Gucio1989 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Niezłe zdjęcie ale gdzie są krówki ? ? Powitać 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Luki ma chyba rację - bystre oko Witamy, a zastanawiałem się kto to był na tym grillu (ta zastanawiałem - przecież ja ludzi nie znam) 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Zaraz, zaraz. Koleżanka ma tak charakterystyczny motocykl, że nie sposób przejść obojętnie, a że kolor włosów też ciekawy to oczywiście zapamiętałem. Muszę przyznać, że pozowanie do zdjęć też dobrze opanowane słyszałam że motocykl się rzuca w oczy zwłaszcza ta tylna oponka. /ad. zdjęcie: dzizass ...a tak pozowanie opanowane baaaaaardzo zwłaszcza jak rzucam oponą mam przećwiczone, ten układ włosów jest dobrze przećwiczony / 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No to teraz też kojarzę, witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 WitamTW to fajna maszynka, miałem okazję dosiadać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Hey Yoana:-) TW to fajna maszyna, pewnie jeździ nia też fajna dziewczyna:-) Ale mi się zrymowało... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 a ja pluje sobie wlasnie w brode, ze nie poznalem moto i wlosow (jak Luki) nosz przeciez kolezanke rowniez w kadr filmowy lapalem na wiosennym rozpoczeciu, a i na faceb. foty z serii "mokave" (znaczy, ze pija kawe ) kojarze 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Witam znak rozpoznawczy złote TW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Strzała! 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 powitać koleżankę 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Siema 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 /ad. zdjęcie: dzizass ...a tak pozowanie opanowane baaaaaardzo zwłaszcza jak rzucam oponą mam przećwiczone, ten układ włosów jest dobrze przećwiczony / A tak na serio to poza ze zdjęcia skojarzyła mi się z tym kabaretem http://www.youtube.com/watch?v=Qiil4sLeZQc Kto wie, może faktycznie ćwiczysz na kimś tą pozę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 A tak na serio to poza ze zdjęcia skojarzyła mi się z tym kabaretem http://www.youtube.com/watch?v=Qiil4sLeZQc Kto wie, może faktycznie ćwiczysz na kimś tą pozę jezuuuu chryste... matko, dzizassss, qr**... jakież to dziwne i skrajnie niezrozumiałe drogi - nie użyje słowa 'myślenia' - skojarzeń powiodły Cię od mojej osóbki do tego kabaretu? /swoją drogą za***ista ta emotka / znam skecz, w deche 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 wy tu gadu gadu a ja sobie zerknę na mokave co do emotek, ja lubię tę: (niestety niedostępna na tym forum) "" 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ło głupie to zdjęcie "nic" nie widać żałuję że nie lubię krów , nie lubię taplać się w błocie , czy ganiać po lesie oj żałuję żałuję jak takie koleżanki jeżdżą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 dzięki wszystkim za powitanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ciao witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipil Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi