M-461 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Mam zainstalowany mikrofon w kasku, podobnież słychać mnie dobrze i wyraźnie. Z laryngofonem miałbym kłopot ponieważ główny przewód jest wprowadzony do kasku i wszystkie przewody pochowane są w kasku. W przypadku laryngofonu z kasku wychodziłby dodatkowy przewód go gardła. Zakładanie tego całego ustrojstwa w moim mniemaniu było by kłopotliwe, mając wszystko w kasku jest ok, zakładasz kas podpinasz przewód i już wszystko jest na miejscu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Pomysł dobry, ale koszty duże. Nie ma taniego zestawu na moto... No chyba ze jeździsz Goldwing-iem i masz miejsce na bajery.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Wszyscy jeżdżą zgodnie z przepisami więc cb nie potrzebne a korki przecież na moto też nie straszne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) sam sie zastanawiałem na tym bo jednak to sie przyda tylko jak jest jakos nasluchu i nadawania bo wydac 450zl na nowego alana to troszke boli jak to sie nie sprawdzi kiedys znalazlem na tablicy inteka uzywanego za 150 kompletnego http://tablica.pl/oferta/radiotelefon-pmr-intek-mt-4040-headset-do-kasku-CID5-ID4w0lD.html#7a7c1bf0e7 ponownie wystawione ogloszenie Edytowane 6 Lutego 2014 przez bulwa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Na myśleniu w moim przypadkur się skończyło hałas w hełmie taki że nic nie słychać to po co kombinować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi