Sławek89 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 załatwiłem sobie czwartek i piątek wolny wiec mi pasuje tak jak wiekszości i poprostu się dostosuje do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Spokojnie, take it easy Wszystko ogarniemy do piątku. Będą na pewno 2-3 główne grupy, które będą leciały po południu i wieczorem. Do środy postaram się z Maćkiem ogarnąć temat bardzo wczesnych przyjazdów na południe, aby chociaż było gdzie toboły zostawić. Nie wszystko generalnie stracone.. jeśli skończę na południe w piątek, to od razu ruszam jak tylko wcześnie się da i dam info. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 spoko luzik, toboły zostawimy na ośrodku, i lecimy w ubrankach motocyklowych na plażę - wzbudzimy niezłe zainteresowanie a jak jeszcze wskoczymy do wody w ubrankach, to na pewno wezwą gazety, telewizję... i niebieskich 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Dla mnie im wcześniej tym lepiej Ale też się dostosuje, najlepiej do grupy spacerowej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja bym proponował polecieć na 14-15, czyli wyjechać koło 12-13 max Też wolę z piwkiem w dłoni na plaży leżeć ;p 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 mam kilka pytań i propozycji. 1. Chodzi o samą organizację tzn, co jemy, pijemy itd. ( trzeba się jakoś przygotować ) i jak organizator widzi cały przebieg imprezy. 2. Kwestia wyjazdu z Łodzi i zakwaterowania. a. Do kogo się zgłosić w kwestii zakwaterowania jeżeli w sobotę po 17:00 wszyscy będą ugotowani na plaży b. W kwestii wyjazdu z Łodzi proponuję aby każdy podał dzień i godzinę o której mniej - więcej może startować. Wtedy jakoś się ustawimy co by ktoś nie musiał jechać sam. W razie pytań lub niejasności proszę o kontakt na e mail 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Trzy osoby na pewno startują w sobotę po południu po spotkaniu na wiadukcie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 a ja mam pytanie troszke z innej beczki bierzecie ze sobą jakąś wałówkę lub %% czy liczycie na zakupki na miejscu? i jedzie ktoś może autkiem i czy da radę podrzuciś mu jakąś małą torbę podróżną? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 My jedziemy autem, ale z Piotrkowa. Co do % to nie wiem czy wystarczy miejsca w bagażniku na taką ilość 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 1. Chodzi o samą organizację tzn, co jemy, pijemy itd. ( trzeba się jakoś przygotować ) i jak organizator widzi cały przebieg imprezy. Proponuję zrobić zakupy i przywieźć wałówkę i procenty ze sobą, bądź jeśli ktoś będzie wcześniej zaopatrzyć się w to wszystko w Końskich. Sklepów mają dużo, na pewno idzie kupić. Nie wiem tylko jak z godzinami ich otwarcia. 2. Kwestia wyjazdu z Łodzi i zakwaterowania. Wyjazd z Łodzi w piątek (16;00 z pod Centrala jeśli nie macie nic przeciwko podjechaniu taką grupą na Milionową po moją kobitkę lub 16:40 jeśli to problem). Osoby, które jadą w sobotę muszą organizować się w grupy na własną rękę a. Do kogo się zgłosić w kwestii zakwaterowania jeżeli w sobotę po 17:00 wszyscy będą ugotowani na plaży Proponuję zajechać do ośrodka, powiedzieć że jesteście z Forum Łódzkich Motocyklistów. Domki na pewno wam nie uciekną i będą grzecznie czekać. Może ewentualnie nie być klucza - wtedy najlepiej dzwonić do mnie b. W kwestii wyjazdu z Łodzi proponuję aby każdy podał dzień i godzinę o której mniej - więcej może startować. Nie do ogarnięcia. Raczej można zrobić głosowanie kto jedzie 16:00 w piątek, 18:00 w piątek i podobnie w sobotę. Jak każdy napisze o której by mu pasowało to się zrobi w wątku sajgon. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 a 16 to najwcześniejszy możliwy wyjazd? bo jeśli są chętni to ja moge jechać nawet o 9;) czy wie ktos czy na miejscu w Sielpii są jakieś sklepy w których bedę mógł się zaopatrzyć w wałówkę i %? bo z Końskich też mi średnio pasuje ponieważ mam tylko 1 mały plecak i planuje tam raczej ciuchy upchac;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 tam jest jeden wiejski sklep w samej wsi a koło ośrodka tez jest mnóstwo jakiś budek i innych pierdół 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 tam jest jeden wiejski sklep w samej wsi a koło ośrodka tez jest mnóstwo jakiś budek i innych pierdół to może z głodu nie umrę a w ostateczności jak przyjedziemy ciut wcześniej to skocze sobie na przejażdżkę do Końskich może ktoś też planuje takie rozwiązanie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 w tym sklepiku niewiele jest. ale przeciez to nie problem zostawic toboly w osrodku/domku i skoczyc po walowke? dopisano: Slawek, ja tak wlasnie planuje. normalne na zlocie rozwiazanie. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 slawek9-89To proponuje ustawmy się gdzieś o ludzkiej porze typu 9-12 i śmigniemy obadać miejsce i zapodać plażing 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 w tym sklepiku niewiele jest. ale przeciez to nie problem zostawic toboly w osrodku/domku i skoczyc po walowke? dopisano: Slawek, ja tak wlasnie planuje. normalne na zlocie rozwiazanie. No to super, ja tez nic nie biorę w takim bądź razie i zakupki zrobi sie na miejscu slawek9-89 To proponuje ustawmy się gdzieś o ludzkiej porze typu 9-12 i śmigniemy obadać miejsce i zapodać plażing Jestem jak najbardziej za tylko fajnie by było jak by ktoś jeszcze chciał jechać z nami no i szczerze mówiąc myślałem o tym co jakiś czas temu pisał Jaquzie, tzn "jak ktos odwazny, mam fajna trase - przez Tuszyn, Czarnocin, Wolborz, przy Zalewie Sulejowskim (Barkowice Mokre), potem na Sulejow, Zarnow i Sielpie Ew. mam plan zaczac od sniadania w Kruszowie, i dalej na Tuszyn, Czarnocin i trasa j.w. tylko niewiem czy to nadal aktualne? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 jak wolicie. to na pewno trasa bardziej turystyczna, ale bardziej wyboista. nie wiem czy jest sens "pchać się" przez tę trasę, gdyż jadąc trasą normalnie na piotrków (piotrków omijając oczywiście), kierując się na Sulejów, Żarnów i Sielpię - traska jest całkiem znakomita co widać poniekąd na filmie, który już wrzucałem (tak od 2 min się zaczyna). 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 a 16 to najwcześniejszy możliwy wyjazd? bo jeśli są chętni to ja moge jechać nawet o 9;) Panowie, jedziecie jak chcecie i opalać się możecie, nikt nie broni. Problem wydawania kluczy do domków rozwiążę mam nadzieję dziś w przeciągu 2 godz. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 wiem jadąc trasą normalnie na piotrków (piotrków omijając oczywiście), kierując się na Sulejów, Żarnów i Sielpię - traska jest całkiem znakomita wiem, wiem znam tę traskę bo rodzinke mam w Kielcach i często tamtędy przejeżdzam:) w zasadzie to jestem bezkonfliktowy wiec możemy jechać o któej chcecie i tamtędy którędy chce wiekszość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Niezależnie od tego kto jak się zbiera my będziemy na Sielpii najpóźniej o 12:00. Jakby ktoś chciał większe zakupy z Końskich - my będziemy puszką, nawet jak Jędrzej już wypije ja cały wyjazd jestem "na chodzie" więc mogę z kimś podjechać Edytowane 2 Lipca 2013 przez jabioka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Słuchajcie, ja tez bym wystartował w okolicach południa W Sielpi kilka sklepików, jeden nawet bardzo blisko ośrodka w którym będziemy ;p Problem jedyny to taki że ceny w nim wygórowane ;p Ja myślałem o zostawieniu rzeczy w Sielpi i podjechaniu do Końskich, ale to już jak uważacie ;p 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Informacja dla osób jadących w piątek: Można od godz 12;00 podjechać, podejść do pani Małgosi i powołując się na Forum łódzkich motocyklistów normalnie dostać kluczyk do domku. Jedna z osób w promocji = szef domku zostanie poproszona o zostawienie dowodu osobistego i to tyle. Można przyjeżdżać i plażować się od rana a od 12;00 wsypać rzeczy do domku Kwestie finansowe będę załatwiał ja kiedy już dojadę na miejsce. Miłego pluskania w piątek od południa... ja chętnie bym z wami pojechał ale niestety praca do 15;00... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 W mordę jeża... czym bliżej tego weekendu tym bardziej pogoda na niekorzyść się zmienia. Dwa dni temu mówili cud miód malina, wczoraj że w piatek możliwe burze, dzisiaj natomiast burze w piątek i w sobotę ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 rolek dla was w sielpi będzie piękna pogoda tylko szkoda że mnie nie będzie ale nie można mieć wszystkiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi