to mam wykonać przelew 80 zł,a wiec realizuje w tym momencie ;) pozdrawiam i do zobaczenia ;)