Aidekk Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 wezmę gry planszowe na wszelki wypadek (chińczyka, eurobiznes, mastermind, kamasutre (wersje kieszonkową), karty, warcaby itp Chyba pora zmienić domek, drugi raz tego nie przeżyję... Nawet Dorota prędzej pójdzie do Barta i Roolanda prosić by nas przygarnęli niż znów pisać się na wieczór z rysowaniem Ci co jadą ze mną bądźcie o 16;00 pod Centralem. Dziś miałem wymieniany cały napęd (obie zębatki i łańcuch) i proponowali mi, żebym dał mu się "ułożyć" i nie kręcił wysoko... to będzie znaczyło, że przejazd ze mną będzie niestety na prawdę spokojny i jazda 80-100 km/h. Dlatego też z góry uprzedzam, jeśli ktoś chce jechać szybciej to nie musicie się z nami męczyć 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 My jeżeli by ktoś w tych godzinach leciał będziemy pod cenralem na 12. Przelotowa też nie wielka gdyż będzie plecaczek na którego trzeba uważać i nie straszyć 793-77-77-28 jc 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Aidekk jutro ułożysz sobie napęd podczas urodzin forum 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Aidekk jutro ułożysz sobie napęd podczas urodzin forum Tylko że miało być chyba 300 km... z deka dużo 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Widzę że uformowały się dwie grupy wyjazdowe o 12 i 16 obie start z Centralu. Czy jest może jeszcze jakaś inna propozycja? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Widzę że uformowały się dwie grupy wyjazdowe o 12 i 16 obie start z Centralu. Czy jest może jeszcze jakaś inna propozycja? Może trochę wcześniej? O 12 będziemy mogli już odebrać klucz więc to chyba najbardziej sensowna godzina na przyjazd. Slawek9-89 i Scyzer też pisali o wcześniejszym wyjeździe to może sklecimy jakąś ekipę na 10:30? Edytowane 3 Lipca 2013 przez kwinto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 jutro będę moto w okolicy (dokładnie tutaj N51° 26' 28.3" E19° 54' 06.9" - Hotel Magellan) - może na chwilę skoczę do Was A w piątek znikam z kraju na tydzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Może trochę wcześniej? O 12 będziemy mogli już odebrać klucz więc to chyba najbardziej sensowna godzina na przyjazd. Slawek9-89 i Scyzer też pisali o wcześniejszym wyjeździe to może sklecimy jakąś ekipę na 10:30? Myślałem gdzieś ok 14 bo nie udało mi się załatwić wolnego piątku i rano muszę być w robocie do 13. Na tą chwile najbardziej pasuje mi wyjazd o 16. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) ja jw do 15 minimum w pracy niestety ale wtedy bezpośrednio ze Strykowa jadę, więc mogę gdzieś po drodze się umówić jak coś 690090050.... Edytowane 3 Lipca 2013 przez elfeti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 A jest tu ktoś chętny wpaść w sobotę rano i wrócić wieczorkiem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Aktualizacja pogody .... coraz bardziej pozytywnie 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Chyba pora zmienić domek, drugi raz tego nie przeżyję... Nawet Dorota prędzej pójdzie do Barta i Roolanda prosić by nas przygarnęli niż znów pisać się na wieczór z rysowaniem Ci co jadą ze mną bądźcie o 16;00 pod Centralem. Dziś miałem wymieniany cały napęd (obie zębatki i łańcuch) i proponowali mi, żebym dał mu się "ułożyć" i nie kręcił wysoko... to będzie znaczyło, że przejazd ze mną będzie niestety na prawdę spokojny i jazda 80-100 km/h. Dlatego też z góry uprzedzam, jeśli ktoś chce jechać szybciej to nie musicie się z nami męczyć Rozumiem, że jutro wycieczka 300km, może zacznij bez nas Dogonimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Siemka mam pytanko można się jeszcze przyłączyć ??????? ciekaw czy byśmy coś znaleźli do spanka , z zonką byśmy skoczyli od piątku do niedzieli 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 wczoraj jak pytałam to sa jeszcze domki w tym ośrodku z wc i umywalka tylko prysznic maja obok w jakimś budynku 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Siemka mam pytanko można się jeszcze przyłączyć ??????? ciekaw czy byśmy coś znaleźli do spanka , z zonką byśmy skoczyli od piątku do niedzieli Znaleźc domek na weekend w Sielpi to trudna sztuka. Obdzwoniłem chyba wszystko i cudem zarezerwowałem domek dla 2 osób. Dzwonił do mnie dzisiaj Chylon z podobnym problemem jak Ty. Wczoraj jak dzwoniłem do tego ośrodka OSiR www.sielpia.pl to mieli jeszcze jeden domek 4 osobowy, może się zgadacie z Chylonem i Gonią i weźmiecie go razem Oni chyba dopiero w sobotę mogą przyjechać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 ja chce już jutro jechać masz fona do osirodka? 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 PrzemoEL, Koper: pozostają chyba tylko pola namiotowe bo Sielpia jest tak okupowana jak Polska w 1940 Spóźnialscy zawsze mają pod gorę Tel. do ośrodka: 41 372 02 79 lub 41 372 02 22 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 o Przemo, jedź jedź, pokażesz filmiki z Chorwy 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 filmikow jeszcze nie zrobiłem dopiero co wróciłem 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 surowe beda lepsze, bo jeszcze bez cenzury ps. zawsze w ostatecznosci mozna kimnac na podlodze, materacu dmuchanym tylko wlascicielce flaszeczke podrzucic wczesniej 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 gdzie będziecie w 1 czy w 2 bo sa dwa osirodki 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jedź w ciemno...na miejscu coś się na pewno znajdzie jak pogadasz osobiście z właścicielami... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 dzodzwoniłem się nie ma miejsc już ;( 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 może namiot pozwolą ci postawić koło naszych domków? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) szukam dalej kurna nie ma nic mam jeszcze zadzwonić ok 19 stej do jednej kobitki ;( Edytowane 4 Lipca 2013 przez PRZEMO EL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi