Skocz do zawartości

Klip : Motocykle Łódź

Lans

Rekomendowane odpowiedzi

GoPro Full HD

Montowana wszedzie tam gdzie sie da

jak i rowniez tam gdzie sie nie da ;)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Czyli na tą chwilę mamy 3 kamerki "na kask" i jedną "ręczną" to już coś ...

Ale przydałoby się jeszcze kilka do nagrań z różnych perspektyw ... 

I pytanie kto to będzie obsługiwał ? :smile:

P.S

Proponuje rozpocząć nagrywanie od szalonego przejazdu przez miasto, palenie gumy, kapciowanie .

Lans Pewnie będzie wstanie zorganizować naszych Łódzkich "Kamikadze" czyt. Balcerek :biggrin: Bo jednak musi byś ktoś kto baaardzo dobrze kapciuje .

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

dokładam swojego contoura roam2, jakieś małe JVC fullHD, pentaxa k-x *niestety szkło cienkie bo kit... zawsze w miarę możliwości mogę pomóc. 

motorcycle.gif

P.S

Proponuje rozpocząć nagrywanie od szalonego przejazdu przez miasto, palenie gumy, kapciowanie .

Lans Pewnie będzie wstanie zorganizować naszych Łódzkich "Kamikadze" czyt. Balcerek :biggrin: Bo jednak musi byś ktoś kto baaardzo dobrze kapciuje .

Z tym nie będzie problemu :biggrin:

Do tego zorganizuje ekipe odpowiednią :biggrin:

Na dniach spotkam się z jedną z najlepszych łódzkich ekip wideofilmowania, zobaczymy co powiedzą.

Jeśli dadzą jakąś ciekawą propozycje, filmik będzie baaardzo profesjonalny, może dzięki temu uda się pozyskać sponsora, chcącego zareklamować swoją firme na klipie.

Moglibyśmy nawet nagrać jakąś scene na tle jego firmy.

Co do fabuły, napewno będzie dużo adrenaliny :smile:

Edytowane przez Lans (wyświetl historię edycji)

świetny pomysł:smile: kapcia nie palę, na gumie nie latam, ale może uda mnie się podciągnąć do kategorii  "ładna motocyklistka"  :biggrin: więc chętnie się zjawię. a jak nie to za tło mogę robić razem z GSem  :riding:

• 3 tygodnie później...

Ze tak niesmialo odswieze.

No i ???

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Czekamy na słoneczne dni :smile:

Ja proponuje, żeby zrobić listę kto jest chętny i w czym może pomóc, wtedy zorganizujemy jakieś spotkanie i tam dokładnie obgadamy co i jak .

Czekamy na słoneczne dni :smile:

Ja proponuje, żeby zrobić listę kto jest chętny i w czym może pomóc, wtedy zorganizujemy jakieś spotkanie i tam dokładnie obgadamy co i jak .

Jak nie trzeba latać na dwójce to też mogę się stawić :P

:P

Jak nie trzeba latać na dwójce to też mogę się stawić :P

Spoko ja jak na razie latam tylko na jedynce więc na czas kręcenia możemy się sprzętami zamienić :biggrin:

Jak mawiają "bez Lansu nie ma awansu" ;) Pomysł rewelacyjny, chętnie się zapiszę. Na gumie nie latam, kapcia nie palę, ale mogę tłok robić :P Oglądałem filmiki jaquziego i są zarąbiste więc jestem przekonany, że zmontował by to wszystko cacy. Piszcie co, jak, kiedy

Ciekawe przedsiewziecie, dla mnie i pszczolki byłby zaszczyt pogumowac w takim tow. ;-) W kwestii kasy myslal ktos o sciepie? Może by się uskladalo co nieco?

..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS.....................

ja technicznie jeszcze nie mam czym się popisać, a tym bardziej nie jeżdżę na kole itp. (to mój pierwszy sezon na moto), ale też chętnie porobię jakiś tłok

jeśli będę miał moto sprawne do tego czasu to też chętnie wezmę udział... trochę dymu mogę zrobić, na gumie nie latałem jeszcze no może oprócz 2m z pod świateł przy ruszaniu więc wolał bym nie uwieczniać gleby z gumy :smile: hmm ale ze to może oglądalność by wzrosła :smile:

znajomy zna studentów którzy skonstruowali na testy takie latające cudo. biorą 1500 za nakrecenie scen.

Jestem za składka, myślę że jak każdy rzuci ile może to spokojnie 1,5 koła się znajdzie

..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS.....................