Turboldz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Super sprawa jak będzie coś takiego w przyszłym roku to się piszę na ten moment to muszę się jeszcze nauczyć jeździć po prostej 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
Thebestof78 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Super sprawa jak będzie coś takiego w przyszłym roku to się piszę na ten moment to muszę się jeszcze nauczyć jeździć po prostej po prostej to akurat żadna filozofia, odkręcasz i jedziesz, problem pojawia się w zakręcie, wtedy kiedy trzeba manewrować, kiedy coś sie dzieje i trzeba awaryjnie hamować i mam nadzieję że tego się trochę w tym Poznaniu nauczę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
bercikoski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zapłacone, zatem ch... w d..., siekiera w plecy - byleby pogoda ładna była. 0 Cytuj You'll never ska alone!
Turboldz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 po prostej to akurat żadna filozofia, odkręcasz i jedziesz, problem pojawia się w zakręcie, wtedy kiedy trzeba manewrować, kiedy coś sie dzieje i trzeba awaryjnie hamować i mam nadzieję że tego się trochę w tym Poznaniu nauczę Marta ale tak to każdy potrafi mnie chodzi o to żeby ładnie wrzucać i zrzucać biegi a nie szarpać moto za każdym razem jak z tym będę sobie już dobrze radził to i te zakręty pewnie lepiej będą mi wychodziły na tyle by zacząć ćwiczyć przy większych prędkościach. Teraz to tylko bym zawadzał wszystkim na tym torze 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
kamaras Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ponawiam - ma ktoś miejscówkę na motocykl ???? 0 Cytuj kamaras
bercikoski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ponawiam - ma ktoś miejscówkę na motocykl ???? Ci, którzy zadeklarowali się, że jadą, jadą na motocyklach. Zabieraj się z nami na dwóch kółkach. 1 Cytuj You'll never ska alone!
Żarek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Słuchajcie , można by się z Wami wybrać ? W niedzielę ma być chyba pogodnie (imgw.pl) , a szkółka na pewno by mi się przydała. A jeżeli , to jak uzgodniliście transport ? Pomyślałem , że pomiędzy motocykle można by włożyć rolki ocieplacza krawieckiego ( mam u siebie w firmie ) , są spakowane próżniowo w grubą folię , na tyle miękkie , że nic się nie uszkodzi a na tyle twarde , że zabezpieczy przed przewróceniem . Warunek tylko , żeby maszyny nie miały wycieków , bo te belki muszą wrócić do sprzedaży Średnica ok. 50 cm . Co sądzicie ? 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja nie mam nic przeciwko temu żebyś jechał ale z tego co wiem to jedziemy na kołach no i dla Ciebie kwestia rezerwacji i i opłacenia wjazdu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
bercikoski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 jak uzgodniliście transport ? Ci, którzy zadeklarowali się, że jadą, jadą na motocyklach. 0 Cytuj You'll never ska alone!
kamaras Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Rozumiem, a jakieś miejsce startu, godzina? na 250-ce się wyrobię? bo jak odkręcicie manetę to lipa będzie.... 0 Cytuj kamaras
Żarek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Dobra , wypełniam i płacę . Tylko napiszcie gdzie zbiórka ... 0 Cytuj
bercikoski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Jak ja na swoim Osiołku się wyrobię, to Ty na 250-tce również, Kamaras. Co do miejsca i godziny, nie wiem jaka jest planowana trasa - autobahn czy nie? Jako godzinę startu KrzysztoFu zaproponował 5:30 i wydaje się to jak najbardziej sensowna godzina. Proponuję stację Lotos na Limanowskiego/Włókniarzy jako zbiórkę - stamtąd można wygodnie polecieć do A2, jak również wjechać na DK72 do Konina. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj You'll never ska alone!
Żarek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Może ciut wcześniej ? 5.15 ? Coś się może dziać po drodze , jakiś wypadek , objazd itp. Ale nie upieram się , godzina i tak jest zabójcza... 0 Cytuj
bercikoski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Ja rowniez sie nie upieram - niech sie reszta zainteresowanych wypowie. Jakiej godziny bysmy nie ustalili, i tak bedzie to srodek nocy. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj You'll never ska alone!
Thebestof78 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja mam do łodzi 40 km 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
bercikoski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 To akurat w kwadrans dojedziesz. 1 Cytuj You'll never ska alone!
kamaras Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Niestety odpadamy do 8 pracuję 0 Cytuj kamaras
Żarek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 A czy ktoś z Was wie , o której kończy się ta impreza ? 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 tak wyglada plan http://www.speed-day.pl/index.php?option=com_cont&view=cont&id=2017 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
KrzysztoFu Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 po prostej to akurat żadna filozofia, odkręcasz i jedziesz, problem pojawia się w zakręcie, wtedy kiedy trzeba manewrować, kiedy coś sie dzieje i trzeba awaryjnie hamować i mam nadzieję że tego się trochę w tym Poznaniu nauczę Dobrze gada! Polać jej 0 Cytuj
MAXimus Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Nie no widzę , że zajęcia praktycznie 8 godzin. Jak w pracy ... tylko w niedziele Wygląda to dość sensownie - maja plan .. to podstawa ;-) Tylko będę dolatywał z Piły ... 100 km mhmm ... o 6 wstanę ... PS: Nadal nie wiem jak Was wszystkich poznam .. przypominam Nowy jestem ! Kasa ... wyslana ;-( Edytowane 5 Czerwca 2013 przez MAXimus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
bercikoski Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Maximus, ja będę w kamizelce FŁM. 0 Cytuj You'll never ska alone!
MAXimus Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 No Dobra w takim układzie na 100% Was znajde Bede zaczepiał - cechy szczególne - Wystraszony wzrok 1 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Panie Kierowniku Wycieczki proszę o wrzucenie trasy przelotu bo muszę gdzieś do Was dołączyć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
KrzysztoFu Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Panie Kierowniku Wycieczki proszę o wrzucenie trasy przelotu bo muszę gdzieś do Was dołączyć to do mnie ta prośba? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi