Skocz do zawartości

Dzień Motocyklisty 9 Czerwca - Tor Poznań

KrzysztoFu

Rekomendowane odpowiedzi

Super sprawa jak będzie coś takiego w przyszłym roku to się piszę  :riding:  na ten moment to muszę się jeszcze nauczyć jeździć po prostej :laugh2:

www.szpiegowskie.com.pl

Super sprawa jak będzie coś takiego w przyszłym roku to się piszę  :riding:  na ten moment to muszę się jeszcze nauczyć jeździć po prostej :laugh2:

po prostej to akurat żadna filozofia, odkręcasz i jedziesz, problem pojawia się w zakręcie, wtedy kiedy trzeba manewrować, kiedy coś sie dzieje i trzeba awaryjnie hamować i mam nadzieję że tego się trochę w tym Poznaniu nauczę :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

po prostej to akurat żadna filozofia, odkręcasz i jedziesz, problem pojawia się w zakręcie, wtedy kiedy trzeba manewrować, kiedy coś sie dzieje i trzeba awaryjnie hamować i mam nadzieję że tego się trochę w tym Poznaniu nauczę :biggrin:

Marta ale tak to każdy potrafi mnie chodzi o to żeby ładnie wrzucać i zrzucać biegi a nie szarpać moto za każdym razem :smile: jak z tym będę sobie już dobrze radził to i te zakręty pewnie lepiej będą mi wychodziły na tyle by zacząć ćwiczyć przy większych prędkościach. Teraz to tylko bym zawadzał wszystkim na tym torze :decayed:

www.szpiegowskie.com.pl

Ponawiam - ma ktoś miejscówkę na motocykl ????

Ci, którzy zadeklarowali się, że jadą, jadą na motocyklach. Zabieraj się z nami na dwóch kółkach. :smile:

flm_1375891738__88x31.gif

You'll never ska alone!

Słuchajcie , można by się z Wami wybrać ? W niedzielę ma być chyba pogodnie (imgw.pl) , a szkółka na pewno by mi się przydała. 

A jeżeli , to jak uzgodniliście transport ? Pomyślałem , że pomiędzy motocykle można by włożyć rolki ocieplacza krawieckiego ( mam u siebie w firmie ) , są spakowane próżniowo w grubą folię , na tyle miękkie , że nic się nie uszkodzi a na tyle twarde , że zabezpieczy przed przewróceniem . Warunek tylko , żeby maszyny nie miały wycieków , bo te belki muszą wrócić do sprzedaży :smile:  Średnica ok. 50 cm . Co sądzicie ?

ja nie mam nic przeciwko temu żebyś jechał ale z tego co wiem to jedziemy na kołach :smile:

no i dla Ciebie kwestia rezerwacji i i opłacenia wjazdu 

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Jak ja na swoim Osiołku się wyrobię, to Ty na 250-tce również, Kamaras. :smile:

Co do miejsca i godziny, nie wiem jaka jest planowana trasa - autobahn czy nie? Jako godzinę startu KrzysztoFu zaproponował 5:30 i wydaje się to jak najbardziej sensowna godzina. Proponuję stację Lotos na Limanowskiego/Włókniarzy jako zbiórkę - stamtąd można wygodnie polecieć do A2, jak również wjechać na DK72 do Konina.

Edytowane przez bercikoski (wyświetl historię edycji)

You'll never ska alone!

Może ciut wcześniej ? 5.15 ? Coś się może dziać po drodze , jakiś wypadek , objazd itp.  Ale nie upieram się , godzina i tak jest zabójcza... :sleep3:

Ja rowniez sie nie upieram - niech sie reszta zainteresowanych wypowie. :smile: Jakiej godziny bysmy nie ustalili, i tak bedzie to srodek nocy. ;)

Edytowane przez bercikoski (wyświetl historię edycji)

You'll never ska alone!

ja mam do łodzi 40 km :smile:

Dobrze gada! Polać jej :drunk:

Nie no widzę , że zajęcia praktycznie 8 godzin. Jak w pracy ... tylko  w niedziele

Wygląda to dość sensownie - maja plan .. to podstawa ;-)

Tylko będę dolatywał z Piły ... 100 km mhmm ... o 6 wstanę ...

PS: Nadal nie wiem jak Was wszystkich poznam .. przypominam Nowy jestem !

Kasa ... wyslana ;-(

Edytowane przez MAXimus (wyświetl historię edycji)

Panie Kierowniku Wycieczki proszę o wrzucenie trasy przelotu bo muszę gdzieś do Was dołączyć :smile:

Panie Kierowniku Wycieczki proszę o wrzucenie trasy przelotu bo muszę gdzieś do Was dołączyć :smile:

to do mnie ta prośba?