Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Forumowo-Weekendowy Wyjazd Do Sielpi - Informacje I Zadawanie Pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu 3.07.2013 o 07:53, Kwaśna napisał(a):
wezmę gry planszowe na wszelki wypadek (chińczyka, eurobiznes, mastermind, kamasutre (wersje kieszonkową), karty, warcaby itp

Chyba pora zmienić domek, drugi raz tego nie przeżyję... Nawet Dorota prędzej pójdzie do Barta i Roolanda prosić by nas przygarnęli niż znów pisać się na wieczór z rysowaniem :biggrin:

Ci co jadą ze mną bądźcie o 16;00 pod Centralem. Dziś miałem wymieniany cały napęd (obie zębatki i łańcuch) i proponowali mi, żebym dał mu się "ułożyć" i nie kręcił wysoko... to będzie znaczyło, że przejazd ze mną będzie niestety na prawdę spokojny i jazda 80-100 km/h. Dlatego też z góry uprzedzam, jeśli ktoś chce jechać szybciej to nie musicie się z nami męczyć :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

My jeżeli by ktoś w tych godzinach leciał będziemy pod cenralem na 12. Przelotowa też nie wielka gdyż będzie plecaczek na którego trzeba uważać i nie straszyć ;) 793-77-77-28 jc ;)

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

Opublikowano

Aidekk jutro ułożysz sobie napęd podczas urodzin forum :biggrin:

www.szpiegowskie.com.pl

Opublikowano

W dniu 3.07.2013 o 14:36, Turboldz napisał(a):
Aidekk jutro ułożysz sobie napęd podczas urodzin forum

Tylko że miało być chyba 300 km... z deka dużo :biggrin:

Opublikowano

Widzę że uformowały się dwie grupy wyjazdowe o 12 i 16 obie start z Centralu. Czy jest może jeszcze jakaś inna propozycja?

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 3.07.2013 o 16:59, żółwik napisał(a):

Widzę że uformowały się dwie grupy wyjazdowe o 12 i 16 obie start z Centralu. Czy jest może jeszcze jakaś inna propozycja?

Może trochę wcześniej? O 12 będziemy mogli już odebrać klucz więc to chyba najbardziej sensowna godzina na przyjazd. Slawek9-89 i Scyzer też pisali o wcześniejszym wyjeździe to może sklecimy jakąś ekipę na 10:30?

Edytowane przez kwinto (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

jutro będę moto w okolicy (dokładnie tutaj N51° 26' 28.3" E19° 54' 06.9" - Hotel Magellan) - może na chwilę skoczę do Was ;) A w piątek znikam z kraju na tydzień :smile:

Opublikowano
  W dniu 3.07.2013 o 17:43, kwinto napisał(a):

Może trochę wcześniej? O 12 będziemy mogli już odebrać klucz więc to chyba najbardziej sensowna godzina na przyjazd. Slawek9-89 i Scyzer też pisali o wcześniejszym wyjeździe to może sklecimy jakąś ekipę na 10:30?

Myślałem gdzieś ok 14 bo nie udało mi się załatwić wolnego piątku i rano muszę być w robocie do 13. Na tą chwile najbardziej pasuje mi wyjazd o 16.

Opublikowano (edytowane)

ja jw do 15 minimum w pracy niestety ale wtedy bezpośrednio ze Strykowa jadę, więc mogę gdzieś po drodze się umówić jak coś 690090050....

Edytowane przez elfeti (wyświetl historię edycji)
motorcycle.gif
Opublikowano

A jest tu ktoś chętny wpaść w sobotę rano i wrócić wieczorkiem?

Opublikowano

Aktualizacja pogody .... coraz bardziej pozytywnie :smile:

post-1716-1372886918,47_thumb.jpg

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"

Opublikowano
  W dniu 3.07.2013 o 14:00, Aidekk napisał(a):

Chyba pora zmienić domek, drugi raz tego nie przeżyję... Nawet Dorota prędzej pójdzie do Barta i Roolanda prosić by nas przygarnęli niż znów pisać się na wieczór z rysowaniem :biggrin:

Ci co jadą ze mną bądźcie o 16;00 pod Centralem. Dziś miałem wymieniany cały napęd (obie zębatki i łańcuch) i proponowali mi, żebym dał mu się "ułożyć" i nie kręcił wysoko... to będzie znaczyło, że przejazd ze mną będzie niestety na prawdę spokojny i jazda 80-100 km/h. Dlatego też z góry uprzedzam, jeśli ktoś chce jechać szybciej to nie musicie się z nami męczyć :smile:

Rozumiem, że jutro wycieczka 300km, może zacznij bez nas ;) Dogonimy

Opublikowano

Siemka mam pytanko można się jeszcze przyłączyć ??????? ciekaw czy byśmy coś znaleźli do spanka ,  z zonką byśmy skoczyli od piątku do niedzieli ;)

CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400

Opublikowano

wczoraj jak pytałam to sa jeszcze domki w tym ośrodku z wc i umywalka tylko prysznic maja obok w jakimś budynku

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano
  W dniu 4.07.2013 o 08:44, PRZEMO EL napisał(a):

Siemka mam pytanko można się jeszcze przyłączyć ??????? ciekaw czy byśmy coś znaleźli do spanka ,  z zonką byśmy skoczyli od piątku do niedzieli ;)

Znaleźc domek na weekend w Sielpi to trudna sztuka. Obdzwoniłem chyba wszystko i cudem zarezerwowałem domek dla 2 osób. Dzwonił do mnie dzisiaj Chylon z podobnym problemem jak Ty. Wczoraj jak dzwoniłem do tego ośrodka OSiR www.sielpia.pl to mieli jeszcze jeden domek 4 osobowy, może się zgadacie z Chylonem i Gonią i weźmiecie go razem ;) Oni chyba dopiero w sobotę mogą przyjechać.

Opublikowano

ja chce już jutro jechać masz fona do osirodka?

Opublikowano

PrzemoEL, Koper: pozostają chyba tylko pola namiotowe bo Sielpia jest tak okupowana jak Polska w 1940 :biggrin:

Spóźnialscy zawsze mają pod gorę ;)

Tel. do ośrodka: 41 372 02 79 lub 41 372 02 22

Opublikowano

o Przemo, jedź jedź, pokażesz filmiki z Chorwy ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

filmikow jeszcze nie zrobiłem dopiero co wróciłem

Opublikowano

surowe beda lepsze, bo jeszcze bez cenzury ;)

ps. zawsze w ostatecznosci mozna kimnac na podlodze, materacu dmuchanym ;)

tylko wlascicielce flaszeczke podrzucic wczesniej ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

gdzie będziecie w 1 czy w 2 bo sa dwa osirodki

Opublikowano

Jedź w ciemno...na miejscu coś się na pewno znajdzie jak pogadasz osobiście z właścicielami...

Opublikowano

dzodzwoniłem się nie ma miejsc już ;(

Opublikowano

może namiot pozwolą ci postawić  koło naszych domków?

Opublikowano (edytowane)

szukam dalej ;) kurna nie ma nic mam jeszcze zadzwonić ok 19 stej do jednej kobitki  ;(

Edytowane przez PRZEMO EL (wyświetl historię edycji)