Jorima Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 lepiej późno niż wcale Joanna, Łódź, 30, Yamaha TW 125. Niegdyś w czasach licealnych - czyli kiedy zasadnicza większość bytów maciconośnych jest w fazie słodka kózka nieskalana żadnym aktem myślenia - pare razy na przejażdzkę motocyklową wyciągnął mnie mój znajomy. I poszły konie po betonie... Robiłam oczywiście za dobrze przypięty 'plecak' i tak mnie urzekło 'latanie' na jednośladach iż stało się nieuniknionym, że będę miała motocykl i mam. Jeżdziłam przez jakiś czas na Ducati Monster 750. Głownie jeżdzę jednak TW - latam w terenie trochę, w lasach, po łakach, między krowami, po piachach, rowach, pagórkach... i po mieście... ale ta kończąca się manetka to powód dla którego szukam maszyny numer 2. Będę mogła wtedy pojeżdzić na della z ekipą z forum pozdro dla Wszystkich 0 Cytuj
jabioka Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Thebestof78 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 cześć Asia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Bambrys Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Cześć Joanno, no nareszcie... mogę Cię przywitać tutaj 0 Cytuj
Różowa Pantera Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) Siema Joanno! Edytowane 12 Maja 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Thebestof78 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 no to jak już zostałaś oficjalnie przywitana to widzimy się jutro wieczorem? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Jorima Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 yyy...jutro wieczorem? jakieś info proszę 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 grill tu ---> http://goo.gl/maps/VV1Xb godz 19 ja jadę autem i zabieram po drodze Fatum więc jak chcesz się gdzieś tam zabrać to pisz śmiało 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Jorima Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 mi Yamaha padała /i to w moje urodziny, ehhh../ jest w warsztacie więc z chetnie się zabiorę 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 ja do tych krow chcialem wrocic bo takie pocieszne zwierzeta. latasz tylko pomiedzy laciatymi, czy zdarzyla sie rowniez np. cala biala? a teraz poprosimy ladne zdjecie kolezanki, moze byc z motocyklem, a moze byc i z krowka no i witam rzecz jasna 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Banita666 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Witam 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Witam i do zobaczenia na grillu, a tylko spróbuj nie przybyć! To my Cię już pogonimy... nawet po tych polach 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Cześć Myślałem, że się tu ukrywasz między użytkownikami, a Ty dopiero nas witasz?! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Arthur Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Czeeść 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Jorima Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Witam i do zobaczenia na grillu, a tylko spróbuj nie przybyć! To my Cię już pogonimy... nawet po tych polach ależ będę gonić nie będzie potrzeby. ostatni grill mi umknął, a słyszałam że było ciekawie, to tym razem zamierzam dołączyć... nawet jak będzie padać dozo jutro! Cześć Myślałem, że się tu ukrywasz między użytkownikami, a Ty dopiero nas witasz?! Czeee oj tam ukrywasz to nie. niemal rok od rejestracji, na paru imprezach już byłam, niektórych coś kojarzę... witam się teraz, no działam z zaskoczenia ja do tych krow chcialem wrocic bo takie pocieszne zwierzeta. latasz tylko pomiedzy laciatymi, czy zdarzyla sie rowniez np. cala biala? a teraz poprosimy ladne zdjecie kolezanki, moze byc z motocyklem, a moze byc i z krowka no i witam rzecz jasna ale o co Ci chodzi z tą całą białą? /wyczuwam jakąś niefortuną zagrywkę zagadania i to z polotem rasistowskim / lepiej zapytaj czy widziałam łaciatą ale fioletową Zdjęć 'koleżanka' ma malutko... bo jak się wypuszcza za bramę to w pojedynkę i średnio się wtedy zdjęcia robi sobie samej. ale poszuka się 0 Cytuj
Emil89 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Luki Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Zaraz, zaraz. Koleżanka ma tak charakterystyczny motocykl, że nie sposób przejść obojętnie, a że kolor włosów też ciekawy to oczywiście zapamiętałem. Muszę przyznać, że pozowanie do zdjęć też dobrze opanowane Prawa autorskie - kosmaty 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi