kosmaty Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 ja również potwierdze w poniedzialek, muszę tylko żone namówić żeby mnie puscila 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jadę Jadę 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 moze wrzucic liste, kto wplacil, co by wszyscy widzieli czy jada tylko chlejusy czy tez normalni zlotowicze 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 normalni zlotowicze a są tu tacy...? 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 ja nic poza piwem i "dobrym" winem nie piję ale tym też można się upić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 jadę, jadę... ekipa się szykuję zacna. będzie git! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Miałem pytać pokątnie Aidka twarzą w twarz, ale przy takiej pogodzie zobaczymy się pewnie dopiero w lipcu, więc zapytam tu: czy można podać link do ośrodka i czy posiada on jakieś pokoje 2 osobowe? Ja się póki co nie mogę zadeklarować, a chciałbym w razie co spróbować na własną rękę do Was dołączyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 a jakbym zdecydowała się jechać w ostatniej chwili np na parę dni przed wyjazdem (bo cholerka w ten weekend właśnie lecę nad morze i nie wiem czy dam radę przesunąć termin) to mogłabym jeszcze się załapać na wyjazd? i czy wchodziłby w grę wyjazd tylko na jedną dobę z piątku na sobotę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Miałem pytać pokątnie Aidka twarzą w twarz, ale przy takiej pogodzie zobaczymy się pewnie dopiero w lipcu, więc zapytam tu: czy można podać link do ośrodka i czy posiada on jakieś pokoje 2 osobowe? Ja się póki co nie mogę zadeklarować, a chciałbym w razie co spróbować na własną rękę do Was dołączyć http://www.sielpia.pl/ 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) jade sam - bez plecaka jak ktos odwazny, mam fajna trase - przez Tuszyn, Czarnocin, Wolborz, przy Zalewie Sulejowskim (Barkowice Mokre), potem na Sulejow, Zarnow i Sielpie Ew. mam plan zaczac od sniadania w Kruszowie, i dalej na Tuszyn, Czarnocin i trasa j.w. $ przelana. oby śniadanko było dobre, i oby było gdzie 2oo zaparkować tylko poproszę do domku/pokoju osobę, która nie chrapie (mówię poważnie, już z takim 1 byłem w domku co chrapał, i szlag mnie trafiał. może być chlejus, tylko nie chrapiący ) Edytowane 3 Czerwca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jak cos sie odezwe jaquzie bo marazie mam z km leciec ale wszystko moze sie zmienic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 a takie pytanie organizacyjne - wszyscy wyruszacie na moto czy ktoś jedzie puszką? przydałoby się wyposażenie domków - w sensie, że w niektórych ośrodkach taka bida, że nawet pościel swoją trzeba zgarnąć z domu a dobrze byłoby wiedzieć takie rzeczy zanim się człowiek zacznie pakować. Wiem, że to tylko 2 dni i facet potrzebuje tylko gacie i skarpety ale kobieta cóż... może mieć trochę więcej do zabrania 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 czy można podać link do ośrodka jabioka już podała http://www.sielpia.pl to właśnie nasz ośrodek. czy można podać link do ośrodka i czy posiada on jakieś pokoje 2 osobowe? Są normalne pokoje w hotelu, sa bungalow i chyba nawet jest pole namiotowe więc z dołączeniem nie powinno być problemów. a jakbym zdecydowała się jechać w ostatniej chwili np na parę dni przed wyjazdem (bo cholerka w ten weekend właśnie lecę nad morze i nie wiem czy dam radę przesunąć termin) to mogłabym jeszcze się załapać na wyjazd? Jeśli tylko ośrodek będzie miał wolne miejsca to dlaczego nie i czy wchodziłby w grę wyjazd tylko na jedną dobę z piątku na sobotę? Ja wyraźnie pisałem wcześniej jest opcja przyjazdu na 1 lub 2 doby więc nie widzę przeciwwskazań. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ps. my spimy gdzie? pokoje czy domki? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ps. my spimy gdzie? pokoje czy domki? Do Pana dyspozycji oddajemy 6 domków 5 osobowych. To jak z tym dojazdem z Waszej strony - moto czy puszka? 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja się piszę. Ja się piszę. Jak ktoś chętny wolna tylna kanapa Ktoś mnie przygarnie do domku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ja jade moto. co do poscieli, nie przesadzajmy-osrodki takie rzeczy zapewniaja co wiecej musisz miec? lozko, prysznic i troche pradu 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ja jade moto. co do poscieli, nie przesadzajmy-osrodki takie rzeczy zapewniaja co wiecej musisz miec? lozko, prysznic i troche pradu no właśnie niestety kilka razy miałam okazję trafić na ośrodek, który nie zapewniał wieeeeelu rzeczy, na szczęście dowiedziałam się o tym przed zrobieniem jakiejkolwiek rezerwacji. ja w sumie nie muszę mieć nic tak na dobrą sprawę, jestem zwolenniczką hardcorowego biwakowania jak nie z namiotem to i nawet pod chmurka Pytałam z ciekawości, bardziej chodziło mi o to, czy damy radę spakować się we dwójkę na moto czy potrzebna będzie większa pakowność. 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 pytasz, jakby to byla Twoja 1 wycieczka na moto no chyba, ze jest 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) pytasz, jakby to byla Twoja 1 wycieczka na moto no chyba, ze jest moja tak a kto pyta... każdy wie jak jest Edytowane 4 Czerwca 2013 przez jabioka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 byle nie padało... to można na hamaku przed domkiem spać... o ile tam są drzewa jakieś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 to moze podpowiem z doswiadczenia mojego i plecaka na 3 dniowy zlot bierzesz 2 koszulki, cos na plaze/do poplywania, spodenki, adidasy, skarpety, stringi tudziez boxerki, szampon, paste i szczoteczke, perfumy, elektronike (aparat, golarka, ladowarka etc.), kase + to co masz na sobie + dobry humor i nastawienie wszystko zmiescisz w plecak/kufer. no moze za wyjatkiem humoru i nastawienia 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 na 3 dniowy zlot bierzesz 2 koszulki Ja muszę zabrać 5-6, bo znając moje szczęście albo po pijanemu ubrudzę się musztardą albo ktoś (np. masiek ) poleje mnie ketchupem 2 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 gdybys byl fajna laska, powiedzialbym,ze mozesz chodzic bez a, ze jestes facetem, powiem: na wszelki wypadek wez 8 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 jak dla mnie może chodzić bez... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi