Bulba Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 GoPro Full HD Montowana wszedzie tam gdzie sie da jak i rowniez tam gdzie sie nie da 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 jak coś to i ja użyczę GoPro Black z Protune. ps. z Harlem Shake by FŁM nie wyszło to może teraz się uda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Czyli na tą chwilę mamy 3 kamerki "na kask" i jedną "ręczną" to już coś ... Ale przydałoby się jeszcze kilka do nagrań z różnych perspektyw ... I pytanie kto to będzie obsługiwał ? P.S Proponuje rozpocząć nagrywanie od szalonego przejazdu przez miasto, palenie gumy, kapciowanie . Lans Pewnie będzie wstanie zorganizować naszych Łódzkich "Kamikadze" czyt. Balcerek Bo jednak musi byś ktoś kto baaardzo dobrze kapciuje . 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 dokładam swojego contoura roam2, jakieś małe JVC fullHD, pentaxa k-x *niestety szkło cienkie bo kit... zawsze w miarę możliwości mogę pomóc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) P.S Proponuje rozpocząć nagrywanie od szalonego przejazdu przez miasto, palenie gumy, kapciowanie . Lans Pewnie będzie wstanie zorganizować naszych Łódzkich "Kamikadze" czyt. Balcerek Bo jednak musi byś ktoś kto baaardzo dobrze kapciuje . Z tym nie będzie problemu Do tego zorganizuje ekipe odpowiednią Na dniach spotkam się z jedną z najlepszych łódzkich ekip wideofilmowania, zobaczymy co powiedzą. Jeśli dadzą jakąś ciekawą propozycje, filmik będzie baaardzo profesjonalny, może dzięki temu uda się pozyskać sponsora, chcącego zareklamować swoją firme na klipie. Moglibyśmy nawet nagrać jakąś scene na tle jego firmy. Co do fabuły, napewno będzie dużo adrenaliny Edytowane 15 Maja 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 świetny pomysł kapcia nie palę, na gumie nie latam, ale może uda mnie się podciągnąć do kategorii "ładna motocyklistka" więc chętnie się zjawię. a jak nie to za tło mogę robić razem z GSem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 mam nadzieję że będzie dożo chętnych i nie wyjdzie plagiat przykładowo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ze tak niesmialo odswieze. No i ??? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Czekamy na słoneczne dni Ja proponuje, żeby zrobić listę kto jest chętny i w czym może pomóc, wtedy zorganizujemy jakieś spotkanie i tam dokładnie obgadamy co i jak . 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ja moge upiec ciasto 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ja moge upiec ciasto to zależy jeszcze jakie ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 na pewno niedobre, bo byloby to moje pierwsze 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jak narazie pogoda nie ma zamiaru się poprawić :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Czekamy na słoneczne dni Ja proponuje, żeby zrobić listę kto jest chętny i w czym może pomóc, wtedy zorganizujemy jakieś spotkanie i tam dokładnie obgadamy co i jak . Jak nie trzeba latać na dwójce to też mogę się stawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jak nie trzeba latać na dwójce to też mogę się stawić Spoko ja jak na razie latam tylko na jedynce więc na czas kręcenia możemy się sprzętami zamienić 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jak mawiają "bez Lansu nie ma awansu" Pomysł rewelacyjny, chętnie się zapiszę. Na gumie nie latam, kapcia nie palę, ale mogę tłok robić Oglądałem filmiki jaquziego i są zarąbiste więc jestem przekonany, że zmontował by to wszystko cacy. Piszcie co, jak, kiedy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ciekawe przedsiewziecie, dla mnie i pszczolki byłby zaszczyt pogumowac w takim tow. ;-) W kwestii kasy myslal ktos o sciepie? Może by się uskladalo co nieco? 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja technicznie jeszcze nie mam czym się popisać, a tym bardziej nie jeżdżę na kole itp. (to mój pierwszy sezon na moto), ale też chętnie porobię jakiś tłok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 mistrzowie 2 planu tez byc musza 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 jeśli będę miał moto sprawne do tego czasu to też chętnie wezmę udział... trochę dymu mogę zrobić, na gumie nie latałem jeszcze no może oprócz 2m z pod świateł przy ruszaniu więc wolał bym nie uwieczniać gleby z gumy hmm ale ze to może oglądalność by wzrosła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Też się na to piszę a i coś do nagrywania znajdę w swoim asortymencie 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 może i ja porobię za statyste jak już będzie znany termin 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 spoko pomysl jestem za jak cos 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 znajomy zna studentów którzy skonstruowali na testy takie latające cudo. biorą 1500 za nakrecenie scen. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 znajomy zna studentów którzy skonstruowali na testy takie latające cudo. biorą 1500 za nakrecenie scen. Jestem za składka, myślę że jak każdy rzuci ile może to spokojnie 1,5 koła się znajdzie 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi