jaquzie Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Guys, Pojawił się pomysł (ja i Przemo) wyjazdu wcześniej, czyli już tak o 10:00, co by nie tracić dnia i pobyczyć się na plaży (miejsce spotkania - pod pomnikiem CZMP). Max. 10:15 wypad (poczekamy na spóźnialskich). Jedziemy turystycznie (czyli jakiś postój na zimny napój) + trasa prosta i przyjemna. Dawać znać, kto by reflektował, czyli ew. na kogo czekać. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Kark Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Hej, jeśli ktoś będzie jechał w sobotę to spotykamy się ok południa w Kruszowie 0 Cytuj
PRZEMO EL Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Guys, Pojawił się pomysł (ja i Przemo) wyjazdu wcześniej, czyli już tak o 10:00, co by nie tracić dnia i pobyczyć się na plaży (miejsce spotkania - pod pomnikiem CZMP). Max. 10:15 wypad (poczekamy na spóźnialskich). Jedziemy turystycznie (czyli jakiś postój na zimny napój) + trasa prosta i przyjemna. Dawać znać, kto by reflektował, czyli ew. na kogo czekać. No jak leci ktoś ????????? 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400
jabioka Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Dajcie znać jak dojedziecie, tel do mnie bądź do Jędrzeja w profilach - im wcześniej się zgadamy tym szybciej się zintegrujemy My będziemy na miejscu przed 12:00. 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Strumyk Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Jeżeli ktoś chce się zabrać: Wyjazd Brzeziny około 11:00, przez Stryków później central na około 12;00 (możliwe małe opóźnienie) jedziemy turystycznie więc przelotowa w granicach 100-120. Kom do mnie podam raz jeszcze 793-77-77-28, gdybym nie odbierał napiszcie sms żebym wiedział że ktoś z forum to oddzwonie jak się zatrzymam Ja zabieram numery z profilów więc na miejscu do tych którzy już będą zadzwonię Pozdrawiam i szerokości 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!
jaquzie Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 poranne kondory 10:00 pod czmp, wylot 10:15 + sniadanie w kruszowie. do zobaczyska na miejscu. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
PRZEMO EL Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Wszyscy jeszcze pracują o tej godzinie jaquzie , ja będę 10:00 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400
Zebra Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 A może jest jakaś ekipa jadąca w sobotnie popołudnie i posiadająca wolne miejsce na plecaku tudzież w aucie? 1 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
ErR Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) A może jest jakaś ekipa jadąca w sobotnie popołudnie i posiadająca wolne miejsce na plecaku tudzież w aucie? tylko pamiętaj wziąć jakąś poduszeczkę do spania Edytowane 5 Lipca 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Zebra Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 tylko pamiętaj wziąć jakąś poduszeczkę do spania cisnęło mi się na usta coś mocno niestosownego, ale... póki co może poprzestanę na poszukiwaniach transportu 1 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
blazej Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Houk, a do której godziny w niedzielę zamierzacie tam zostać?, bo może choć na trochę tam w kilka motocykli podjedziemy 0 Cytuj Always Hardcore!!
ErR Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Houk, a do której godziny w niedzielę zamierzacie tam zostać?, bo może choć na trochę tam w kilka motocykli podjedziemy pewnie aż wytrzeźwiejemy, czyli do wieczora ... 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Houk, a do której godziny w niedzielę zamierzacie tam zostać?, bo może choć na trochę tam w kilka motocykli podjedziemy o nasz kolega z wczorajszej wycieczki 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Doroti Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Gdyby ktoś wybierał się jutro z rana (samego rana ) i wracał wieczorem (późnym wieczorem ), a przy okazji chciałby mnie przygarnąć, to chętnie skorzystam 0 Cytuj
wildeyed Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Bawcie się dobrze, a ja w kątku pożałuję troszkę że mnie tam nie będzie 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 jak ktos chce sie zabrac, jade autem za godzine. bylo male kuku po drodze, 2oo w moto moto czekaja na serwis.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
kuba Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 jak ktoś ma chęć to my ruszamy o 10 w sobote z kruszowa! 0 Cytuj
Makak Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 hhehehehehe dobre do zobaczenia na miejscu odwiedzę Was na popołudnie dzisiejsze no i spokojnej drogi tym co dziś dopiero dojadą 0 Cytuj No No
Bandit Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Planuję wyjechać dzisiaj o godz. 14 i wrócić późnym po południem/wieczorem. Pojawiły się wpisy osób, które szukają transportu na dzisiaj w obie strony i mogę kogoś zabrać. Jadę autem. Również mogę komuś coś przywieź z Łdz do Sielpi. Kontakt ze mną tutaj lub 695 144 711. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 @Jaquzie - czekamy na fotki, bo chyba Ty jako jedyny robiłeś je w przyzwoitych warunkach 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Koper Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Bardzo przyjemny turnus Dziękuję i pozdrawiam wszystkich kompanów 2 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Dołączam do podziękowań Super ekipa, fajna zabawa i jak zwykle mnóstwo śmiechu oby więcej takich wypadów 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
żółwik Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Dzięki za udany weekend, dużo zabawy mało snu domek degustatorów świetna ekipa 1 Cytuj
Scyzer Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Dzięki wielkie dla Wszystkich i Każdego z Osobna Degustacja była a domek Degustacyjny . Oby częściej i więcej. I czekam na jakieś zdjęcia o ile ktoś w ogóle coś zrobił 1 Cytuj
chylon Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 podziękować za miły weekend ekipa za***ista a zwłaszcza ekipie Barta i Siostrze generalnie wypad uważam za udany dzięki suchy za organizację 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Rekomendowane odpowiedzi