jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ps. jabioka, i zabierasz dla mnie piwo rzecz jasna na taki zlot 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ps. jabioka, i zabierasz dla mnie piwo rzecz jasna na taki zlot non problemo, za tak wyczerpującą odpowiedź zdecydowanie Ci się należy oczywiście jak mi się zmieści z tymi, które zabiorę dla Jędrzeja 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jak dobrze mieć rzecznika prasowego jak mnie nie ma. Jabioka piszesz się na pełny etat za darmo? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jak dobrze mieć rzecznika prasowego jak mnie nie ma. Jabioka piszesz się na pełny etat za darmo? a pewnie - dla samej przyjemności 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Całkiem ładnie to wygląda z tej perspektywy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 czy jest lista uczestników??wiadomo ile osób jedzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko publikacji listy, jeśli tak proszę o wiadomość prywatną. Obecna lista wygląda tak: 1.Elfeti(1os. 2 noclegi - 40 PLN)2.Jabioka (2os. 2 noclegi - 80 PLN)3.TheBestOf (1os. 1 nocleg? - 40 PLN)4.Jaquzie (1os. 2 noclegi - 50 PLN ze śniadaniami)5.Roland (1os. 2 noclegi - 40 PLN)6.Macix (1os. 2 noclegi - 100 PLN ze śniadaniami)7.Jorima (1os. 2 noclegi - 40 PLN)8.EasyR (2os. 2 noclegi - 100 PLN ze śniadaniami)9.Szara (1os. 1 nocleg? - 40 PLN)10.Bart (2os. 2 noclegi - 80 PLN) 11. Suchy (?) 12. Aidekk i Dorotka (2os. 2 noclegi - 80 PLN) 13. Kwaśna (?) Czyli na tą chwilę mamy 17 osób. UWAGA! Najpóźniej w poniedziałek będę robił rezerwację więc jeśli ktoś chce jechać a nie zapłacił to będzie musiał załatwiać nocleg na własną rękę. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) fajnie, bo na tę chwilę wygląda dość kameralnie - i za***iście przy ognichu czy grillu każdy pogada z każdym i zmieścimy się w 1 domku/pokoju - więc oszczędzimy na noclegu ps. starczy Tobie tej $ na zaliczkę etc. czy chcesz by dopłacić za 2 noc? Edytowane 7 Czerwca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Przelane, lece sam na 2 nocki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ps. starczy Tobie tej $ na zaliczkę etc. czy chcesz by dopłacić za 2 noc? Zaliczki miały być płacone za 1 noc bo za nie musimy zrobić rezerwacje. Druga noc płacimy na miejscu, zabrać gotówkę bo z kartami może być różnie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ja już nawet się spakowałem haha xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Czyli na tą chwilę mamy 17 osób. no chyba se jaja robicie !? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 no chyba se jaja robicie !? W sensie, że tak mało czy tak dużo? Roolek liczy się jakość ekipy a nie ilość, temat wisi od dawna, zainteresowanie małe ale za to doborowa ekipa więc nie ma co narzekać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 LISTA UCZESTNIKÓW ZLOTU W SIELPI 2013 1. Elfeti (1os. 2 noclegi - 40 PLN) 2. Jabioka (2os. 2 noclegi - 80 PLN) 3. TheBestOf (1os. 1 nocleg - 40 PLN) 4. Jaquzie (1os. 2 noclegi - 50 PLN ze śniadaniami) 5. Roland (1os. 2 noclegi - 40 PLN) 6. Macix (1os. 2 noclegi - 100 PLN ze śniadaniami) 7. Jorima (1os. 2 noclegi - 40 PLN) 8. EasyR (2os. 2 noclegi - 100 PLN ze śniadaniami) 9. Szara (1os. 1 nocleg - 40 PLN) z soboty na niedziele 10. Bart (2os. 2 noclegi - 80 PLN) 11. Suchy (1os. 2 noclegi - 40 PLN) 12. Aidekk (2os. 2 noclegi - 80 PLN) 13. Kwaśna (1os. 2 noclegi - 40 PLN) 14. Faza (2os. 2 noclegi - 80 PLN) W poniedziałek zostanie lista zaktualizowana. Zatem póki co 19 osób. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 W sensie, że tak mało czy tak dużo? dużo ? kurde w więcej osób się kiedyś pod namioty jechało pod centralem jest czasami od groma ludzi a tutaj tylko 14 ? Wiem że liczy się ekipa ale kurde więcej osób tym bedzie śmiejszniej. Mam nadzieje, niektórzy jednak się zdecydują ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ja muszę z Gonią pogadać jak co to dam odpowiedz 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 mozna dolaczyc na sobotnie popoludnie z plecakiem? oczywiscie z wlasna walowka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 mozna dolaczyc na sobotnie popoludnie z plecakiem? oczywiscie z wlasna walowka Pewnie że można, ale jeśli chcesz zostać do niedzieli to proponujemy zaliczkę na konto i będziesz miał pewny nocleg. Nie wiadomo jak to będzie w dniu przyjazdu... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Mam nadzieję, że ogarnę portfel do poniedziałku..żal opuścić taki wyjazd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ja muszę z Gonią pogadać jak co to dam odpowiedz Namawiaj Gonię i jeden domek będzie nasz - kierowca z kierowcą i mamusia z mamusią 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 w takim domku.. po zlocie bedziecie wracali w siedmioro 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 jak nie będzie nas o jedno więcej to już będzie dobrze... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 w takim domku.. po zlocie bedziecie wracali w siedmioro Moja mama mawiała że od przybytku głowa nie boli!!!!!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 To już wiem czemu mnie ta migrena czasem łapie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 a co to za osrodek, bo jak bylem na weekendzie majowym w osrodku PRUCHNIK to babeczka nie robila zadnego problemu dla kolegi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi