Skocz do zawartości

Forumowo-Weekendowy Wyjazd Do Sielpi - Informacje I Zadawanie Pytań

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Od piątku dzwonię do gościa codziennie i codziennie mi mówi, że nie ma czasu. Dziś go przycisnąłem i mam dostać odpowiedź i terminy. Zobaczymy co będzie. Jeśli nie dostanę tego do jutra, będziemy myśleć nad zmianą miejscówki bo to zaczyna się robić śmieszne.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

gdyby nadal robili sobie żarty, można pomyśleć o innych ciekawych miejscówkach w okolicy - Spała, Wawrzkowizna czy nawet maleńki Sulejów :smile:

Dawaj znać na bieżąco, ja czekam z niecierpliwością bo bardzo mi zależy na ostatnim weekendzie, że tak powiem jeszcze "w pakiecie" :smile:

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

No właśnie czy Sielpia to jedyny ośrodek na świecie? Uważam, że co roku powinna być gdzieś indziej organizowana taka impreza. Wkońcu na motocyklach dojedziemy wszędzie. Oczywiście pomijam tych dla których Kruszów to koniec świata.

Pozdrawiam F.

Edytowane przez Fatum (wyświetl historię edycji)

Sielpia jest super i niech zostanie, może po prostu inny ośrodek? tam jest ich od groma

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Broto co taki nerwowy? dla koleżanek wypada być bardziej uprzejmym-nie ładnie :whip:  :whip:  :hihi:

Ale przeciez ja sie nie denerwuje ;p

Sielpia jest super

Bez przesady, co najwyżej ok, po drugiej stronie jest fajny camping o ile pamiętam, a tam gdzie "deptak", ośrodki itp to tłoczno i głośno tylko ;)

Ale fakt jakoś planowanie wyjazdu zeszło na 2 plan, a czerwiec tuż, tuż ;)

Wkońcu na motocyklach dojedziemy wszędzie.

Dokładnie :biggrin:

motorcycle.gif

Jest odpowiedź! Wybierzemy z Suchym jakiś dogodny termin i kwestia zbierania kasy i wpłacania zaliczek. Zaliczka za taki pobyt dla 25-30 osób to 1000 więc liczymy, że ludzie szybko wpłacą zaliczki. Damy znać jaka wysokość jak wszystko ogarniemy, może jeszcze dziś.

Dla informacji forumowiczów, bo były pytania o wjazd motocyklami, strzeżony parking itd, więc wklejam:

Do Pana dyspozycji oddajemy 6 domków 5 osobowych.
* Parking na terenie obiektu- niestrzeżony.
*Jeśli chodzi o wjazd przed domek- prosze wziąć pod uwagę, że jest to sezon i wielu wczasowiczów odpoczywa na terenie ośrodka a domki położone sa w niewielkiej odległości od siebie. Z pewnością można ale tak by nie robiły hałasu (chc wiem, że to trudne)- prosze wziąć to pod uwage- przy wyłlączonym silniku pewnie będzie ok.
* jeśli określi się Pan terminem i zdecyduje, wówczas dokonam potwierdzenia zamówienia i podam warunki płatności - z terminem zaliczki 10 dni od potwierdzenia. Kwota 1 000,00 zł.

Jeśli to byłby termin max do połowy lipca to my z Jędrzejem na 100%, choćby brzydko mówiąc skały srały :P

Także oczywiście nadal z niecierpliwością oczekuję info!! :smile:

(A może jak nie ostatni weekend czerwca w urodziny Jędrzeja to może 14-16 czerwca w moje? :biggrin: )

na 14-16 sądzę, że już za późno :sad2: chyba, że gdzie indziej. a co do ostatnich dni czerwca to mi za***iście pasowały bo akurat wolne wziąłem 3 dni pod ten wyjazd ;p no cóż, poczekamy na termin i zobacze jak stoję z robotą

na 14-16 sądzę, że już za późno :sad2: chyba, że gdzie indziej. a co do ostatnich dni czerwca to mi za***iście pasowały bo akurat wolne wziąłem 3 dni pod ten wyjazd ;p no cóż, poczekamy na termin i zobacze jak stoję z robotą

Ogólnie ten pierwszy termin był najlepszy, ale cóż, nie można mieć wszystkiego :sad2:

A może jak nie ostatni weekend czerwca w urodziny Jędrzeja to może 14-16 czerwca w moje?

Co do czerwca, nie ma już nic wolnego i wyjazd będzie na bank w dostępnych terminach, czyli lipiec lub sierpień.

Nie wrzuciłem tutaj dostępnych terminów. Nie da się dogodzić wszystkim, nie chciałem też dawać wam pomysłu na głosowanie bo takowego nie będzie. Termin będzie ustalony z góry i pojedzie ten komu termin pasuje i chce jechać. Ja nie chcę wybierać kogo lubię bardziej czy dostawać wiadomości/telefonów od was z pytaniem czy da się przełożyć termin bo mi nie pasuje. Jest nas tak dużo, że zawsze komuś nie będzie pasowało i proszę was o zrozumienie! 

Termin oraz wysokość zaliczki na wyjazd zostaną ogłoszone niebawem :smile:

Ja nie chcę wybierać kogo lubię bardziej czy dostawać wiadomości/telefonów od was z pytaniem czy da się przełożyć termin bo mi nie pasuje. Jest nas tak dużo, że zawsze komuś nie będzie pasowało i proszę was o zrozumienie! 

Oczywiście, że to zrozumiałe :smile: tak samo rozumiem, że w ogóle ciężko taki wypad zorganizować. Tym bardziej ode mnie uznanie ;)

OFICIAJNE INFO W SPRAWIE SIELPII:

Wyjazd jest w pierwszy weekend lipca czyli 5-7. Planujemy 2 noclegi: z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę. Na pewno będą osoby, które będą mogły dojechać dopiero w sobotę dlatego przewidujemy taką opcję. Cena za osobodobę to 40 zł bez śniadania i 50 zł ze śniadaniem. Posiłki są do wykupienia za 12/20/13 zł (kolejno śniadanie, obiad i kolacja). Dla nas śniadania 10 zł - niestety w sezonie i na weekend to wszystko co mogłem ugrać.

Mamy od jutra 10 dni na zebranie pieniędzy na rezerwację i jej złożenie także zdecydowanych na wyjazd prosimy o przelew na konto Stowarzyszenia kwoty za 1 osobodobę od każdej osoby za która płacimy!

Bank Zachodni WBK S.A.
Numer konta - 95 1090 2705 0000 0001 2021 6449

Przelewów dokonujemy z następującym tytułem:

NICK_z_forum, N,nocleg/nocleg+śniadanie

Przykład tytułu przelewu:

Aidekk,4,nocleg

4 oznacza 4 osobodoby (płacę za siebie i Dorotkę po 2 noce), czyli w tym przypadku przelewam 80 zł (nie płacimy za obie doby tylko za jedną - tyle wymagane jest na rezerwację).

4 oznacza 4 osobodoby (płacę za siebie i Dorotkę po 2 noce), czyli w tym przypadku przelewam 80 zł (nie płacimy za obie doby tylko za jedną - tyle wymagane jest na rezerwację).

Jeżeli dobrze zrozumiałem ten zakręcony tekst to właśnie przelałem 40 PLN czyli zaliczkę za 2 osobodoby, bez śniadań którymi też jestem zainteresowany i nie wiedziałem, czy mam wtedy przelać 50 czy 40? ;) i co jak bym chciał tez obiad i kolację wtedy płatne na miejscu???

motorcycle.gif

Jeżeli dobrze zrozumiałem ten zakręcony tekst to właśnie przelałem 40 PLN

Tekst jest może zakręcony, ale po uważnym przeczytaniu nabiera sensu. Poza tym jest przykład. Przelałeś dobrze ;)

i co jak bym chciał tez obiad i kolację wtedy płatne na miejscu???

Wtedy normalnie sobie kupujesz ten posiłek. Jedyna różnica, że nie masz tych 2 zł zniżki :smile:

EJJJ JA NA 100% jadę to proszę zarezerwować dla mnie miejsce tylko że przelew zrobię dopiero w sobotę bo teraz jestem w szwablandii i nie mam tutaj jak tego zrobić :biggrin: wiec proszę o jedno miejsce rezerwiren :smile:

proszę zarezerwować dla mnie miejsce tylko że przelew zrobię dopiero w sobotę bo teraz jestem w szwablandii i nie mam tutaj jak tego zrobić

Spokojnie, czasu jest 10 dni więc spokojnie zdążysz zrobić ten przelew :smile:

a nie ma ograniczonej liczby osób ? bo przecież jak nagle wszyscy zarejestrowani użytkownicy (a jak wiemy jest ich duuużo :biggrin:, nawet ci nie udzielający się i nie posiadający moto ) zrobią rezerwacje i nagle będzie 500 osób chętnych ?  :smile:

i nagle będzie 500 osób chętnych ?

Szczerze wątpię. Ludzi ciężko zebrać na 2 godzinki żeby przyjechali na dzień dziecka a co dopiero na Sielpię, gdzie trzeba wydać trochę grosza i wyjeździć paliwko. Możesz być spokojny że dla Ciebie starczy :smile:

najprawodpodobniej będę sam - bez plecaczka - potwierdzenie w poniedziałek, i wtedy też przelew ;)

Sielpia fajna sprawa - popływamy trochę - na 2oo? :biggrin: nie no.. ale materac dmuchany wezmę ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

najprawodpodobniej będę sam - bez plecaczka

czyżby plecaczek się zbuntował i tym razem odmówił sponsoringu? :laugh2: