Thebestof78 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 przecież pokoje/domki będą wieloosobowe a nie dwu hihihih domki moze tak chodziło mi o łóżko 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 hihihih domki moze tak chodziło mi o łóżko i że niby zmieścicie się na jednym ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 koniec OFF TOP 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 ale nie wiem czy to aktualne bo osób jest więcej niż 30... a Pan Skarbik dawno nic nie pisał w temacie Oficjalnie wygląda to tak: Do Pana dyspozycji oddajemy * 6 X 5 OSOBOWE * 1 X 4 OSOBOWY Przepraszam, że nie pisałem wcześniej ale całe weekend byłem poza Łodzią i bez internetu 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 A miejsce na ognisko z opon wcześniej dotartych na asfalcie też oddaje do naszej dyspozycji? ;p 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Widziałem powyżej, że są już plany dobierania ekip na domki. Bardzo dobrze, bo szczerze to nie chciałbym nikogo dzielić na miejscu. Jeśli są już gotowe obsady to proszę o ich wypisywanie. Domek #1: 1. Aidekk 2. Dorota 3. Kwaśna 4. Jaquzie 5. Suchy Wpisujcie swoje zespoły jeśli macie dogadane! Edytowane 25 Czerwca 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Domek # 2 - 5 osobowy Ja, Fatum i Krzysiek z soboty na niedzielę 1. Thebest 2. Jorima 3. Fatum 4. Krzysztofu 5. ............. Edytowane 25 Czerwca 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Z tego co napisane na forum to : Wszyscy na cały weekend. Domek #3: 1. Bart 2. Siostra Barta 3. Ja 4. Kolega Strumyk 5. ? Szukamy jeszcze jednego twardziela/lkę do naszego domku. Gwarantujemy spokój, ciszę, nudę, gry w karty, szachy, ewentualnie zabawa w głuchy telefon. Oczywiście chodzimy wcześnie spać a rano przed śniadaniem biegamy dla zdrowia. Ktoś/któraś chętny/a ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Szukamy jeszcze jednego twardziela/lkę do naszego domku. Gwarantujemy spokój, ciszę, nudę, gry w karty, szachy, ewentualnie zabawa w głuchy telefon. Oczywiście chodzimy wcześnie spać a rano przed śniadaniem biegamy dla zdrowia. Sama prawda, cała prawda i tylko prawda... nie dodałeś tylko, że serwujecie śniadanie do łóżka 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Z całym szacunkiem, ale osoby, które jadą na jedną noc nie mogą zajmować połowę domku, bo żaden właściciel się na to nie zgodzi, bo automatycznie blokujecie miejsca innym wczasowiczom, każdy domek musi być albo pełny albo pusty. Nie może być sytuacji, że jednej nocy będą 2 osoby w domku 5 osobowym... Dlatego też wybijcie sobie z głowy proszę łączenie osób, które jadą na jeden nocleg, z osobami jadącymi na cały weekend Ja proponuję i innej opcji póki co nie przewiduję (chyba, że właściciel ośrodka na miejscu pozwoli na zmiany): Domek #2 (5-osobowy z soboty na niedziele): TheBest Szara Krzysztofu Fatum Domek #4 (4-osobowy z piątku na sobotę): Milka (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami) Tlfabianka (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami) Domek #4 (4-osobowy z soboty na niedziele): Zyygy (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami) Dośka182 (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No jak tam chcecie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 byle by się znalazło wolne miejsce w domku a nie przed domkiem a z kim, w jakiej konfiguracji... nie ma znaczenia, w końcu to taki trochę integracyjny wyjazd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 +1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Z tego co napisane na forum to : Wszyscy na cały weekend. Domek #3: 1. Bart 2. Siostra Barta 3. Ja 4. Kolega Strumyk 5. ? Szukamy jeszcze jednego twardziela/lkę do naszego domku. Gwarantujemy spokój, ciszę, nudę, gry w karty, szachy, ewentualnie zabawa w głuchy telefon. Oczywiście chodzimy wcześnie spać a rano przed śniadaniem biegamy dla zdrowia. Ktoś/któraś chętny/a ? 1. Bart 2. Siostra Barta 3. Ja 4. Kolega Strumyk 5. Szara Tylko ja będę w sobote rano, nawet jak bym chciałą nie mam jak inaczej jechac bo w tej chwili mogę tylko jako plecak Edytowane 25 Czerwca 2013 przez Szara (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Kolejny domek propozycja Domek #5: (degustatorzy) 1. elfeti 2. żółwik 3. 4. lub 5. Edytowane 25 Czerwca 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Tylko ja będę w sobote rano, nawet jak bym chciałą nie mam jak inaczej jechac bo w tej chwili mogę tylko jako plecak Agata, zobacz co napisałem 4 posty wyżej.. Proszę nie łączyć osób jadących na jeden nocleg z osobami, które jadą na cały weekend. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Agata, zobacz co napisałem 4 posty wyżej.. Proszę nie łączyć osób jadących na jeden nocleg z osobami, które jadą na cały weekend. Jade w piatek Już załatwione. Tylko kto mnie weźmie na plecak ?? (Boże o co ja się pytam) Mam moto rozwalone....... 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja się ładnie uśmiechnąwszy do Suchego poproszę o przydział najlepiej do jakiejś pary + ew. ktoś, bo Jędrzej jak Jędrzej ale ja z alkoholikami () siedzieć cały weekend nie będę choćby z bólu, że napić się z nimi nie mogę 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jade w piatek Już załatwione. Tylko kto mnie weźmie na plecak ?? (Boże o co ja się pytam) Mam moto rozwalone....... Brawo ! W takim razie domek #3 pełny: 1. Bart 2. Siostra Barta 3. Rooland 4. Kolega Strumyk 5. Szara Gwarantujemy spokój, ciszę, nudę, gry w karty, szachy, ewentualnie zabawa w głuchy telefon. Oczywiście chodzimy wcześnie spać a rano przed śniadaniem biegamy dla zdrowia. Kolegę Strumyka już lubię, wykazał się niebywałą wręcz odwagą i zgłosił się na ochotnika i w ciemno, do zapewne najnudniejszego domku wyjazdu Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 To ja się tak pozwole po cichu wśliznąć jak nic nikt nie ma przeciw Domek #5: (degustatorzy) 1. elfeti2. żółwik3. Scyzer4.lub5. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 a ja kombinuje jak wyprosic Aidekk'a i Suchego... moze dam im na kino 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Chętnie bym się dołączył do tego najspokojniejszego domku, ale niestety jest juz pełny, Pozostaje mi więc wbicię się do kogoś z gratami Kto mnie przygarnie ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Chętnie bym się dołączył do tego najspokojniejszego domku, ale niestety jest juz pełny, Pozostaje mi więc wbicię się do kogoś z gratami Kto mnie przygarnie ??? Jak będziesz grzeczny to my (ja i Jędrzej) tylko nam skołuj jeszcze 2 osoby 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 To ja się tak pozwole po cichu wśliznąć jak nic nikt nie ma przeciw Domek #5: (degustatorzy) 1. elfeti 2. żółwik 3. Scyzer 4. lub 5. Ja też mało kogo znam więc chętnie się przyłącze do domku integracyjnego Domek #5: (degustatorzy) 1. elfeti 2. żółwik 3. Scyzer 4. kwinto lub 5. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Domek #6 w takim razie: 1. jabioka 2. Jędrzej 3. Mario 4. Agnieszka 5. Psycho ??? daj znać czy garniesz do nas jak nie to mamy wolne miejsce. Bart - możemy zawalczyć z Twoim domkiem pod względem "nudności" 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi