Broto Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 też się chętnie dołączę. Zaczynam powoli gumować, także może i podepnę się pod tą grupę a jak nie to robię za statyste ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 jesli motocykl mi nie padnie do tego czasu to jestem! jakby trzeba było coś pomóc w przygotowaniach tez chetnie sie pojawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rook Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Też się chętnie dołączę. Z tym, że jeżeli chodzi o moje umiejętności to mogę się popisać jazdą na wprost i ewentualnie od czasu do czasu mogę stanąć na podnóżkach - preferuję ten styl jazdy w szczególności na skrzyżowaniach z przejazdem tramwajowym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 preferuję ten styl jazdy w szczególności na skrzyżowaniach z przejazdem tramwajowym. To w Łodzi częsciej latasz na stojąco? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rook Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 To w Łodzi częsciej latasz na stojąco? dokładnie... jak ktos zobaczy osobe jeżdżącą na stojaco to zaczy ze ja lece - taki tam swojego rodzaju stunt w moim wykonaniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Widzę że kolejny fajny pomysł umarł, skąd ją to znam... :| 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Widzę że kolejny fajny pomysł umarł, skąd ją to znam... :| Nie trać wiary Robercie. Z tego co czytałem to kręcenie klipu ma się odbyć podczas obchodzenia drugich urodzin (a te już w przyszły czwartek). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dokładnie, poza tym wszyscy na mnie czekają 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Nie trać wiary Robercie. Z tego co czytałem to kręcenie klipu ma się odbyć podczas obchodzenia drugich urodzin (a te już w przyszły czwartek). u mnie czwarki odpadają tylko weekendy wchodzą w gre :/ 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 dokładnie... jak ktos zobaczy osobe jeżdżącą na stojaco to zaczy ze ja lece - taki tam swojego rodzaju stunt w moim wykonaniu Ej nie tylko ty tak jeździsz Masiek Ciebie się nagra w innym terminie i domontuje do całości 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 znajomy zna studentów którzy skonstruowali na testy takie latające cudo. biorą 1500 za nakrecenie scen. To mój klient bierze 2000zł za kręcenie wesela z powietrza,albo zlotu więc za kilka scen 1500 to nie mało Nie reklamuję ale www.skycam.com.pl 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 strasznie sie cenia.. quadrocopter pod go pro etc kosztuje ok. 2k. do tego go pro czy inna, i.. sam moge krecic takie sceny, ale nie bralbym za to 2k.. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi