Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 mniejsze moto, łatwiej się uczyć tańsze ( nie czytaj padlina tylko starsze np) mniej szkoda przy pierwszych glebach 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Julka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Mnie się bardzo podoba jak parę dziewczyn z forum ma konkretne maszyny ale potrafi nimi jeździć jak człowiek a nie jak przysłowiowa baba. (Jedna nawet się tu wypowiadała). Trzy razy patrzyłam, czy jeszcze jakaś dziewczyna tu pisała Dzięki Rid, aczkolwiek myślę, że pochwały trochę na wyrost.Co do motocykla - z jednej strony w pełni rozumiem Wasze obawy dotyczące GSX-Ra na pierwszy poważny motocykl, ale z drugiej strony nie przesadzajmy w stronę Ninji 250, bo to nie jeździ. Abstrahując już od tego, że dziewczyna do niskich nie należy i wyglądałaby na tym trochę śmiesznie, o komforcie nie wspomnę. Może pięćsetka? Ja mam niezbyt przyjemne doświadczenia, ale przecież nie każdy takie ma. SVka? Kucy ma mniej niż gixer, ale za to jaki moment... Może faktycznie pomęcz bardziej tego Fazera? A przez zimę zaciśnij pasa i dorzuć parę groszy na wymarzonego GSX-Ra 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
ridrick Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Trzy razy patrzyłam, czy jeszcze jakaś dziewczyna tu pisała Dzięki Rid, aczkolwiek myślę, że pochwały trochę na wyrost. Na wyrost ?? nieeee. Nie pisałem że jesteś mistrzem ale wiesz dlaczego masz takie moto i wiesz jak z niego korzystać. Jednocześnie z posta widać, że masz tez respekt to własnej maszyny i świadomość konieczności dalszego doskonalenia jazdy sportem. I właśnie to jest element, który powinny zrozumieć osoby początkujące. Szczególnie że koleżanka ma predyspozycje do jazdy naprawdę dużymi maszynami. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
Majka11 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 dobra dobra nie słodzić tak sobie bo fotki pozamykanej gumy nie widziałem 0 Cytuj
ridrick Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Nawet w cebuli sie domyka 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
BlueSky Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) Poza tym jak dla mniej lepiej orać słabszą maszynę do granic jej możliwości (bo więcej się nauczysz) niż turlać się w tempie paradnym bo boisz się własnego moto. Dokładnie. Później tylko przerzucić umiejętności na większą moc. Tym sposobem znaczne szybciej i bezpieczniej ogarnia się moto(moim zdaniem). Co do motocykla - z jednej strony w pełni rozumiem Wasze obawy dotyczące GSX-Ra na pierwszy poważny motocykl, ale z drugiej strony nie przesadzajmy w stronę Ninji 250, bo to nie jeździ. Z twojego punktu widzenia. Dla początkującej osoby, moc Ninji 250 jest w zupełności wystarczający. Edytowane 11 Maja 2013 przez BlueSky (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie.
Koper Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Nie jeździłam na GSX-R 600 , nie wiem jak się zachowuje, jakie są jego plusy i minusy, poza suchymi faktami o których można przeczytać w sieci, więc gdzie mam zdobywać konkretne informacje, jeżeli nie u motocyklistów, którzy użytkują bądź użytkowali go??? Nie wiem jak trzeba czytać artykuły o gixerach, żeby przeoczyć akapit, który pojawia się, w każdym, tj ten, który brzmi mniej więcej tak: TO NIE JEST DOBRY POMYSŁ NA PIERWSZY MOTOCYKL. http://www.scigacz.pl/Yamaha,R6,caly,czas,na,maksa,12333.html Zamień sobie nagłówek Yamaha r6 na Suzuki GSXR 600 i przeczytaj ten artykuł, bo sens jest podobny, a konkretnie o gsxrach też powstało wiele artykułów z podobnym przesłaniem. 0 Cytuj
Julka Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Z twojego punktu widzenia. Dla początkującej osoby, moc Ninji 250 jest w zupełności wystarczający. Z całym szacunkiem, ale jak się jeździ 125 to może rzeczywiście 250 jest spoko. 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
BlueSky Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 SuperSpoko. Dla mnie (powiedzmy sobie szczerze) osoby początkującej, moje cebeerkowe 13,5 konia w zupełności wystarcza (pomimo, że jeżdżę już rok). Magiczne 33 kuce jakimi dysponuje kawasaki ninja 250, to istne zapierdzielające ścierwo(marzenie) . A spotrowa 600 to maszyna piekielna .To jest moja bardzo subiektywna opinia, bez grama ironii. 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie.
Łukasz_Sob Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Tak czytam i czytam,ktoś pyta,kogoś pojechali,10 minut straciłem,wrzućcie bombę w temat,dziewczyna i tak kupi co chce 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
master611 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) odswieze troche temat ;p pytanie kieruje glownie do posiadaczy gzsr'a, mianowicie mozecie podzielic sie opiniami na jego temat?glownie chodzi mi o jego slabe punkty,awaryjnosc etc...oraz czy bedzie sie nadawal dla dosc wysokiej osoby;p przymierzam sie do rocznika 98-00 i chcialbym sie czegos dowiedziec Edytowane 21 Grudnia 2013 przez master611 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 A powiedz czym wcześniej jeździłeś ? Jakie masz doświadczenie? 0 Cytuj
Dann Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 czytaj gs 500 (motocykl) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
master611 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 nie pytam o to czy to odpowiedni motocykl dla mnie...wrrrrrr 0 Cytuj
chylon Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja także sądzę że GSX-R nie nadaję się na pierwszy poważny motocykl 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
master611 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 chyba sie niczego nie dowiem,a podobno kto pyta nie bladzi ^^ 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 k**wa nie rozumiesz co Ci ludzie piszą poprzedni wpis był od użytkownika gsx, widze że jeździsz na 500 więc mozesz wsiąść na gixxa ale są dosyć ostre jeśli chodzi o manetke. 0 Cytuj
master611 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 k**wa nie rozumiesz co Ci ludzie piszą poprzedni wpis był od użytkownika gsx, widze że jeździsz na 500 więc mozesz wsiąść na gixxa ale są dosyć ostre jeśli chodzi o manetke. no to ja tez zaczne odpowiedz podobnie... k**wa nie rozumiesz mojego pytania? enjoy! 0 Cytuj
mike1976 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 sradzik to taka mocna 600 ,wygodny na pewno nie jest ale to sprzęt raczej do zapier....... niż spokojnej jazdy ,ja pojeżdziłem sezon absolutnie bezproblemowo jako drugie suzuki po rf-ce ,teraz mam vfr-ke i jestem super zadowolony ,nie ma po prostu porównania...jednak co do tematu to bardzo dobry motorek tyle że wygody tu nie szukajmy.Pozdrawiam. 0 Cytuj
master611 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 a slyszal ktos cos na temat awaryjnosci rozrzadu ,podobno jakies roczniki mialy wadliwy rozrzad? 0 Cytuj
Gość Addicted Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 wszystko zalerzy od kierowcy jak ma po ukladane w glowie qurwa ! czy 1000 ,600,250,50, lub rower nie ma roznicy jesli ktos ogarnia 4 Cytuj
master611 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 wszystko zalerzy od kierowcy jak ma po ukladane w glowie qurwa ! czy 1000 ,600,250,50, lub rower nie ma roznicy jesli ktos ogarnia jestem tego samego zdania,amen. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi