Turboldz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Super sprawa jak będzie coś takiego w przyszłym roku to się piszę na ten moment to muszę się jeszcze nauczyć jeździć po prostej 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Super sprawa jak będzie coś takiego w przyszłym roku to się piszę na ten moment to muszę się jeszcze nauczyć jeździć po prostej po prostej to akurat żadna filozofia, odkręcasz i jedziesz, problem pojawia się w zakręcie, wtedy kiedy trzeba manewrować, kiedy coś sie dzieje i trzeba awaryjnie hamować i mam nadzieję że tego się trochę w tym Poznaniu nauczę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zapłacone, zatem ch... w d..., siekiera w plecy - byleby pogoda ładna była. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 po prostej to akurat żadna filozofia, odkręcasz i jedziesz, problem pojawia się w zakręcie, wtedy kiedy trzeba manewrować, kiedy coś sie dzieje i trzeba awaryjnie hamować i mam nadzieję że tego się trochę w tym Poznaniu nauczę Marta ale tak to każdy potrafi mnie chodzi o to żeby ładnie wrzucać i zrzucać biegi a nie szarpać moto za każdym razem jak z tym będę sobie już dobrze radził to i te zakręty pewnie lepiej będą mi wychodziły na tyle by zacząć ćwiczyć przy większych prędkościach. Teraz to tylko bym zawadzał wszystkim na tym torze 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ponawiam - ma ktoś miejscówkę na motocykl ???? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ponawiam - ma ktoś miejscówkę na motocykl ???? Ci, którzy zadeklarowali się, że jadą, jadą na motocyklach. Zabieraj się z nami na dwóch kółkach. 1 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Słuchajcie , można by się z Wami wybrać ? W niedzielę ma być chyba pogodnie (imgw.pl) , a szkółka na pewno by mi się przydała. A jeżeli , to jak uzgodniliście transport ? Pomyślałem , że pomiędzy motocykle można by włożyć rolki ocieplacza krawieckiego ( mam u siebie w firmie ) , są spakowane próżniowo w grubą folię , na tyle miękkie , że nic się nie uszkodzi a na tyle twarde , że zabezpieczy przed przewróceniem . Warunek tylko , żeby maszyny nie miały wycieków , bo te belki muszą wrócić do sprzedaży Średnica ok. 50 cm . Co sądzicie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja nie mam nic przeciwko temu żebyś jechał ale z tego co wiem to jedziemy na kołach no i dla Ciebie kwestia rezerwacji i i opłacenia wjazdu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 jak uzgodniliście transport ? Ci, którzy zadeklarowali się, że jadą, jadą na motocyklach. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Rozumiem, a jakieś miejsce startu, godzina? na 250-ce się wyrobię? bo jak odkręcicie manetę to lipa będzie.... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Dobra , wypełniam i płacę . Tylko napiszcie gdzie zbiórka ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Jak ja na swoim Osiołku się wyrobię, to Ty na 250-tce również, Kamaras. Co do miejsca i godziny, nie wiem jaka jest planowana trasa - autobahn czy nie? Jako godzinę startu KrzysztoFu zaproponował 5:30 i wydaje się to jak najbardziej sensowna godzina. Proponuję stację Lotos na Limanowskiego/Włókniarzy jako zbiórkę - stamtąd można wygodnie polecieć do A2, jak również wjechać na DK72 do Konina. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Może ciut wcześniej ? 5.15 ? Coś się może dziać po drodze , jakiś wypadek , objazd itp. Ale nie upieram się , godzina i tak jest zabójcza... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Ja rowniez sie nie upieram - niech sie reszta zainteresowanych wypowie. Jakiej godziny bysmy nie ustalili, i tak bedzie to srodek nocy. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja mam do łodzi 40 km 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 To akurat w kwadrans dojedziesz. 1 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Niestety odpadamy do 8 pracuję 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A czy ktoś z Was wie , o której kończy się ta impreza ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 tak wyglada plan http://www.speed-day.pl/index.php?option=com_cont&view=cont&id=2017 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 po prostej to akurat żadna filozofia, odkręcasz i jedziesz, problem pojawia się w zakręcie, wtedy kiedy trzeba manewrować, kiedy coś sie dzieje i trzeba awaryjnie hamować i mam nadzieję że tego się trochę w tym Poznaniu nauczę Dobrze gada! Polać jej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAXimus Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Nie no widzę , że zajęcia praktycznie 8 godzin. Jak w pracy ... tylko w niedziele Wygląda to dość sensownie - maja plan .. to podstawa ;-) Tylko będę dolatywał z Piły ... 100 km mhmm ... o 6 wstanę ... PS: Nadal nie wiem jak Was wszystkich poznam .. przypominam Nowy jestem ! Kasa ... wyslana ;-( Edytowane 5 Czerwca 2013 przez MAXimus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Maximus, ja będę w kamizelce FŁM. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAXimus Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 No Dobra w takim układzie na 100% Was znajde Bede zaczepiał - cechy szczególne - Wystraszony wzrok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Panie Kierowniku Wycieczki proszę o wrzucenie trasy przelotu bo muszę gdzieś do Was dołączyć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Panie Kierowniku Wycieczki proszę o wrzucenie trasy przelotu bo muszę gdzieś do Was dołączyć to do mnie ta prośba? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi