Skocz do zawartości

Forumowo-Weekendowy Wyjazd Do Sielpi - Informacje I Zadawanie Pytań

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

myślę że jeszcze za wcześnie na takiego potwora jak będę zmieniał to dopiero na następny sezon ale żółwik przymiarka super dzięki jak będziesz w któryś weekend w aleksie to wpadni na kawusię

ja tez dzieki :smile:  fajniutki pierwszy wypadzik z Wami :smile:  telefon sie znalazl, klapka tez wiec czego chceć wiecej :biggrin:  pozdrowionka dla wszystich i do zobaczenia pod centralem :moto:

Żyję..! ;p Ten fakt już powoduje że było przednio! ;) Dzięki organizatorom i każdemu z osobna za dobrą zabawę ;p Czas wrócić do normalności ;)

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

Chociaż byłem z piątku na sobotę to niestety dopiero doszedłem do siebie, a właściwie do komputera. 

Pragnę również złożyć wielkie podziękowania za świetną organizację i wspaniałą atmosferę (może nie dla śpiących o 4 rano) :smile:

Rolek, Bart - więcej z Wami nie piję, ponieważ do tej pory nie odzyskałem głosu - to kiedy następna impreza :P

Dzięki i oby w możliwie szybkim czasie (może) Skorzęcin !!

http://www.skorzecin.net.pl/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=53&func=detail&id=26#ponyimg

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"

Rolek, Bart - więcej z Wami nie piję, ponieważ do tej pory nie odzyskałem głosu - to kiedy następna impreza

Nie wiem czy ucieszy Cię fakt, że Bart w niedzielę do 16;00 też głosu nie odzyskał. Czyżbyś go Tomku pokonał? :P

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Hej

Ogólnie wyjazd średni, troszkę nudno, pogoda raczej słaba, woda zimna. Ale ponieważ ja właśnie lubię spokój i ciszę to nawet mi się podobało. Co do głosu to faktycznie siadł mi zupełnie, ale to już inna bajka bo ja już lekko chory jechałem do Sielpi, rozwinęło się bardziej i teraz mam drugi dzień bez gadania. Na szczęście jestem raczej milczkiem z natury więc nie ma problemu. Mogłem napić się jednak jakiegoś drinka to może by te złe wirusy wypaliło, ale ponieważ nie przepadam za trunkami procentowymi to teraz muszę się męczyć. Mam nadzieję, że podobne wyjazdy staną się normą i będą powtarzane możliwie często ;)

Pozdrawiam

Niestety nie dane było mi być z Wami ale byłem puszką ze znajomymi właśnie w Skorzęcinie i jak by trzeba było tam coś zorganizować to trzeba sporo wcześniej rezerwować miejsca bo inaczej graniczy to z cudem sam obdzwoniłem z 60 numerów i nie było nic wolnego przez co wylądowaliśmy w Przyjezierzu też całkiem spoko ale to jednak nie to samo co Skorzęcin.

PS. Bart ja myślałem że Ci głos siadł od mówienia szach mat :decayed:

www.szpiegowskie.com.pl

Dołączam do podziękowań szczególnie dla Barta Siostry i Rolanda którzy nas tak miło przygarnęli  :smile:  również podziękowania dla organizatorów i uczestników miło było poznać nowe osoby impreza przednia  :biggrin: Skutki niestety dla mnie trochę marne jeśli chodzi o powrót ale cóż starość nie radość a teraz cierp ciało co chciało :blush: Gdyby ktoś miał dobrego kręglarza w Łodzi plis o info na priv :mellow:

Cofam to że żyję.. Wczoraj wieczorem musiałem być jeszcze pod jakimś wpływem ;p Bo dziś ledwo chodzę, kręgosłup jakiś połamany, zapalenie płuc czy cokolwiek to jest, a za godzinę do pracy.. Umarłem, może zmartwychwstanę.

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

i jak by trzeba było tam coś zorganizować to trzeba sporo wcześniej rezerwować miejsca bo inaczej graniczy to z cudem sam obdzwoniłem z 60 numerów i nie było nic wolnego

Niemożliwe załatwiam od ręki, za cuda zapłacisz kartą mastercard :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Przyjemnie było Was zobaczyć na integracyjnej w sb. choć na chwilę. Wyczytać można, że organizatorzy stanęli na wysokości zadania. Więc wszyscy powinni być zadowoleni. Do najbliższego.