Suchy-wolk Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 eśli dobrze wyczytałem to mam wykonać przelew 80 zł Zgadza się. Podeślij do mnie na PW potwierdzenie przelewu lub na mail (mam wpisany w profilu). 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 no dobra specjalnie dla was zdecydowałem się i pojadę tam ze swoim plecaczkiem $ poszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Aidekk, a będzie jakaś powtórka w sierpniu ??? U mnie 29 czerwca mamy w firmie premierę nowego modelu Suzuki i nie mam możliwości by przybyć ... A z przyjemnością bym się wybrał na taki weekend i zintegrował przy ognisku i piwku (P.S. nie chrapię , nie gadam przez sen, nie zgrzytam zębami ) Rozmyślacie taką opcję na sierpień ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 U mnie 29 czerwca mamy w firmie premierę nowego modelu Suzuki i nie mam możliwości by przybyć przeczytaj uważnie cały temat a zobaczysz że wyjazd jest tydzień później 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 U mnie 29 czerwca mamy w firmie premierę nowego modelu Suzuki i nie mam możliwości by przybyć ... Wyjazd jest 5-7 więc nie mam pojęcia dlaczego ta premiera tak bardzo koliduje. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalEbr Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 nie no widac po prostu spojrzal na pierwszy termin,a nie na ten na ktory zostal zmieniony,tez tak na poczatku myslalem bo tak jest napisane na pierwszej stronie,ale pozniej przejrzalem wszystkie odpowiedzi w temacie i juz bylo wiadomo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Panie, Panowie.. Chłodźcie zacne trunki, grzejcie cylindry, łączcie się (ewentualnie kupcie plastry na chrapanie bo rzeczywiście mi tez może to przeszkadzać ;D) Roznieśmy Sielpię, którą odwiedzam od najmłodszych lat, lecz nigdy- w tak zacnym towarzystwie ! So say we all! ;p 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 U mnie 29 czerwca Tak jak koledzy Ci już wyżej napisali: impreza jest w pierwszy weekend lipca czyli 5-7 więc nic nie koliduje. Z tym, że ja nie mogę czekać na każdego spóźnialskiego bo w końcu wykupią miejsca i nam termin przepadnie. Do dziś do 12;00 proszę o przelew i jego potwierdzenie. Każdy kto do tego czasu nie zrobi podobnie może oczywiście jechać, ale na własną rękę i brać co wolne. Nie gwarantujemy miejsc 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Temat zamykam. Wszystko jest już w trakcie realizacji, także nie ma możliwości dopisania się na listę i podpięcia pod imprezę. Tak jak pisał wyżej Maciek - można przyjechać, ale na własną odpowiedzialność szukać noclegu. LISTA UCZESTNIKÓW ZLOTU W SIELPI 20131. Elfeti (1os. 2 noclegi - 40 PLN)2. Jabioka (2os. 2 noclegi - 80 PLN)3. TheBestOf (1os. 1 nocleg - 40 PLN) z soboty na niedziele4. Jaquzie (1os. 2 noclegi - 50 PLN ze śniadaniami)5. Roland (1os. 2 noclegi - 40 PLN)6. Macix (1os. 2 noclegi - 100 PLN ze śniadaniami)7. Jorima (1os. 2 noclegi - 40 PLN)8. EasyR (2os. 2 noclegi - 100 PLN ze śniadaniami)9. Szara (1os. 1 nocleg - 40 PLN) z soboty na niedziele10. Bart (2os. 2 noclegi - 80 PLN)11. Suchy (1os. 2 noclegi - 50 PLN ze śniadaniami)12. Aidekk (2os. 2 noclegi - 100 PLN ze śniadaniami)13. Kwaśna (1os. 2 noclegi - 50 PLN ze śniadaniami)14. Faza (2os. 2 noclegi - 80 PLN)15. Milka (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami) z piątku na sobotę16. Tlfabianka (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami) z piątku na sobotę17. Kwinto (1os. 2 noclegi - 50 PLN ze śniadaniami)18. Strumyk (1os. 2 noclegi - 50 PLN ze śniadaniami)19. Scyzer (1os. 2 noclegi - 40 PLN)20. slawek9-89 (1os. 2 noclegi - 40 PLN)21. Dośka182 (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami) z soboty na niedziele22. Mario (2os. 2 noclegi - 80 PLN)23. Psycho (1os. 2 noclegi - 50 PLN ze śniadaniami)24. Fatum (1os. 1 nocleg - 50 PLN ze śniadaniem) z soboty na niedziele25. Żółwik (1os. 2 noclegi - 40 PLN)26. MetalEBR (2os. 2 noclegi - 80 PLN)27. KrzysztoFu (1os. 1 nocleg - 50 PLN ze śniadaniem) brak danych o dniu przyjazdu28. Zyygy (2os. 1 nocleg - 100 PLN ze śniadaniami) z soboty na niedziele Podsumowując:* 39 osób z czego: 27os. na 2 dni, a 12os. na 1 dzień* 39 osób z czego: 21os. ze śniadaniami, a 18os. bez Informacja Brak danych o dniu przyjazdu oznacza, że osoby muszą się zadeklarować do końca czerwca maksymalnie! Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dzwoniłem już do ośrodka w Sielpii o 12;00. Podałem dokładną ilość osób, kto na ile dni, ile śniadań itp. Nie dostałem jednak odpowiedzi więc przypomniałem się drugi raz od 16:20. Mam dostać dziś odpowiedź na 100% więc czekamy, płacimy i jedziemy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nie wiem Aidekk czy dobrze zaznaczyłeś, bo ja jadę na 2 noce tylko za jedną przelałem jako zaliczkę ;p Aidekk: 18. Strumyk (1os. 2 noclegi - 50 PLN ze śniadaniami), dobrze wpisane 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) do zobaczenia w Sielpi Edytowane 19 Czerwca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Powiem Ci Jacku, że po drugiej części twojego filmiku jeszcze bardziej nie mogę się doczekać tego wyjazdu i imprezy którą tam uskutecznimy ... aż się boję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Powiem Ci Jacku, że po drugiej części twojego filmiku jeszcze bardziej nie mogę się doczekać tego wyjazdu i imprezy którą tam uskutecznimy ... aż się boję Mówisz o finale w Kruszowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Hehe, znając życie bankowo tam podjedziemy ale nie do końca o to mi chodziło ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Obyśmy mieli taką pogode jak miał jaquzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Z racji tego, że z Kłosą planujemy wziąć udział w tym magicznym wydarzeniu zapytuję, czy ktoś zna jakieś ośrodki w pobliżu OSiRu, w którym dostanę w dobrej cenie i w dobrym stanie pokój/domek dla dwóch osób? Ktoś coś może polecić? (najlepiej na PW, żeby nie robić bałaganu) I jeszcze jedna kwestia: rozmawiałem z Mariem i chyba z Bartem, na temat transportu 4 kołowego dla pasażerów. Może niech wyleje swoje żale każdy kto musi jechać autem, żeby ograniczyć koszta i ilość kierowców może uda się jakoś zgrać Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Koper (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 zawsze sie zastanawiam, jak to jest jechac na zlot motocyklowy...autem. dobrze, ze na zastanawianiu koncze, i jezdze 2oo 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Nigdzie nie było powiedziane, że jest to zlot stricte motocyklowy... Chyba, że coś przeoczyłam? Nie każdy może sobie pozwolić niestety na luksus przybycia na moto 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Otóż ogłaszam iż ponieważ rozmawiałem z chyba właścicielem ośrodka w Sielpi i okazało się że jest jeszcze 1 wolne miejsce zarezerwowałem sobie ów no i w ten oto sposób lecę z wami no chyba że żona wcześniej mi np. moto spali 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Jabioka, zawsze można odkręcić 2 koła w 4 kółkach a tak w ogóle, poproszę do pokoju sypmpatyczną motocyklistkę - można tak ? Edytowane 21 Czerwca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) a może być niemotocyklistka z dodatkiem męża motocyklisty? to prawie to samo :D Edytowane 21 Czerwca 2013 przez jabioka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 jeśli mężem jest motocyklistka (bo to związek homosexualny) to jak najbardziej może być 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jędrzejowi wiele można zarzucić, ale z motocyklistką to on ma niewiele wspólnego (bynajmniej taką mam nadzieję... ) 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ja poproszę do pokoju ludzi którzy mają zamiar coś sprocentować! ;p 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi