jaquzie Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Guys, Pojawił się pomysł (ja i Przemo) wyjazdu wcześniej, czyli już tak o 10:00, co by nie tracić dnia i pobyczyć się na plaży (miejsce spotkania - pod pomnikiem CZMP). Max. 10:15 wypad (poczekamy na spóźnialskich). Jedziemy turystycznie (czyli jakiś postój na zimny napój) + trasa prosta i przyjemna. Dawać znać, kto by reflektował, czyli ew. na kogo czekać. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Hej, jeśli ktoś będzie jechał w sobotę to spotykamy się ok południa w Kruszowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Guys, Pojawił się pomysł (ja i Przemo) wyjazdu wcześniej, czyli już tak o 10:00, co by nie tracić dnia i pobyczyć się na plaży (miejsce spotkania - pod pomnikiem CZMP). Max. 10:15 wypad (poczekamy na spóźnialskich). Jedziemy turystycznie (czyli jakiś postój na zimny napój) + trasa prosta i przyjemna. Dawać znać, kto by reflektował, czyli ew. na kogo czekać. No jak leci ktoś ????????? 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dajcie znać jak dojedziecie, tel do mnie bądź do Jędrzeja w profilach - im wcześniej się zgadamy tym szybciej się zintegrujemy My będziemy na miejscu przed 12:00. 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jeżeli ktoś chce się zabrać: Wyjazd Brzeziny około 11:00, przez Stryków później central na około 12;00 (możliwe małe opóźnienie) jedziemy turystycznie więc przelotowa w granicach 100-120. Kom do mnie podam raz jeszcze 793-77-77-28, gdybym nie odbierał napiszcie sms żebym wiedział że ktoś z forum to oddzwonie jak się zatrzymam Ja zabieram numery z profilów więc na miejscu do tych którzy już będą zadzwonię Pozdrawiam i szerokości 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 poranne kondory 10:00 pod czmp, wylot 10:15 + sniadanie w kruszowie. do zobaczyska na miejscu. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wszyscy jeszcze pracują o tej godzinie jaquzie , ja będę 10:00 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 A może jest jakaś ekipa jadąca w sobotnie popołudnie i posiadająca wolne miejsce na plecaku tudzież w aucie? 1 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) A może jest jakaś ekipa jadąca w sobotnie popołudnie i posiadająca wolne miejsce na plecaku tudzież w aucie? tylko pamiętaj wziąć jakąś poduszeczkę do spania Edytowane 5 Lipca 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 tylko pamiętaj wziąć jakąś poduszeczkę do spania cisnęło mi się na usta coś mocno niestosownego, ale... póki co może poprzestanę na poszukiwaniach transportu 1 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Houk, a do której godziny w niedzielę zamierzacie tam zostać?, bo może choć na trochę tam w kilka motocykli podjedziemy 0 Cytuj Always Hardcore!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Houk, a do której godziny w niedzielę zamierzacie tam zostać?, bo może choć na trochę tam w kilka motocykli podjedziemy pewnie aż wytrzeźwiejemy, czyli do wieczora ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Houk, a do której godziny w niedzielę zamierzacie tam zostać?, bo może choć na trochę tam w kilka motocykli podjedziemy o nasz kolega z wczorajszej wycieczki 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Gdyby ktoś wybierał się jutro z rana (samego rana ) i wracał wieczorem (późnym wieczorem ), a przy okazji chciałby mnie przygarnąć, to chętnie skorzystam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Bawcie się dobrze, a ja w kątku pożałuję troszkę że mnie tam nie będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 jak ktos chce sie zabrac, jade autem za godzine. bylo male kuku po drodze, 2oo w moto moto czekaja na serwis.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 jak ktoś ma chęć to my ruszamy o 10 w sobote z kruszowa! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 hhehehehehe dobre do zobaczenia na miejscu odwiedzę Was na popołudnie dzisiejsze no i spokojnej drogi tym co dziś dopiero dojadą 0 Cytuj No No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Planuję wyjechać dzisiaj o godz. 14 i wrócić późnym po południem/wieczorem. Pojawiły się wpisy osób, które szukają transportu na dzisiaj w obie strony i mogę kogoś zabrać. Jadę autem. Również mogę komuś coś przywieź z Łdz do Sielpi. Kontakt ze mną tutaj lub 695 144 711. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 @Jaquzie - czekamy na fotki, bo chyba Ty jako jedyny robiłeś je w przyzwoitych warunkach 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Bardzo przyjemny turnus Dziękuję i pozdrawiam wszystkich kompanów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dołączam do podziękowań Super ekipa, fajna zabawa i jak zwykle mnóstwo śmiechu oby więcej takich wypadów 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dzięki za udany weekend, dużo zabawy mało snu domek degustatorów świetna ekipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dzięki wielkie dla Wszystkich i Każdego z Osobna Degustacja była a domek Degustacyjny . Oby częściej i więcej. I czekam na jakieś zdjęcia o ile ktoś w ogóle coś zrobił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 podziękować za miły weekend ekipa za***ista a zwłaszcza ekipie Barta i Siostrze generalnie wypad uważam za udany dzięki suchy za organizację 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi