Skocz do zawartości

Klip : Motocykle Łódź

Lans

Rekomendowane odpowiedzi

też się chętnie dołączę. Zaczynam powoli gumować, także może i podepnę się pod tą grupę ;) a jak nie to robię za statyste ;p

Też się chętnie dołączę. Z tym, że jeżeli chodzi o moje umiejętności to mogę się popisać jazdą na wprost i ewentualnie od czasu do czasu mogę stanąć na podnóżkach  - preferuję ten styl jazdy w szczególności na skrzyżowaniach z przejazdem tramwajowym.

To w Łodzi częsciej  latasz na stojąco? :laugh2:

dokładnie... jak ktos zobaczy osobe jeżdżącą na stojaco to zaczy ze ja lece - taki tam swojego rodzaju stunt w moim wykonaniu

• 3 tygodnie później...

Widzę że kolejny fajny pomysł umarł, skąd ją to znam... :|

Nie trać wiary Robercie. Z tego co czytałem to kręcenie klipu ma się odbyć podczas obchodzenia drugich urodzin (a te już w przyszły czwartek).  :smile:

Nie trać wiary Robercie. Z tego co czytałem to kręcenie klipu ma się odbyć podczas obchodzenia drugich urodzin (a te już w przyszły czwartek).  :smile:

u mnie czwarki odpadają tylko weekendy wchodzą w gre :/

..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS.....................

dokładnie... jak ktos zobaczy osobe jeżdżącą na stojaco to zaczy ze ja lece - taki tam swojego rodzaju stunt w moim wykonaniu

Ej nie tylko ty tak jeździsz ;)

Masiek Ciebie się nagra w innym terminie i domontuje do całości :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

• 1 miesiąc temu...

znajomy zna studentów którzy skonstruowali na testy takie latające cudo. biorą 1500 za nakrecenie scen.

To mój klient bierze 2000zł za kręcenie wesela z powietrza,albo zlotu więc za kilka scen 1500 to nie mało

Nie reklamuję ale     www.skycam.com.pl

http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE

strasznie sie cenia.. quadrocopter pod go pro etc kosztuje ok. 2k. do tego go pro czy inna, i.. sam moge krecic takie sceny, ale nie bralbym za to 2k.. ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆